Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד טרנזיט 73 מנוע v4,1700

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קובי-האיש וה-MG פרטים ומהר!!!:wink:

ערן-שלך?,אם לא,ידוע לך אם היא למכירה?

יש אחת כזו בורדו בר"ג.

מלאה בג'אנק מאחור

סחתן על הזיהוי .ואיך היא?

קטנה ! ;)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
קובי-האיש וה-MG פרטים ומהר!!!:wink:

ערן-שלך?,אם לא,ידוע לך אם היא למכירה?

לא שלי אין שלט למכירה ואני לא יודע של מי היא

פורסם

אחרי שגמרנו למחוק את מה שצריך, אפשר לגשת לעניין -

זו MGB-GT מסוף שנות השישים, עם גג שמש מבד (WEBASTO). בפעם האחרונה ששמעתי עליה היא היתה בחיפה.

לגבי הבורדו בר"ג - אתה כנראה מתכוון לגבעתיים. היא מודל 76 ונמצאת בתהליך שיפוץ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

חלקים מכנים שונים למנוע .

יש לי בוכנות במידות שונות .

מיסבים לטלטלים ,מיסבים ראשים ,מרווחים ,בוקסות טלטל , בוקסות קמשפט ,

וסט אטמים לשיפוץ מנוע ,יש גם חלקים שונים מסביב למנוע .

משאבת מים ,בית למשאבת המים שהיה נאכל מקורוזיה ,

משאבת שמן חדשה מקורית של פורד .

שסתומים ,ועוד , ועוד .

אמיר 0522422672

פורסם
זהו זה. עכשיו זה רשמי. אם עד עכשיו לא היו לי מספיק סיבות מוצדקות להתאבד- עכשיו יש!

אני דיי אתגעגע אליך, כי בסה"כ אתה אחלה בנאדם.

אבל אפשר בבקשה בבקשה בבקשה את הקאפות מהמגנזיום של הקאפרי? :-D

כמה מקלדות החלפת מאז שראית את השרשור הזה, אה? :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מדובר במנוע דומה לזה שמניע את הסאאב V4 ואת הפורד טאנוס.

חלקים ניתן להשיג, אתה יכול לפנות למוסך דיקר שמתמחה בסאאב ויש לו חלקים למנועים שכאלו.

הטלפון של ישראל דיקר - 0505301087.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם
אני דיי אתגעגע אליך, כי בסה"כ אתה אחלה בנאדם.

אבל אפשר בבקשה בבקשה בבקשה את הקאפות מהמגנזיום של הקאפרי? :-D

כמה מקלדות החלפת מאז שראית את השרשור הזה, אה? :wink:

ככה?! עוד לא התקררה גופתי, וכבר חולקים את רכושי?! :shock: חכה-חכה... :twisted:

(אגב, נכון לרגע הזה- אני עובד על חרא של מיקלדת, המקשים נלחצים פעמיים...)

ולפותח השירשור: אם ביום מהימים תרצה למכור את הטרנזיט- במחיר שפוי אני מוכן לאמץ אותה, גם ללא מנוע. רציני לגמרי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סבבה, אני שמח בכל מיקרה, שיש לפחות אחד, ש"חי"! כאמור- אם תרצה פעם- אתה יודע, לאן לפנות:wink: . לא דחוף לי. מקווה, שתסתדר עם המנוע, לא חושב, שתהיה בעיה רצינית מדי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לי את ההיינס של הטרנזיט 1965-1978 , V4 & IN LINE PETROL , 1598, 1664 , 1996 CC (#377). אם הוא מתאים לך מוכן להחליף ב(מעדיף לא ,היינס בכל שפה) כריזמה אייר 2002-2004.

• תוכן חדש...