Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שכל פעם שאני שומע שירים אז יש מן קפיצות מעצבנות כאלה כל 10 שניות או לפעמים בכלל אין . רציתי לדעת אם יש פתרון איזשהו לבעיה הזו, כי עד לפני שבוע זה לא היה קורה בשום דיסק ועכשיו זה קורה בכל דיסק שאני שם אז הבעיה היא לא בצריבה. יש לציין שעשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא מצאתי מענה.

הרדיו דיסק שברשותי הוא JVC KDG-300 .

ממה זה יכול להיות?:roll:

פורסם

תנסה להכניס דיסק ניקוי

אם זה לא יעזור

תנסה לפרק אותו ולנקות אבק שהצטבר עם הזמן כנראה

פורסם

אל תיקח צא'נס

תנקה בעדינות רבה בעזרת מקלון אוזניים

אבל קודם תעשה הכל כדי למנוע לפתוח את הרדיו דיסק

ותיזכר אולי יש לך עוד אחריות

פורסם

לא, אחריות כבר אין לי או שיש לי, פשוט אני רכשתי את הרכב ביחד עם הרדיו דיסק ולא טרחתי לקחת מהמוכר את התעודה. והמכשיר לכל היותר בן שנתיים. נראה לי באמת הגיע הזמן לנקות אותו רק הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה נכון

פורסם

קודם כל אם אין לך ניסיון וידע טכני קל אפילו אל תגע בזה

אלה אם כן אין לך מה להפסיד

אם אתה כבר פותח

תפתח בעדינות את המכסה למעלה

ופשוט מאוד תנקה את האבק ללא חומר אלה פשוט בעזרת אוויר

לגבי העיינית תקווה שיש גישה אלייה

ופשוט מאוד תנקה אותה ותשתדל לא ללחוץ עלייה כלל כי זה חלק רגיש מאוד

אבל בכל מקרה תנסה אחרי ניקוי האבק לשים דיסק אולי זה יפתור את הבעייה אם לא

תיגש לנושא העיינית למרות שלא נראה לי שהתקלה נובעת בגללה

פורסם

אוקיי תודה רבה לך. אני אעשה את זה מחר. רק רציתי לדעת אם יש מצב שזה לא בגלל שהעינית מלוכלכת אלא בגלל משהו אחר?

• תוכן חדש...