Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכוהול ונהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך רשמתי את זה, כי הראש שלי עדיין לא מאופס.

אתמול חוויתי לראשונה את השפעת האלכוהול. זו הייתה הפעם הראשונה שלי ששתיתי כמות גדולה כל-כך של אלכוהול. שתיתי 4 כוסות של וודקה עם רד בול ברציפות.

הרגשתי זוועה.

פעם הרגשתי את הגוף קליל ופעם כבד. לא הרגשתי את השיניים. אם מישהו היה נותן לי מכות- אין ספק שלא הייתי מרגיש כלום.

הייתי חצי מעולף.

זה התחיל בכוסית אחת, המשיך לשנייה, שלישית ורק ברביעית התחלתי להרגיש שונה. אנשים הסתכלו עליי, עשיתי פדיחות לעצמי. היום אני מתבייש. לא יודע איך אוכל להראות את הפרצוף שלי שוב לבחורה שאני מנסה לתפוס.

חברים שנשארו איתי ואין להם רישיון ליוו אותי לאוטו. נתנו לי להרגע קצת, אבל השהייה וההמתנה עשו לי יותר גרוע. הקאתי מספר פעמים. כעבור שעה של "מנוחה" (סיוט) הם חזרו והביאו לי מים. שתיתי ונרגעתי מעט.

הם רצו להזמין לי מונית אבל לא הסכמתי (מעשה לא אחראי), לא הסכמתי להשאיר את הרכב באיזור, היו פורצים לי אותו ואפילו מרימים אותו.

החלטתי לקחת סיכון. נוהגים לבתים של החברים במהירות של 20-30 קמ"ש. הכל מטושטש.

אין מיקוד על הכביש. פניות וסיבובים נלקחים כמעט קרוב לשפת הכביש. רמזורים בצמתים נראים כמו אורות דיסקוטק.

בלגן בראש.

שותים קפה אצל אחד החברים וממשיכים הלאה. הרגשה חרא. המרחק הוא עצום (מקצה לקצה), נוסעים לאט. מזל שאין אף אחד בכביש בשעות האלה.

מגיעים לבית, מקיאים את הנשמה והולכים לישון.

מתעוררים עם הרגשה נוראית.

זו הייתה הפעם הראשונה שלי ולבטח גם הפעם האחרונה שלי. סיכנתי את עצמי ביודעין וגם את הסביבה. עשיתי מעצמי צחוק במסיבה (כי המון מכירים אותי) ועכשיו אני צריך לשלם על זה. בפעם הראשונה הרגשתי איך נהג שיכור נוהג ואיך הוא מרגיש.

לא רוצה שוב !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע איך רשמתי את זה, כי הראש שלי עדיין לא מאופס.

אתמול חוויתי לראשונה את השפעת האלכוהול. זו הייתה הפעם הראשונה שלי ששתיתי כמות גדולה כל-כך של אלכוהול. שתיתי 4 כוסות של וודקה עם רד בול ברציפות.

הרגשתי זוועה.

פעם הרגשתי את הגוף קליל ופעם כבד. לא הרגשתי את השיניים. אם מישהו היה נותן לי מכות- אין ספק שלא הייתי מרגיש כלום.

הייתי חצי מעולף.

זה התחיל בכוסית אחת, המשיך לשנייה, שלישית ורק ברביעית התחלתי להרגיש שונה. אנשים הסתכלו עליי, עשיתי פדיחות לעצמי. היום אני מתבייש. לא יודע איך אוכל להראות את הפרצוף שלי שוב לבחורה שאני מנסה לתפוס.

חברים שנשארו איתי ואין להם רישיון ליוו אותי לאוטו. נתנו לי להרגע קצת, אבל השהייה וההמתנה עשו לי יותר גרוע. הקאתי מספר פעמים. כעבור שעה של "מנוחה" (סיוט) הם חזרו והביאו לי מים. שתיתי ונרגעתי מעט.

הם רצו להזמין לי מונית אבל לא הסכמתי (מעשה לא אחראי), לא הסכמתי להשאיר את הרכב באיזור, היו פורצים לי אותו ואפילו מרימים אותו.

החלטתי לקחת סיכון. נוהגים לבתים של החברים במהירות של 20-30 קמ"ש. הכל מטושטש.

אין מיקוד על הכביש. פניות וסיבובים נלקחים כמעט קרוב לשפת הכביש. רמזורים בצמתים נראים כמו אורות דיסקוטק.

בלגן בראש.

שותים קפה אצל אחד החברים וממשיכים הלאה. הרגשה חרא. המרחק הוא עצום (מקצה לקצה), נוסעים לאט. מזל שאין אף אחד בכביש בשעות האלה.

מגיעים לבית, מקיאים את הנשמה והולכים לישון.

מתעוררים עם הרגשה נוראית.

זו הייתה הפעם הראשונה שלי ולבטח גם הפעם האחרונה שלי. סיכנתי את עצמי ביודעין וגם את הסביבה. עשיתי מעצמי צחוק במסיבה (כי המון מכירים אותי) ועכשיו אני צריך לשלם על זה. בפעם הראשונה הרגשתי איך נהג שיכור נוהג ואיך הוא מרגיש.

לא רוצה שוב !

שמוליק

מזל טוב, אתמול היית רוצח בפוטנציה לכמה שעות, כל מי שהיה בסביבתך צריך ללכת לברך ברכת הגומל (או איך שקוראים לזה).

פורסם

אם אי פעם תרצה לשתות הרבה אלכוהול רק תדע שאסור לשתות הרבה וודקה בבת אחת אלא לחלק את השוטים בפערים קטנים. אחרת אתה תקיא כמו שקרה לך.

אפשר גם, אם אתה לא מאומן, לשתות כוס מים אחרי כל שני שוטים.

כמובן שאם אתה לא מכיר את הגוף שלך וכמה אלכוהול הוא מסוגל להכניס לעצמו לא שותים סתם הרבה. יש כאלה שמסוגלים להשתכר משתי כוסות בירה...

ההשתכרות שלך הייתה פשוט השתכרות גרועה ובגלל זה אתה חושב שזה לא כיף. אם משתכרים במינון הנכון זו הרגשה ממש ממש כיפית.

רק חזרתי עכשיו מאילת וכל לילה שתינו שם כמו מטורפים אבל בדיוק במינון הנכון. זה משחרר אותך אבל אח"כ אתה לא מקיא.

אגב, אם אתה לא רוצה הנגאובר חובה לשתות הרבה מאוד מים. הנגאובר זה בעצם התייבשות של הגוף מהאלכוהול.

והכי חשוב- לא שותים ואז נוהגים!!!

אין לך מישהו שיכולת להתקשר אליו והוא היה מגיע ולוקח את האוטו? אבא,אמא,אח,אחות,חבר מישהו?

שתדע לך שאם במהירות 20 קמ"ש היה קופץ לך ילד לכביש לא היית קולט אותו. כשאתה שיכור לוקח לך כמה שניות לקלוט מה קורה לך. תנסה פעם כשאתה שיכור ליפול על הרצפה ותראה כמה זמן ייקח לך לקלוט שאתה בכלל על הרצפה...

מסוכן מאוד מה שעשית!

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

אני לא מאמין.

לא יכול פשוט לישון אצל חבר שלך עד שתתאושש ?? :roll:

אני לא מבין למה החלטת להמשיך.

אבל נראה שאתה גם ככה במצב רוח רע אז אין לי כל כוונה להטיף לך.

שתה הרבה מים - שלא תמצא את עצמך בבית החולים הערב :wink:

172

פורסם

אתם יכולים להטיף לי חופשי.

בכוונה פתחתי את הת'רד, גם כדי לקבל הטפות וגם כדי לנסות להשפיע על נהגים ששותים.

ההרגשה הייתה באמת נוראית. לא רציתי לישון אצל החבר כי לא היה לי נעים, הייתי מקיא אצלו (הקאתי בבית) ולא הייתי ישן מספיק טוב. אז העדפתי לנהוג הבייתה.

התביישתי במה שעשיתי, אבל אני גבר. צריך להודות בטעויות.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
אתם יכולים להטיף לי חופשי.

בכוונה פתחתי את הת'רד, גם כדי לקבל הטפות וגם כדי לנסות להשפיע על נהגים ששותים.

ההרגשה הייתה באמת נוראית.

התביישתי במה שעשיתי, אבל אני גבר. צריך להודות בטעויות.

שמוליק

יפה שאתה מודה בטעויות שלך.

מקווה שלא תעשה את זה שוב.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

מדובר בעיניין שכל בר דעת יודע.

לא נוהגים שיכורים.

מי שנתן לך לעשות את זה - הוא לא חבר - אלא נמושה !

תתבייש לך, גם עושה שטויות וגם אין לך חברים אמיתיים.

שום תירוץ לא תופס, לא שלך ולא שלהם ! אתם פשוט אפסים !

יכולת להרוג אותי או את בני משפחתי !

מקווה מאוד שלא תחזור על המעשה הטיפשי של נהיגה במצב לא ראוי !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב מאד שפתחת את הת'רד הזה !

חשוב שאנשים יקראו את מה שעבר עליך ויותר מזה שישכילו ויבינו שאתה מודע לטימטום ולא נוהגים אחרי ששותים !

אתה מסכן את הסביבה, את החברים שהיו איתך, את עצמך ודבר לא שווה את זה !

אתה כותב שהיו מרימים לך ת'אוטו אם היית משאיר אותו במקום אבל תחשוב רגע מה היה מצב האוטו אם חלילה היית מעורב בתאונה ??!! ואני לא מתכוון לתאונה עם חלילה נפגעים אלא רק נכנס בקיר או משהו כזה ???

הביטוח לא היה מכסה לך כלום אם היו יודעים שנהגת תחת השפעת אלכוהול !!

הבוקר אתה עם כאב ראש פיסי והרגשה חרא של רגשות אשם וטוב שכך...

הכל יעבור במשך היום ותישאר עם ידיעה שדבר כזה לא יחזור על עצמו ומהיום תהפוך להיות "שגריר" של המלחמה בתאונות דרכים ואם שותים לא נוהגים.

שיהיה לך המשך יום טוב ושוב תודה על שהעלת את הנושא החשוב הזה.

פורסם

ההשתכרות שלך הייתה פשוט השתכרות גרועה ובגלל זה אתה חושב שזה לא כיף. אם משתכרים במינון הנכון זו הרגשה ממש ממש כיפית.

רק חזרתי עכשיו מאילת וכל לילה שתינו שם כמו מטורפים אבל בדיוק במינון הנכון. זה משחרר אותך אבל אח"כ אתה לא מקיא.

אגב, אם אתה לא רוצה הנגאובר חובה לשתות הרבה מאוד מים. הנגאובר זה בעצם התייבשות של הגוף מהאלכוהול.

אני לא יודע מה היה איתך ועם החברים שלך באילת אני חזרתי מאילת שבוע שעבר חברים שלי השתכרו כמו מטורפים והקיאו את הנשמה כל לילה.. אני הייתי חכם ושתיתי רק איזה ליטר בירה אני הייתי סתם מסובב :twisted:

למה? ככה!

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד לך שכדאי מאוד שתחליף חברים !

מי נותן לחבר שיכור לנהוג? מה הייתה הבעיה להשאיר אותך ללון בביתו של אחד החברים ?

נ.ב. תשתה וצאכל הרבה מוצרי חלב הם ינטרלו את כל הרעלים (וודקה).

פורסם

משהו שקיבלתי היום במייל, שבדיוק קשור לנושא.

(אזהרה, זה די מזעזע. אלא מבינכם שאיכפת להם - שלא יפתחו)

מצד שני, זאת המציאות.

פורסם

היה עדיף כבר שהיית נותן לאחד החברים שלך לנהוג, אפילו שאין לו רישיון. פחדת ששוטר יתפוס אותו נוהג בלי רישיון, אבל לא פחדת שהוא יתפוס אותך נוהג שיכור מהתחת??

צריך להיות דביל רציני בשביל לעשות כזה דבר - להיות הנהג היחיד ולשתות עד מוות.

היה לך מזל גדול שחוקי דארווין לא עבדו עליך באותו היום. אולי היית מקבל פרס:

http://www.darwinawards.com/

הייתי אומר לך "כולם עושים טעויות", כמו שאני היום עשיתי ספין עם האוטו, אבל במקרה שלך זו לא טעות. זו טיפשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היה עדיף כבר שהיית נותן לאחד החברים שלך לנהוג, אפילו שאין לו רישיון. פחדת ששוטר יתפוס אותו נוהג בלי רישיון, אבל לא פחדת שהוא יתפוס אותך נוהג שיכור מהתחת??

החברים לא יודעים לנהוג, לעולם לא לקחו שיעורי נהיגה, אם הייתי נותן להם לנהוג הם היו מסכנים את החיים שלנו באותה מידה שאני סיכנתי.

לא היה עדיף שאני אנהג לאט כמו שבאמת היה ?

שמוליק

פורסם

נכון, כמה זה כבר קשה לנהוג באוטומט בפעם הראשונה?! :)

מזל שזה נגמר בטוב ורואים שלמדת את הלקח

רק מוזר שבגיל כל כך מאוחר גיליתה את מגבלות השתייה שלך....

Scooby WRX

פורסם

עכשיו אני כבר מקווה שאם תכשל עוד פעם. תתפס ותרקב בכלא !

אין מי שינהג? צלצל למישהו בעל רישיון שיחלץ אותך...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...