Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סוף סוף הגיעה המגבר שלי מארה"ב קניתי באיביי ב 430$ כולל משלוח לארץ הקודש וכאן בארצנו הנפלאה (אבל אם הרבה אנשים פחות נפלאים אבל זה נושא לשיחה אחרת) צריך לשלם 33% מכס.

הגיעה לי הודאה על שחרור דבר דואר ואיתה הגיעה עוד נייר נדמה לי שזה מה שהשולח מילה בארה"ב. הוא רשם שזה מתנה ושהערך של החבילה זה 50$ והערך הכללי זה 50$.

השאלה שלי זה האם אני יכול להגיד שזה דוד שלי שלך לי מתנה?

אני מכיר מישהו שגם קנה דברים מאיביי ושלך לארץ והוא שינה קצת את הקבלה מפיי פאל והלך אם זה למכס ושילם הרבה פחות. כמה זה מסוקן?האם יכולים לאלות על הזיוף?:evil:

פורסם

גם אני הייתי בסרט הזה. קניתי כרטיס מסך שהמוכר באיביי הכריז עליו שהוא 50$ (הסכום המקסימלי עליו לא משלמים מכס) וכמעט אכלתי אותה בגדול. דודך היה צריך לכתוב את ערכה האמיתי של המתנה, מכיוון שלא עשה את זה אני חושש שתקבל קנס על הצהרה שקרית (המוצר שווה 430$ וכתוב 50$), בנוסף למע"מ ולמכס שתצטרך לשלם אלא אם תמציא קבלה או מסמך הקובעים שהערך של המערכת הוא אכן 50$.

קח בחשבון אם יתפסו אותך על זיוף מסמך כזה אני לא יודע מה יעשו לך אבל זה לא יהיה סימפטי.

פורסם

אם היית עושה ייבוא אישי לרכב והיית אומר שזה מתנה מדוד שלך, אתה חושב שלא היית צריך לשלם מכס ומע"מ?

הקטע של המתנה זה רק בשביל לרכך את ליבם של המוכסים.

אתה צריך לשלם מחיר מלא.

• תוכן חדש...