Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג zx 1400 הזרקה. הייתי במוסך ליפני מספר ימים והסבתי את דעתו של המוסכניק הנחמד לנזילת שמן קטנה (שנמצאת ליד חגורת הטיימינג שהוחלפה ליפני כחודש) ויוצאת מתוך המנוע עצמו ממש בחיבור הנמצא שם. לטענתו זה התחלה של ראש מנוע או יותר נכון סימפטום שאומר שבקרוב\רחוק ראש המנוע יצטרך תיקון וככל שהזמן יעבור הנזילה תתגבר מה גם ששאלתי אותו מה אפשר לעשות כדי למנוע את הגזירה הוא אמר שאין מה לעשות. ובמנוע הזה, ראש מנוע זה דבר קבוע שמגיע כל כמה זמן (לא זוכר את הזמן שהוא ציין).

מה שרציתי לשאול זה האם זה באמת נכון? ואם כן אז אך אפשר לימנוע את זה אם בכלל?

פורסם

האם אתה מתכוון לנזילה שנובעת מגומיית מכסה השסטומים?(השחור, שעליו פקק מילוי השמן)

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אז נראה לי שדובר על זה בעבר, זה נגרם בגלל שימוש באטם ראש חליפי עד כמה שזכור לי.

כדאי לנסות לחפש.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אומנם אטמי ראש זה לא התחום שלי. אבל אני כמעט בטוח שהנזילה נובעת מהברזל של המנוע, בחיבור כלשהו שם. הנזילה לא מתחילה מלמעלה, היכן שנמצא מכסה הפלסטיק השחור של מילוי השמן. ולא מהצדדים של מכסה הפלסטיק הנ"ל.. אולי מישהו בכל זאת יכול לישפוך אור על הנושא?

פורסם

שלום,

ב-205 שהייתה לי (אותו מנוע למיטב ידיעתי) הייתה גם כן נזילה שכזו

הנזילה אכן הייתה מראש המנוע ולדברי המכונאי זו בעיה ידועה במנוע הזה

הוא הציע לא לגעת בזה מחוסר מהותיות אבל החלטתי לבסוף לתקן

ערב טוב

פורסם

אין לי בעיה לתקן, אבל המוסכניק הזה אמר שאי אפשר לתקן את זה ולא רק זה אלא גם שזה תופעה שמצביעה על ראש מנוע קרוב ואם הוא טועה (אני מאוד מקווה שהוא טועה) אז כמה עולה לתקן(בערך) נזילה כזו?

(אם הייתי יכול להשיג תמונה של מנוע tu הייתי יכול להצביע בדיוק על המקום ממנו יש נזילה..אולי אני אצלם ואעלה תמונה זה יקל עלי ועל מי שרוצה לעזור...)

פורסם

עוד חוות דעת אחת לא תזיק לך למוסך אחר ושאל לגבי הבעיה הקיימת ותראה מה יגידו לך תעשה הצלבה ביין הנתונים ותראה מי צודק. יש מצב שהנזילה ממחזירי שמן שלא הוחלפו עם החלפת הטיימינג. בדוק את נושא מחזירי השמן בקפדנות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלום

בפזו' מנוע TU יש בעיה נפוצה כאשר מרכיבים אתם ראש תחליפי חרה מעבר לחץ השמן לראש המנוע ניפרץ. המכונאי שאמר שהבעיה לא קשה וסובלת דיחוי. הוא מדבר שטויות מיכיון שהלחץ שמן עלול לפרוץ ואם לא תיתפוס את זה בזמן אתה עלול להכנס להוצעות מיותרות. יש לפרק את ראש המנוע ולהחליף מינימום אתם ראש ואולי שיפוץ ראש מלא בהתאם לנסיבות.

בתמונה המצורפת אתה יכול לראות היכן שמסומן ריבוע אדום את מעבר לחץ השמן ליד הטימינג שממנו נוזל השמן. אגב כך גם ניראה אתם ראש איכותי.

בברכה בני ל.

4444.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...