Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאות או רמאות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

אני יודע שגבינה בחינם יש רק במלכודת עכברים..

תגידו אם זה נשמע לכם חשוד...

אוטו שהמחירון שלו הוא 35 אלף עולה 29 וחצי אלף..כתוב שיד ראשונה והכל..

האוטו שנת 99..

עכשיו כשאני אתקשר אני אשאל אם האוטו עבר תאונה כלשהיא כי זה מתבקש..

מה עוד לשאול? מה יכול להשפיע בצורה כזאת על המחיר?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אז ככה...

אני יודע שגבינה בחינם יש רק במלכודת עכברים..

תגידו אם זה נשמע לכם חשוד...

אוטו שהמחירון שלו הוא 35 אלף עולה 29 וחצי אלף..כתוב שיד ראשונה והכל..

האוטו שנת 99..

עכשיו כשאני אתקשר אני אשאל אם האוטו עבר תאונה כלשהיא כי זה מתבקש..

מה עוד לשאול? מה יכול להשפיע בצורה כזאת על המחיר?

כלומר, קראת במודעה שהוא רוצה 29.5 כשהמחירון 35?

זה קודם כל חשוד כי אף אחד לא מתחיל כל כך נמוך במחיר אם האוטו תקין.

דבר שני - אולי הק"מ מאוד גבוה וזה מוריד במחיר...

בכל מקרה, הייתי מאוד נזהר פשוט כי דבר כזה קורא בקול רם "תאונה חמורה".

תשאל אם הוא עבר תאונה, תציק לבנאדם על זה, תגיד שזה קריטי מבחינתך ואתה לא רוצה לבזבז את זמנו אם יש תאונה. תשאל ספציפית על פגיעה בשלדה או בקצה השלדה, ואם הייתה תאונה קטנה - מה בדיוק הוחלף או תוקן. תשאל אם יש היסטורית טיפולים של הרכב וכולי. ותחזור לכאן עם הממצאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין בעיה...

מחר אני ירים אליו טלפון ונראה כבר מה אני אברר...

כי במחיר הזה אם הבנאדם פשוט נוסע לחול או משהו אני יחטוף את האוטו

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אין בעיה...

מן הסתם, אבל אל תצפה ליותר מדי. אל תשכח גם לעשות את הבדיקות הרגילות בשביל לדעת אם הוא סוחר (תתעניין ב"אוטו" בלי לציין את הדגם, תשאל כמה זמן הוא אצלו, אם הוא בבעלותו ושמו רשום ברישיון וכולי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סבבה..תודה

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אין בעיה...

מן הסתם, אבל אל תצפה ליותר מדי. אל תשכח גם לעשות את הבדיקות הרגילות בשביל לדעת אם הוא סוחר (תתעניין ב"אוטו" בלי לציין את הדגם, תשאל כמה זמן הוא אצלו, אם הוא בבעלותו ושמו רשום ברישיון וכולי)

רוני

אני לא מבין.

ואם הוא סוחר? אז? אני אישית מכיר המון סוחרים שמחזיקים מכוניות מעולות!

אני לא מבין את הסטיגמה הזאת!!! :evil:

פורסם
אני לא מבין.

ואם הוא סוחר? אז? אני אישית מכיר המון סוחרים שמחזיקים מכוניות מעולות!

אני לא מבין את הסטיגמה הזאת!!! :evil:

הסטיגמה לא סתם. סוחרים רוצים לעשות רווח. ואיך הם עושים רווח? מוכרים לך את הרכב ביותר ממה שיכולת לקנות אותו ישירות מהקונה.

אני לא שמעתי על סוחר שיסכים לטרוח בשביל רווח של 200 ש"ח. בדרך כלל הם עושים כמה אלפים על כל מכירה.

ואיך עושים דבר כזה? לוקחים רכב שמחירו הריאלי נמוך ומנסים למכור אותו ביותר. ובדרך כלל מעורבת בזה הסתרת מידע לגבי מצבו האמיתי של הרכב. בדרך כלל לא תשמע מהם על תאונות או את הק"מ האמיתי של הרכב. מקסימום תשמע סיפורי אלף לילה ולילה על מכה קטנה בעמוד בחניה, כדי להכין לעצמם אליבי לתוצאות הבדיקה.

אם קנית מכונית מסוחר - תהיה בטוח שהאוטו שווה פחות ממה ששילמת. זה הרווח של הסוחר.

ולא משנה אם זו מכונית במצב נפלא. שילמת עליה יותר מדי.

אז אם אתה רוצה לפרנס קומבינטורים - תפדל. תהנה מזה. אני אישית הייתי מעדיף להשקיע את האלף\אלפיים (ואולי יותר) שקל האלו ברכב עצמו (אם הוא אכן כה משובח), או ברכב אחר.

אל תסנגר על סוחרים יותר מדי. הם לא כאלה צדיקים תמימים. בדרך כלל הם ההיפך הגמור. הם קומבינטורים שעוזרים לבעלי מכוניות עם בעיות להפטר מהן.

ובהרבה מקרים בגללם אנשים תמימים מפסידים כסף, קונים רכב בעייתי, או סתם משלמים פארש על בדיקה שאחריה הם יורדים מהקניה, בגלל מצגת שווא של המוכר.

פורסם

אממ...מה דעתכם..

האוטו שנת 94,ידני עבר 200 אלף ק"מ ו יד 8....על הנייר זה נשמע כמו סוס מת לא?

מה שכן המחיר שלו זה 20 אלף...

זה שווה?

האוטו המדובר זה מיצובישי קולט

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אממ...מה דעתכם..

האוטו שנת 94,ידני עבר 200 אלף ק"מ ו יד 8....על הנייר זה נשמע כמו סוס מת לא?

מה שכן המחיר שלו זה 20 אלף...

זה שווה?

האוטו המדובר זה מיצובישי קולט

מתכון לאסון, אם תשאל אותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...