Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כריזמה שנת 99.

HU - DEHP4750MPוPioneer.

מגבר - Mac Audio Z4100

רמקולים מאחור - Infinity 9603i

מקדימה - kenwood (120 וואט לא RMS! 4 אינצ') :oops:

אני מתכנן לקנות קומפוננט של Hertz עם בנייה בדלתות של 6.5 אינצ'(מה אתם חושבים?)

איך המערכת עד פה?:wink:

איזה סאב לדעתם כדי לי לקנות שהמגבר שלי יפתח אותו כמו שצריך ושישמעו באסים יפים ומדוייקים עם פחות דגש על הפוזות בחוץ אבל שידפוק חזק. (תקציב - 1000 ש"ח)

תודה מראש!

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אני אחזור על המנטרה שלי.

נגיד ואני חושב שזה נורא ואיום.

אתה תלך ותחליף? מה אכפת לך מה חושבים פה על המערכת.

פה אפשר לתת לך המלצות פר מחיר , או רעיונות טכניים או דעה טכנית.

לגבי איך זה נשמע אין מישהו חוץ ממך שהדעה שלו חשובה , (ואם כן אז תנחומיי הכנים על חיים מלאי רדיפה).

פורסם

מילים כדורבנות!

תמיד מעניין לשאול על מערכת מישהו שמבין יותר ממך במערכות (אולי אני יכול לתקן "טעות" שעשיתי בהרכבה של המערכת)

אבל אכן כן נתתי הערכת מחיר לגבי סאב לא כן?

פורסם

אני לא מבין הרבה... אבל יש לי סאב באוטו של קיקר ואני מאוד מרוצה ממנו

עלה לי 400 ש"ח חדש בלי תיבה.. 12 אינץ' מקווה שעזרתי :)

פורסם

תראה המגבר שלך מוציא 230W RMS מקסימום בגישור.

הייתי הולך על SX12 של פייז . מתאים בדיוק לדרישות.

כמו כן יש סאבים של הרץ שמאוד ממליצים עליהם פה.

פורסם

אני הייתי הולך ושומע ואם אתה דווקה מתעקש אז הייתי ממליץ על הסאב של הפניקס גולד קסנון . לגבי הקומפוננטים אתה חייב לשמוע כי יש להם סאונד מאוד מיוחד . ז"א המורל יחסית מלאים הפוקאל חדים ואולי צורמים וההרץ משהו באמצע כך שאתה חייב לשמוע

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אני הייתי הולך ושומע ואם אתה דווקה מתעקש אז הייתי ממליץ על הסאב של הפניקס גולד קסנון . לגבי הקומפוננטים אתה חייב לשמוע כי יש להם סאונד מאוד מיוחד . ז"א המורל יחסית מלאים הפוקאל חדים ואולי צורמים וההרץ משהו באמצע כך שאתה חייב לשמוע

בברכה יהודה

לגבי ההמלצה הזאת אני מסכים איתך, אבל אין לו הגברה מתאימה לסאב הזה. סאב (לטעמי) אחד הטובים בארץ, מדוייק,איכותי,חזק ונותן תמורה גדולה ביחס למחיר. אבל שוב, אין בשביל הסאב הזה(שהוא גם לא כל כך נציל 86DB טיפה פחות) הגברה מתאימה עם המגבר שיש בידיו.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ומה המחיר של פניקס גולד קסנון?

לגבי הרץ שמעתי הצעת מחיר כבר וזה סאב שנותן 100 RMS וזה עולה 1000 שקל קצת מוגזם לדעתי...

וחשבתי גם על וPhoenix GoldוZR12ו

מה אתם חושבים?

תודה מראש!

פורסם
ומה המחיר של פניקס גולד קסנון? יש מישהו מהפורום שמוכר אותו ב-950 או 900 לא זוכר בדיוק, אבל הסאב חדש לא היה בשימוש בכלל. שוב אני אומר סאב מצויין אך לא תוכל להגביר אותו כמו שצריך (אלא אם כן אתה מביא מגבר מונו רציני או 2 ערוצים חזק)

לגבי הרץ שמעתי הצעת מחיר כבר וזה סאב שנותן 100 RMS וזה עולה 1000 שקל קצת מוגזם לדעתי...

וחשבתי גם על וPhoenix GoldוZR12וכאן אני ממליץ לך אם כבר אז לך על ה-R שהוא אותו הסאב כמו ה-ZR רק יותר חלש-מסוגל לספוג 250RMS וגם קצת יותר נציל מה-ZR

(91DB ל-R מאשר 90DB ל-ZR), מה גם שהמגבר שלך כפי שהבנתי יוכל להגביר אותו (אם הוא מוציא 230 בערך בגישור) דיי יפה. אישית-זאת ההמלצה שלי.

מה אתם חושבים?

תודה מראש!

כמו שרשמתי לך באדום, הסאב הכי מומלץ לך (אם וההגברה היא רק דרך ה-4 ערוצים) הוא ה-R, ואם אתה מתעקש אז לך על ה-ZR. שתיהם סאבים מצויינים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכר, אני מתכוון לקנות עוד שלושה ארבעה חודשים את המגבר של Infinity מהדיוטי פרי הוא יפתח לי את הקסנון? וכמה עולה אחד חדש עם אחריות יש לך מושג? כי לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ.

וחשבתי על עוד שלושה סאבים KICKER CVR או Rockford P2 ואחרון JBL GTO1200B

מה אתה חושב?

תודה מראש!

פורסם

האינפיניטי לא יפתח את הקסנות... אני אישית הייתי הולך על האוקטן ZR.

הCVR מאוד לא מדוייק אבל מרעיד, הP2 לא חזק מאוד אבל מדוייק, והJBL אני לא מכיר, שמעתי כמה סאבים שלהם ולא אהבתי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
האינפיניטי לא יפתח את הקסנות... אני אישית הייתי הולך על האוקטן ZR.

הCVR מאוד לא מדוייק אבל מרעיד, הP2 לא חזק מאוד אבל מדוייק, והJBL אני לא מכיר, שמעתי כמה סאבים שלהם ולא אהבתי.

אמיר

ה-P2 האומנם לא חזק בתיבה אטומה, אבל אתה צריך לבוא ולשמוע אותו אצלי בתיבה פתוחה (כ-70 ליטר קצת יותר) והוא כן מרעיד, ולפי אחי ששמע CVR בתיבה אטומה ה-P2 בפורטד היה יותר חזק (לפי אחי כי אני לא שמעתי את אותו ה-CVR שהוא שמע באטומה). אז ככה שלפי כיוונים ותיבות מתאימות (למרות ששלי לא מתאימה לסאב לפי הגדרות היצרן אבל פלא הסאב עובד חזק ויפה) אתה יכול להפיק מקסימום מהסאב שלך.

את הקסנון הוא אכן לא יפתח ולא יהיה קרוב לכך, אבל את ה-P2 הוא יפתח בקלות (אצלי 2 ערוצים של רוקפורד של 60 לערוץ פותחים אותו ומעיפים אותו -בגישור שלא מוציא יותר מידיי). ה-CVR מומלץ לאלה שאוהבים בומים חזקים (בתיבה פתוחה) וגם בומים יחסית חזקים לסאבים במחיר שלו (700 חדש בלי תיבה) בתיבה אטומה+דיוק יחסי (שוב,ע"י כיוונים ותיבה תואמת אפשר להגיע לתוצאות יפות בהרבה סאבים שהם כביכול "SPL").

המלצה סופית: פיניקס גולד ZR או R. אם אתה בקטע של עוצמות מטורפות לך על ה-CVR בתיבה פתוחה אבל לא תקבל דיוק. באטומה תקבל יותר דיוק. אם אתה בקטע של דיוק יחסי ועוצמה סבירה של באס לך על ה-P2 בתיבה פתוחה(כן כן, תתפלאו אבל יחסית הוא מדוייק גם בפתוחה).

בברכה,ובהצלחה בבחירה,

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות.

אני חושב שאני ילך על הZR רק מעניין אותי איפה במרכז יש מקומות שמוכרים אותו ככה שאני יוכל "לדבר" איתם על מחיר. מישהו יודע???

תודה מראש!

• תוכן חדש...