Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בביטוח של הרכב כתוב שהוא כולל נהג מתחת לגיל 24 ו/או יש לו רישיון בתקופת זמן של מתחת לשנה.

האם זה כולל גם מישהו בן 17 שעדיין לא סיים את תקופת המלווה?

פורסם

הרכב שייך לעבודה של אבא שלי ולכן אני מברר כדי לדעת אם מותר לי לנהוג בו.

אני מאמין שכן אבל אמא שלי חושבת שעבורי צריך להיות ביטוח מיוחד שכתוב עד גיל 21 או משהו כזה, אמרתי לה שזה לא משנה כי מתחת ל24 זה אותו דבר. בקיצור יש פה מישהו שיודע בוודאות?

פורסם

פה אולי לא.

בחברת הביטוח שלך יש מישהו כזה.

תתקשר, זה אפילו לא שקל.

אם תעשה תאונה חו"ח אתה יכול להגיד לביטוח "אמרתם שכן" אבל אתה לא יכול להגיד "מישהו בפורום אמר לי שכן"

פורסם

אבל אם אני אתקשר הם בטח ירצו לדעת על איזה רכב מדובר לא? אבא שלי לא מעוניין שהבוס שלו ידע שביררנו דבר כזה, אחרת הוא היה שואל את הבוס ישירות.

פורסם

לגיא, דבר ראשון - הביטוח לא יבקש ככל הנראה לדעת באיזה רכב מדובר, וגם אם כן אז מה שיעניין אותם זה יצרן ודגם, לא מספר רישוי - וגם בקשר לזה יש לי ספק.

מה שכן יבקשו ממך זה מספר הפוליסה, כדי לדעת בדיוק מה הביטוח שיש לך מכסה.

בכל מקרה - אני לא רואה שום דרך שמשיחת טלפון לחברת הביטוח, הבוס של אבא שלך יגלה על כך, שכן לא נראה לי שיש לו מודיעים בחברת הביטוח שמטלפנים אליו בכל פעם שעובד מברר משהו בקשר לפוליסה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אבל אם אני אתקשר הם בטח ירצו לדעת על איזה רכב מדובר לא? אבא שלי לא מעוניין שהבוס שלו ידע שביררנו דבר כזה, אחרת הוא היה שואל את הבוס ישירות.

שים לב שהביטוח תופס רק אם אתה נוהג בהסכמת בעל הפוליסה (הבוס של אבא שלך). זה יכול לעלות לכם הרבה כסף ולאבא שלך במקום העבודה אז אל תשחקו עם זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...