Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו DL שנת 82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אזה ככה יש לי סובארו שנת 82 המצב החיצוני שלה גרוע נזקי חלודה פחחות וחורים

אני רוצה עצות מאנשים שמבינים בעינין אני וחברים שלי רוצים לעבוד עליה ביחד כמה זמן לשפץ אותה לעשות לה פחחות וצבע

איזה חומרים צריך כמה זמן העבודה לוקחת ואיך עושים את הכל!

תודה רבה

פורסם

העביר/י את שאלתך לפורום אספנות,שם יש מומחים לשיפוץ רכב אספנות, ושם תוכל/י לקבל עצות רבות ממנהל מועדון סובארו משה אזולאי.

בברכה

ובהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תשובה לפיפי,

אם יש בה חורים בפח ועל אחת כמה וכמה בקורות של הדלתות שגם שם זו נקודת תורפה ,אני מציע לך להשיג אחת ללא רקבונות ויש עדיין בשוק, אם תרצה יש אחת ליד הבית שלי למכירה נראית מצב חיצוני ללא חלודות. פנה אליי בהודעה פאטית אם תרצה.

פורסם
אוקיי אז ככה - יש לי כלבת דני ענק. המצב החיצוני שלה גרוע נזקי קרבות עם חתולים וחורים בשיניים.

אני רוצה (***רוצה=מבקש***) עצות מאנשים שמבינים בעינין. אני וחברים שלי רוצים לעבוד עליה ביחד כמה זמן, לשפץ אותה, לעשות לה ניתוחים במעיים, והשתלות שיניים.

איזה חומרים צריך, כמה זמן העבודה לוקחת ואיך עושים את הכל!

תודה רבה

עריכה - סימני פיסוק הוספו באופן חד-פעמי באדיבות הנהלת הפורום. בפעם הבאה זה תיק שלך.

יש דברים שאי אפשר ללמוד בהתכתבות. אם אין לך מושג בתחום, הייתי מציע לרכוש ספר שעוסק בפחחות, לקרוא אותו, ואח"כ לנסות לעבוד עם איש-מקצוע כמה זמן - כדי ללמוד ולהתאמן. אחרי שיהיה לך ידע וניסיון בסיסיים, תוכל לנסות לבצע את העבודה לבד.

נמרוד

פורסם

האמת שאתה יכול לעשות את העבודה אבל זה לא יחזיק יותר מידי.

במידה ויש לך חלודה מסביב לשמשה הקדמית והאחורית אז חבל על הזמן .

רק אם תקנה הרבה סיליקון שקוף מחנות לחומרי ביניין

( תיקח את הכי יקר ואיכותי ולא את הזבל שמתקלף אחרי שנוגעים בו)

ואחרי שתוריד את החלודה אם הרבה נייר שיוף גס או עם דיסק ותחבר לדיסק ראש שעשוי מסיבי ברזל כמו מברשת כזו ,ואז אולי תצליח להוריד את כל החלודה , אבל רוב הסיכויים שנכנסה חלודה מתחת לשמשה ואז תצטרך לפרק את השמשה וזה כבר עסק יקר.

בקשר לגומיות שמיסביב לדלתות אז תבדוק שהן לא יבשות ומתפוררות ובמידה שכן תמרח הרבה גריז על הגומיות זה ממש מחולל ניסים , ויוצר נפח שאוטם את הרווח בין הגומי לדלת בעיקר לזכוכית של החלון.

בקיצור אם תנסה לעשות לבד (=חובבני) זה יחזיק לך זמן מה, אבל בגשמים חזקים וארוכים , המיים ימצאו דרך להיכנס, אז תתכוננן להרבה עצבים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אל תעשה את זה לבד- אתה תהרוס את הרכב...

לאיזו רמה אתה רוצה להגיע? אתה יכול באלפים בודדים לשפץ אותה אצל בעל מקצוע מהפחות טובים בתחום, ובסכום כפול/משולש לשחזר אותה למצב מוזיאון... השאלה באיזה מצב אתה רוצה אותה ומה אתה מוכן להשקיע???

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

רוצה להביא אותה למצב יפה לא צריך מצב תצוגה

אמרו לי שאצל הפחחים ביפו הסיפור יעלה בסביבות ה1000 שקל האם זה נכון?

פורסם

זה אף פעם לא מסתיים ב 1000 שקל!

אבל זה בהחלט יכול להראות כמו משהו ב 1000 שקל!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
רוצה להביא אותה למצב יפה לא צריך מצב תצוגה

אמרו לי שאצל הפחחים ביפו הסיפור יעלה בסביבות ה1000 שקל האם זה נכון?

בשביל עבודה ב 1000 ש' תשאיר אותה כמו שהיא... יעשו לך רק נזק.

אתה מוזמן ליראות איך הרסו לי את הפיאט בסכום גבוה מזה....

עבודה טובה היום זה בסביבות ה 7,000-10,000 שקל.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

חותם על כל מילה!:nono:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ואם תחליט שלא שווה לשפץ אותה.. , היא עדין יכולה להיות אחלה באגי...

ואם אתה מחליט שלא שווה לשפץ ושאין לך לב לחתוך את האוטו אני ישמח לקנות ממך אותה..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...