Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי לפרארי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על השאלה המציקה, הנושא כבר עלה לדעתי. בכל אופן, אני יודע שהדבר כרוך בבירוקרטיה, השאלה היא אם כסף יכול לסדר את הנושא. למיטב ידעתי והבנתי ניתן לייבא

לארץ SLR ורכבי אקזוטיקה נוספים, אבל הפרארי בעייתית בגלל נושא הטיפולים. מצד שני,

אם ה 575 עם המספר הצהוב עדיין נמצאת בישראל ( ויש מקורות רבים שאומרים שכן)

אולי ישנה אפשרות להגשת ערעור ואפילו תלונה. אמנם מר לוי הבעלים של מותג סמל"ט,

אך אם כל הכבוד זה לא מקנה לו זכות לייבא לעצמו רכב ולאסור על ייבוא הרכב עבור אחרים.

האם יש כאן בכלל איזשהו סיכוי או שזה מאבק בירוקרטי אבוד?

למתעניינים-אני שואל עבור בחור שחושב לעלות לארץ. אותו אחד שעומד לבקר כאן בפסח עם למבורגיני שחורה. הבחור מחזיק באוסף מדהים של מכוניות יוקרה ואקזוטיקה, הוא לא רוצה להגיע עם כולם אבל רוצה להעביר איתו את אחת המכוניות לארץ ולגייר אותה לרישוי ישראלי.

הבעיה היא לא הכסף ואני מבקש לא להכנס לכיסו, הבעיה היא האם ישנו סיכוי אל מול הבירוקרטיה הקשה?

Lexus CT200H

פורסם

איזה מגילה כתבת...:wink:

עולה חדש (שים לב, לא תושב חוזר או מי שהיה בעבר אזרח ישראלי אלא עולה חדש אמיתי)מביא איתו מה שהוא רוצה מאיזה חברה ומאיזה דגם שהוא רוצה ולא צריך בירוקרטיה או אישור של שום מר לוי.

זה במסגרת סעיף "הצלת רכוש", שבני הערלים הצוררים לא יהנו. :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הבנתי על מה תלונה? למנכ"ל פיאט יש מוסכים שמוכנים לטפל לו ברכב, הוא לא חייב דין

וחשבון לאף אחד.

כחלק מחוקי היבוא יש סעיף שמצריך תמיכה של מוסך (אני לא זוכר אם זה יבואן או משהו ספציפי)

על כל תקלה שתבוא. לא יודע מה איתך אבל הייתי חושש להכניס פרארי למוסך המרכזי של פיאט:roll:

חברך הוא תושב חוזר (כנראה) אז החוקים שונים וגמישים יותר. מה גם שאם מדובר בלאמבו

אז אולי צ'מפיון יכולים לתת שירות, אבל בכל מקרה הכי טוב שחברך ישכור עורך דין (לא נכנס לכיס

אבל אם יש כסף למכונית על..) מומחה שיטפל בכל הבירוקרטיה המעצבנת.

בהצלחה

1.8T 8)

פורסם
לא הבנתי על מה תלונה? למנכ"ל פיאט יש מוסכים שמוכנים לטפל לו ברכב, הוא לא חייב דין

וחשבון לאף אחד.

שלא כמו ברכבי אספנות בהם מספיק להגיע להסדר עם מוסך טוב

, אתה צריך חתימה מן היבואן שניתן יהיה לשרת את הרכב

ולספק לו שירותי תיקונים וחלקי חילוף. לא יכול להיות מצב שלבעלים של סמל"ט יינתן

האישור מתוקף תפקידו בעוד הוא ימנע מאחרים את התענוג שגם ככה עולה מליונים.

אם היה מספיק אישור של מוסך הסיפור היה שונה כי אני מאמין שמוסך היה מוכן להכשיר

עובדים תמורת סכום מספיק גדול, מצד שני, היות ונדרש אישור של היבואן (סמל"ט) כאן

מתחילה הבירוקרטיה.

אני לא רואה שום זכות שמר לוי יחזיק בפרארי (על אף תפקידו הבכיר) שלה יוכלו לספק חלקים וחלפים, ואילו ללקוחות שרוצים לשלם סכום עצום על מנת להנות המחוויה לא ניתן יהיה לספק.

בסך הכל אני לא מבין את הבעיה, זה לא שיגיעו לכאן עשרות יחידות בשנה ואני לא מוצא סיבה

שתבוצע הפלייה.

Lexus CT200H

פורסם
אני לא רואה שום זכות שמר לוי יחזיק בפרארי (על אף תפקידו הבכיר) שלה יוכלו לספק חלקים וחלפים, ואילו ללקוחות שרוצים לשלם סכום עצום על מנת להנות המחוויה לא ניתן יהיה לספק.

אין שום חוק שמחייב אותו לתת שרות.

ולכן למרות שאתה לא רואה זכות מיוחדת לגבי מר לוי

המחוקק לא חושב כמוך! אולי זה לא הוגן, אבל חוקית הוא לא חייב לך כלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על פי החוק היבואן מחויב להחזיק מלאי חלקים זמין ל 7 שנים מקניית הרכב..

נראה לך שמר לוי יתחזק מוסך עם חלקים ל 7 שנים עבור קומץ מכירות אם בכלל ?

אתה יודע על איזו עלות מטורפת מדובר ??

שלא לדבר על הכשרה על רכבי החברה טיפולים וכדומה, מדובר על הון כסף, ומר לוי מבחינתו פועל בחוכמה ולא מאבד עצמו לדעת..

פורסם
על פי החוק היבואן מחויב להחזיק מלאי חלקים זמין ל 7 שנים מקניית הרכב..

נראה לך שמר לוי יתחזק מוסך עם חלקים ל 7 שנים עבור קומץ מכירות אם בכלל ?

אתה יודע על איזו עלות מטורפת מדובר ??

שלא לדבר על הכשרה על רכבי החברה טיפולים וכדומה, מדובר על הון כסף, ומר לוי מבחינתו פועל בחוכמה ולא מאבד עצמו לדעת..

פועל בחוכמה ומחזיק לעצמו 575. יש כאן סטירה די מטורפת.

בכל אופן, המלצתי לבחור שיבדוק זאת עם עורך דין מקצועי ולבדוק את הנושא ברמה החוקית.

אולי יש איזשהי הגנה בחוק לטובתו כעולה חדש (הוא לא נולד בישראל, הוריו ישראלים, הוא נולד

בארה"ב) שיאפשר לו בכל זאת לעשות את התהליך.

Lexus CT200H

פורסם

מר לוי שולח את הפרארי שלו לטיפולים בחו"ל...

ותחשבו רגע בהיגיון.. , מי יחזיק מלאי חלפים לאוטו שרק הפגוש שלו עולה מעל 60K שקל??? ( הסכום נלקח מאיזה תוכנית בריטית שבה השוו מחירי חלפים של מכוניות על ומכוניות רגילות.. , סתם עוד דוגמה , פגוש קידמי של מורציילאגו עולה שם 66 אלף שקל!!! )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

הערה אחת ברשותכם.

אם יש 575 עם לוחית ישראלית זה אומר שלרכב יש תקינה.

אם יש תקינה אז טיאורתית (וגם בירוקרטית) לא צריכה להיות שום בעיה לייבא אחת כזאת נוספת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טיאורתית

כותבים תיאורטית, ותודה רבה על ההערה, למרות שלצערי במדינת ישראל הבירוקרטיה הרבה יותר "נוחה" כלפי אנשים מהעשירון העליון ומקורביהם, לכן לא נראה לי שדבר כזה יתבצע בצורה חלקה שכזו.

למרות זאת, פותח האשכול כתב שאין בעייה פיננסית (מבלי להיכנס לכיסו כמובן) - ולכן, הבעייה יכולה להסתדר, הרי המציאות המתקבלת היום היא שכסף יכול לקנות הכל - רק צריך לדעת איפה לפזר אותו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

blavie - אפשר תאורטית ואפשר תאורתית ואפשר טיאורטית ואיך שמתחשק - זו מילה לועזית ולפיכך אפשר לרשום אותה איך שרוצים.

לגבי ההערה - נכון, יש תקינה לרכב, אבל אם היבואן לא מסכים לטפל ברכב הזה אז העובדה שיש תקינה לא עוזרת..

ע"ע אינפיניטי FX35/45 - יש כמה וכמה כאלה שמתסובבים בארץ.. תקינה? בטח שיש..

אבל קרסו לא מוכנים לאשר ייבוא של כאלה נוספים.

ד"א, בנוגע למה שאמרתם על חלפים ל7 שנים - זה נוגע רק לייבוא מסודר של רכבים.

במידה ולקוח מבצע ייבוא אישי של רכב, היבואן לא מתחייב למלאי חלקים סדיר במלאי במשך 7 שנים.

הוא יכול להחליט שהוא לא מחזיק חלקים במלאי בכלל, וכאשר רכב יכנס לטיפול - אז הוא יזמין את החלק מחו"ל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
blavie

ד"א, בנוגע למה שאמרתם על חלפים ל7 שנים - זה נוגע רק לייבוא מסודר של רכבים.

במידה ולקוח מבצע ייבוא אישי של רכב, היבואן לא מתחייב למלאי חלקים סדיר במלאי במשך 7 שנים.

הוא יכול להחליט שהוא לא מחזיק חלקים במלאי בכלל, וכאשר רכב יכנס לטיפול - אז הוא יזמין את החלק מחו"ל.

יש לי שאלה כזאת , במידה ויבואן רכב החליט לייבא רכב באופן סדיר אבל הייבוא של האוטו נכשל (לא שזה אמור לעניין את הקונה) הוא התחייב הרי למלאי ל-7 שנים , במידה ואין לו במלאי חלפים בסיסיים כמו צלחות של ברקסים לדוגמא והוא מזמין אותם מחו"ל בכל פעם שלקוח מבקש , ונעזוב לרגע את המחירים המופקעים שהוא גובה , יש קייס לקונה של הרכב לתבוע אותו?

פורסם

במידה והוא מוכר רכב 1 בארץ, הוא חייב להחזיר את האספקה ל7 שנים וזה לא משנה כמה הייבוא נכשל...

בכל מקרה, לפי מה שאני הבנתי מבחינת החוק אם הוא מביא לך את החלק באופן פחות-או-יותר מיידי מחו"ל אין לך על מה להתלונן, שכן יש לו זמן ריאלי לאספקת החלפים (כמדומני 14 ימי עבודה).

במידה והרכב יושב במוסך שבועיים והוא אומר לך "תשמע, אין לי חלפים בשביל זה" - אז יש לך קייס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היות ומר לןי עשה תקינה לרכב לא נראה לכם שהוא אמר שיש לו מוסך שמוכן לטפל ברכב ? ואם כן אפשר לומר לעו"ד שהיות ויש מוסך והוא שייך ליבואן האם המוסך יכול לסרב לשרת רכב כזה של מישהו אחר ? אולי בדרך זו אפשר ללחוץ על סמל"ת לאשר ? מה דעתכם ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כמו שהזכירו כאן מקרה האינפיניטי FX35/45- היבואן (קרסו) אישר יבוא, כלומר אישר

שהוא יכול לטפל ברכבים הללו, אך אחרי זמן מסויים (וכנראה חוסר רווחים במוסכי היבואן)

החליט היבואן להפסיק לאשר את היבוא. מר לוי יכול לעשות בדיוק את אותו הדבר עד אשר

הוא יחפוץ אחרת.

בכל אופן יותר נוח יהיה לחבר של פותח השרשור ליבא איזה לאמבו. אני בטוח שצ'מפיון ישמחו

לטפל בה..:lol:

1.8T 8)

• תוכן חדש...