Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של סוני עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר והשאלה שלי היא האם מספיק לי חיבור RCA 1 כלומר יש לי רק כניסה של אדום ולבן ברדיו דיסר זה כל מה שאני צריך בשביל לחבר מגבר הוא שנדפקתי? זה רדיו דיסק ישן יחסית...

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

זה בסדר (לפחות אצלי זה בסדר), תקנה כבל RCA (שיש לו אדום-לבן) ואם במגבר יש 4 כניסות אז תחבר את הכבל RCA עם מפצלים.

(בתמונה: הרדיו דיסק שלי)

IMG_0437.JPG

פורסם

כן בגדול.

אם תרצה גם לחבר סאב או אחוריים ותרצה גם שליטה עליהם להרבה מגברי 4 יציאות היום יש שולט ווליום לאחת מהיציאות.

תוכל לקנות מגבר כזה לחבר מפצל בסוף הRCA מהרדיו דיסק ואת השולט ולקבל שליטה מלאה.

כמו כן האם אתה מודע לכך שלחיבור מגבר יש לחבר כבל מתח,חוטים לרמקולים וכו?

פורסם

y.k,

תמיד תהיה לך האפשרות להוסיף למערכת איקולייזר או פרוססור חיצוני, כאשר דרכם תוכל לישלוט על המערכת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...