Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השמדת דופקי הדלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פעמים חניתם את רכבם בחנייה ציבורית וחזרתם לרכב ואתם מסתכלים על הדלת שלכם ורואים את הצבע של האוטו שחונה לידכם על הדלת שלכם מה עושים עם ה**** האלה???? :evil:

פורסם

כמה פעמים?? 328.... ובדרך כלל אני שובר להם מראה או משהו, ואם אני מחליט להיות רחמן אני סתאם מוריד להם ת'אוויר... :lol: סתאם... מה כבר אפשר לעשות??

מקווים שילמדו להחנות כמו שצריך......

שלא תבין לא נכון.. זה מאד מאד :x:mad::x

פורסם

זה עוד לא כל כך חמור פה לפחות אתה יודע מי זה ואתה יכול לרשום את מספר הרכב שלו.

אבל הכי מעצבן זה שאתה בא לאוטו ורואה דפיקה ואתה לא יודע מי עשה אותה אז זה שיא הקריזה :mad: .

פורסם

אין מה לעשות. בן אדם גם יכול לבוא עם מפתח ולעשות לך קווים חדשים באוטו שלא רצית.

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

בגלל זה אמא שלי תובעת את החניון ליד העבודה :D

כל פעם שהמזדה חנתה שם והמפתח נשאר אצל האיש, תמיד אבל תמיד הרכב יצא משם עם שריטה דפיקה ואפילו חור ליד הדלת. מכיוון ששמנו לב שזה רק שהמפתח אצלו אז מן הסתם כשהוא מזיז את הרכב הוא דופק כי לא אכפת לו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי נסיון ב 205GTI יש פלסטיק לאורך הדלת!!!! מה שלצערי אין ב ראלי :cry:

כמה פעמים חניתם את רכבם בחנייה ציבורית וחזרתם לרכב ואתם מסתכלים על הדלת שלכם ורואים את הצבע של האוטו שחונה לידכם על הדלת שלכם מה עושים עם ה**** האלה????

אמרתי לך תקנה 205 GTI :roll::lol:

POWERD BY C....

• תוכן חדש...