Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאלה של יוזר בשם ציון ועוד שאלות של משתמשים אחרים ,רציתי לדעת אם מישהו מכיר קרוס טוב עדיף של שלושה או ארבעה עם DSP שמאפשר טיים אליינמנט .

האם יש דבר כזה ואם כן מה מחירו ואים יש קישורים ?

בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני חושב שעדיף לך כבר ללכת על HU איכותי. גם תקבל את התכונות שאתה מבקש, תהיה לך שליטה מרכזית, בד"כ HU איכותיים מגיעים עם נגן CD ו Preout איכותיים ככה שיהיה לך Source איכותי..שזה מה שהכי חשוב + לא יהיה לך את הסיכון להכנסת "רעשים" למערכת וחוסר תאימות.

המלצה חמה: Eclipse CD7000

מקווה שזה עוזר לך קצת...

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אני בכוונה רוצה את זה חיצוני , כי נראה לי שהCD האיכותיים משלמים מחיר כבד על זה , ואני לא כ"כ אוהב את הסאונד של 1 BIT . אז אני רוצה לבדוק אם כדאי קרוס חיצוני . זה שזה מוסיף עוד אלמנט בשרשרת המזון אני יודע אבל גם CD זה מוסיף.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תזכור שאם תשאר עם CD לא איכותי אז כל מה שתעשה אח"כ לא ממש יפתור את הבעיה....

צריך שה"מקור" יהיה איכותי...זה המפתח ואנשים לא מבינים זאת...

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אם הבנתי את שאלתך נכון, אני חושב שהמוצר היחיד שיוכל לתת לך עיבוד סאונד דיגיטלי + טיים אליימנט הוא פרוססור. משהו כדוגמת ה DEQ-P9 של פיוניר או H700 (או 900?) של אלפיין.

מה גם ששניהם מצריכים הד-יוניט ספציפי שתומך בהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם הבנתי את שאלתך נכון, אני חושב שהמוצר היחיד שיוכל לתת לך עיבוד סאונד דיגיטלי + טיים אליימנט הוא פרוססור. משהו כדוגמת ה DEQ-P9 של פיוניר או H700 (או 900?) של אלפיין.

מה גם ששניהם מצריכים הד-יוניט ספציפי שתומך בהם.

איתמר.

לא יודע לגבי הפיוניר, אבל הH700 יכול לעבוד עם כל HU, בין אם באמצעות חיבורי RCA ובין אם חיבור אופטי, זו הסיבה שהוא נמכר עם יחידת שליטה עצמאית.

איציק.

פורסם

ב פיוניר 80rs או 880prs שזה אותו דגם רק אחד פרימייר והשני לא, יש time alingment

ובלי קשר גם עוד פונקיציות נחמדות כמו 16 ערוצים אקולייזר(dual ) ו rca מצופים זהב (שזה לא פונקציה אבל בונוס נחמד) ולדעצי שווה את המחיר אפשר להשיג ב 2500 ש"ח

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

תודה רבה לכול העונים . פשוט ניסיתי למצוא דרך להוזיל את ה HU . ולקנות HU טוב בלי פיצ'רים ולמצוא את הפיצ'רים מבחוץ . אבל אם צריך את הקוסם והוא עולה כ3000 ש"ח . אז כול העסק כבר לא שווה . כי זה יוצא לפחות 5000-6000 ש"ח ובמחיר הזה יש HU שהם גם טובים וגם עם קרוס של ארבעה אלמנטים ועם טיים אליינמנט

תודה רבה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

איציק , הפיוניר עובד רק בהתאמה עם הרדיודיסק המקורי שלו ה P9 , אחרת אין דרך לשלוט עליו.

בנוגע ל H700 , נכון , הוא יכול לעבוד בתור פרוססור חיצוני

אם אתה מחפש משהו שהוא קצת יותר ניתן להשגה DQS או ה DQXS של אודיו קונטרול.

לעומת המעבדים האחרים שצויינו בת'רד , קל להשיג אותם כמו חתיכת עוגה [תשתדלו]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אחרי בדיקה שערכתי וביררתי ושמעתי דעות הקלריון משווקת המכשיר הכי פוטנצאלי לך ולכל חובבי הSQ והוא DRZ-9255 אבל עם אתה רוצה להתשגע ורוצה מעבד עם קרוס ברמה הגבוהה זה

Audio Control DQXS המחיר שלו מאד גבוה בארץ משהו בכיוון הפי 2 מהקוסם רק לידיעתך הקוסם הוא פיתוח של רוקפורד עם חברת Audio Control החברה שולטת במעבדי הסאונד והקרוסים בעולם המוסיקה של הרכב

• תוכן חדש...