Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה לא עושים דריפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה היתה לערבים בדובאי, אלה שעושים "דריפטים" עפ טויוטה קאמרי ויונדאי ומעיפים אותם לתוך קהל שצופה באיזה מינחת, אלה-טיפשים שהורגים את עצמם בקצב, כמו זה שיצא מהסאנרוף, או שזה היו יכולים להיות האנשים בצד שהג'יפ היה יכול להתהפך עליהם.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי אתה טועה.

ההשפעה תהיה מינימלית ביותר בשטח.

ילדים שכרגע קיבלו רישיון ימשיכו לעשות שטויות, אנשים עם מכוניות ספורט לא יפסיקו להכנס לסיבובים במהירות ככה סתם בגלל שיש בארץ מסלול.

אתה עוד לא רואה את הצד השני של הספורט המוטורי - הכסף.

העלויות של ספורט מוטורי גבוהות מאוד, לעומת זאת סתם לזרוק תחת עם האוטו בפניה שאתה מכיר לא עולה כלום.

מוטי

אולי יגיעו יום אחד פוליטיקאים שיבינו שהחיים יקרים מפז ואז כסף יהיה נושא פחות בעייתי.

אני ילד שרק קיבל רישיון ואני לא מכחיש, אני עושה שטויות!

בירידה של הישוב שלי לפעמים אני נוסע על 160 שאני רואה ששומם.

יש לי גם איפשהו באזור סיבוב עם מלא עפר, אז אני לוקח אותו תחת כוח (עם הנעה אחורית) ואני מקבל 2-3 שניות של אושר רצוף.

אבל אם יהיה לי מסלול נגיש שבו אני אוכל לפרוק את הלחץ, אני מתחייב לא לסכן את בטחונם של האחרים בכביש.

פורסם
הכוונה היתה לערבים בדובאי, אלה שעושים "דריפטים" עפ טויוטה קאמרי ויונדאי ומעיפים אותם לתוך קהל שצופה באיזה מינחת, אלה-טיפשים שהורגים את עצמם בקצב, כמו זה שיצא מהסאנרוף, או שזה היו יכולים להיות האנשים בצד שהג'יפ היה יכול להתהפך עליהם.

אהה, אז כשיפנים מפגרים עושים דריפטים באמצע התנועה בעיר עמוסה עם הולכי רגל זה מגניב (נשבע לך שהרוב חושב שכן, אחרת לא היו עושים על זה סרט שלם) אבל אם הנהגים הם מדובאי אז הם סתם מפגרים בלי להיות מגניבים.. :roll:

מוטי

פורסם

אני ילד שרק קיבל רישיון ואני לא מכחיש, אני עושה שטויות! לא בטוח שתגיע לשם, ראה השורה האחרונה של הודעתך.

בירידה של הישוב שלי לפעמים אני נוסע על 160 שאני רואה ששומם. מתחת לפרחים שומם בהרבה.

יש לי גם איפשהו באזור סיבוב עם מלא עפר, אז אני לוקח אותו תחת כוח (עם הנעה אחורית) ואני מקבל 2-3 שניות של אושר רצוף. ברכותיי על הוידוי. כולנו עשינו ביד בגילך.

אבל אם יהיה לי מסלול נגיש שבו אני אוכל לפרוק את הלחץ, אני מתחייב לא לסכן את בטחונם של האחרים בכביש. כן בטח.

1. בדיוק שורה לפני כבר דיברנו על ענייני פריקת הלחץ. בגילך הצעיר זה טבעי מבחינה הורמונלית.

2. אם אין לך מממן עשיר, אני מתחייב על כך שלא תגיע למסלול יותר מפעם אחת במקרה הטוב. אין לך מושג מהן העלויות.

3.מסלול מירוצים - אין פירושו "יאללה בואו ניקח את המשפחתומטית של אמא ונקרע לה את הצורה". ל-FIA יש תקנות ברורות ומשנה סדורה בקשר לילדים שעושים שטויות- כמוך.

12345

פורסם
אתה רציני??? הוא עשה את זה בטוח שכונת מגורים! יותר גרוע מתנועה עמוסה.

כן, ממש מטורף מצידו, ראית איך כל הילדות הקטנות עם הקוקו אצו רצו לנפשן?

ואת כל האנשים שהיו צריכים לקפוץ מהכביש כדי שלא ידרוס אותם?

או בקיצור, מספיק להצטדק, לא היה אף אחד שם לכל אורך הקטע, אז גם אתה יכול לנשום עמוק, הוא לא סיכן אף אחד.

פורסם

שמר, בוא לא ניתמם.

הפכת פתאום לצדיק אני מבין.

אתה ידוע לי כאחד שבעד העלאת המהירות, אז מה קרה פתאום, בא לך להסתבלט על ילד שרק קיבל את הרישיון שלו?

זכורות לי הודעות שלך שאתה כותב בהם שמהירות הוא גורם של מקום וזמן ושאתה נוסע על כביש מס' 1 על 160 כשזה אפשרי, אני טועה (משהו עם מפלגת הנהגים)? אז זה בסדר שאתה נוסע מהר אבל זה לא בסדר שאני זאת? ממש שיוויון זכויות.

1. אני אקח זאת לתשומת ליבי.

2. יש לי מממנים שעונים לשם אמא ואבא, תדווח לי על העלויות שנדע כמה לחסוך.

3. למשפחטומטית של אמא אני מתייחס בכבוד, גם לדי-מקס של אבא שאיתו אני כביכול מתחרע אני מתייחס בכבוד אבל משתדל להנות מהנהיגה ממנו.

ד"א, מה הם התקנות הללו? מה כתוב בהם?

פורסם
אהה, אז כשיפנים מפגרים עושים דריפטים באמצע התנועה בעיר עמוסה עם הולכי רגל זה מגניב (נשבע לך שהרוב חושב שכן, אחרת לא היו עושים על זה סרט שלם) אבל אם הנהגים הם מדובאי אז הם סתם מפגרים בלי להיות מגניבים.. :roll:

מוטי

כן כשיפינים עושים דריפטים באמצע התנועה בעיר עם הולכי רגל -בסרט הוליוודי-זה מגניב.

אם במציאות מישהו עושה את זה-הוא טיפש.

כשיש מירדף של האמר ופרארי באמצע העיר בסרט הוליוודי-כן זה מגניב.

אם מישהו יעשה את זה במציאות-הוא טיפש.

כשבדובאי עושים -במציאות- "דריפטים" ומעיפים את המכוניות לתוך קהל שעומד בצד והורגים אנשים, כן, הם טיפשים.

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני לא יודע אם אתה אומר את מה שאתה אומר מתמימות וחוסר ידע או שאתה מתעלם מהמציאות במודע, The Fags and the Furious לא המציאו כלום, להפך, הם אפילו לא הצליחו לשחזר את הטירוף האמיתי שמתרחש ברחובות בצורה שמשקפת את המציאות.

אגב לפי הנוסחא שלך את ה-WRC היו צריכים לסגור כבר מזמן עם כל הצופים שנהרגו כבר בגלל מכוניות שהתרסקו לתוך קהל.

מוטי

פורסם
וחוסר ידע

אגב לפי הנוסחא שלך את ה-WRC היו צריכים לסגור כבר מזמן עם כל הצופים שנהרגו כבר בגלל מכוניות שהתרסקו לתוך קהל.

מוטי

חוסר ידע-אם ככה אז גם הם טיפשים.

לגבי WRC אני לא יודע בדיוק מה הולך וכמה באמת נהרגים, מה שאני כן יודע זה שיש שם נהגים מיקצועיים ולא כל אחד יכול לקחת את את האוטו ולעשות כרצונו.

בכללי ספורט מוטורי צריך להיות בטוח עד כמה שאפשר ואם אפשר למגר את התופעה של קהל הרוג, למה לא-עד כמה שאפשר, אתה מסכים איתי?

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...