Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרונט ב206 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 XS כבר שנתיים בדרך כלל אני מרוצה מהאוטו ומה שמעצבן אותי זה רק המוסכים שמפגינים חוסר מקצועיות וחוסר ידע במיקרים רבים.

הסיפור עם כיוון הפרונט התחיל כאשר החלפתי צמיגים בפעם הראשונה לאחר שנה שהאוטו היה אצלי.

נגשתי למכון פרונט דיי גדול ומוכר דינמומטר שמו ובתהליך שבו צריך לבחור את דגם הרכב בתוכנה של מכון הפרונטים התעוררה הבעייה דגם הרכב לא הופיע בתוכנה כאשר ניסו לבחור דגמים דומים לפי מידות הצמיגים התברר שמידות צמיגים אלה גם לא מופיעים בשום דגם (195/55/15).

נסעתי למוסך המרכזי בירושלים שאלתי מה המידות של כיוון הפרונט אצלי באוטו אמרו לי במכון פרונטים הם יודעים אמרתי שלא והם אמרו גם אנחנו לא יודעים. :( .

כיוונתי לפי דגם עם 185/55/15.

עברה שנה שוב אני צריך לכוון (שוב צמיגים) שוב כמו בשנה שעברה כיוונתי והפעם אמרו לי שיש סטייה שלא ניתן לתקן ושצריך למטוח או להחליף חלקים.

לא קבלתי את זה והתחלתי לברר שוב.

והפעם לאחר תשאול ארוך במוסך ומחלקה טכנית בלובינסקי קיבלתי תשובה בפקס של המידות הנכונות הלכתי לכוון ואמרו לי שהייתה רק! סטייה קטנה והכל מכוון עכשיו.

אני אדבר שוב עם לובינסקי כדי שיפיצו את זה במכוני הפרונטים!

CAR=בשר

פורסם

לובינסקי לא יפיצו ולא יתנו מידע ללא בקשה מבעל הרכב, משום שאין להם אינטרס וכ"א לצורך העינין . האינטרס הוא של בעל המכון ועליו לבקש את המידע,

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

למה לעזעזל אתה מחליף צמיגים כל שנה?!

אני השבוע החלפתי את הצמיגים באוטו שלי פעם ראשונה מזה 5 שנים...

ולאוטו יש כבר 100K.... אין סיבה להחליף כל שנה צמיגים מיותר...

למה? ככה!

פורסם
למה לעזעזל אתה מחליף צמיגים כל שנה?!

אני השבוע החלפתי את הצמיגים באוטו שלי פעם ראשונה מזה 5 שנים...

ולאוטו יש כבר 100K.... אין סיבה להחליף כל שנה צמיגים מיותר...

לא הייתי נחפז להסיק מסקנות.

אינך יודע מהו אופי הנהיגה של הבנאדם. רכב שנוסע הרבה "על הצד" סופו שיחליף צמיגים לעיתים תכופות . טבעי ומומלץ.

יכול להיות שההחלפה המהירה נבעה בין היתר מכיוון פרונט לקוי.

ד"א , החלפה פעם ב5 שנים , אינה מומלצת גם אם אופי הנהיגה רגוע.

צמיגים מטבעם מתייבשים ומתבלים גם אם לא נשחקים מנהיגה "ספורטיבית".

פורסם

אני נותן זינוקים ברמזורים זה לא שאני נוהג כמו זקנה :)

אבל כל שנה זה דיי מוגזם ועד עכשיו לא היה לי בעיות עם הצמיגים אז לא היה סיבה להחליף...

עכשיו החלפתי כי הלך כל הצמיג הימני וכל האוטו נטה לי ימינה :twisted:

למה? ככה!

פורסם
אני נותן זינוקים ברמזורים זה לא שאני נוהג כמו זקנה :)

אבל כל שנה זה דיי מוגזם ועד עכשיו לא היה לי בעיות עם הצמיגים אז לא היה סיבה להחליף...

עכשיו החלפתי כי הלך כל הצמיג הימני וכל האוטו נטה לי ימינה :twisted:

יש אנשים שמעדיפים להחליף צמיגים לפני ש"כל האוטו נוטה ימינה"... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...