Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FALOU כתב:

ה-306, גם בגירסאות הרגילות שלה, היא מכונית פנטסטית מבחינת היגוי והתנהגות, לפי כל קנה מידה ובטח בהשוואה למה שניתן לקנות כיום. ולטעון שלי יש ראייה צרה, נו טוף

אני הייתי אומר שדווקא בגלל הגירסאות הפשוטות, שמהנות יותר לנהיגה מכל דבר אחר בקטגוריה, גם היום, יש ל306 (ולZX, אבל פחות) שם כל כך טוב.

ביליתי יומיים עם 147 2.0, רכב מדהים, ועדיין ה306 (XT) טובה יותר מבחינת נהיגה נטו. ה147 מהירה יותר, יפה יותר, נשמעת טוב יותר, אבל בסופו של דבר, השלדה וההגה של ה306 פשוט בקטגוריה משלהם (גם המנוע, אבל בקצה השני של הסקאלה).

ראש פתוח או סגור, ה306 היא אחת מהטובות ביותר שיוצרו, על זה אין וויכוח.

מי הטובה ביותר? זה כבר עניין של טעם.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרת תגלה, כמו שגילה חבר טוב

לחבר שלך קוראים גילה ???

:shock:

ובקשר לדיון , אתה צודק רק בדבר אחד לדעתי , שהכי טוב מקורי . בפאן הכלכלי...

אני עפתי . לא מסוגל לדבר עם קירות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כמו תמיד, מסכים עם עפר.

gsi16v, אני לא מבין מה כואב לך שה-306GTI היא אחת מההנעות הקדמיות הטובות ביותר ולדעת כמה וכמה אנשים נחשבת לטובה שבהן.

מהטובות ביותר נחשבות גם מיני קופר S, קליאו ווילאמס, 106GTI/RALLYE, ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע.

מה הבעיה בזה ? אתה שונא מכוניות צרפתיות ?

בכל המבחנים שקראתי על הרכב הזה הוא ניצח את המתחרה שלו בעלת ההנעה הקדמית.

ורק תחשבו עד כמה טובה גרסת הראלי, עם פחות משקל... :twisted:

ולבחור עם הספרינט שטען שב-306XSI הייתה חסרה לו תחושת הקארט, אין בעיה, בשביל זה יש לך את ה-106.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ולבחור עם הספרינט שטען שב-306XSI הייתה חסרה לו תחושת הקארט, אין בעיה, בשביל זה יש לך את ה-106.

דווקא אין לי שום דבר נגד ה-106, אוטו כמעט מושלם (חסר נחש וצלב מקדימה).

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ובקשר לדיון , אתה צודק רק בדבר אחד לדעתי , שהכי טוב מקורי . בפאן הכלכלי...

אני לא כתבתי כזה דבר, אבל אתה בין כה וכה לא קורא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאלה: האם נמכרו כאן מתישהו סיויק טייפ R מדורות EG6 ו-EK9 (עונדה אצ'בק)?

כי זה רכב דומה באידאולוגיה שלו לראלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושב שהדור הפסיד זה פשוט עניין של כסף ,

יש מיאטה , יש STI , יש EVO , יש CIVIC TYPE R , יש הרבה מכוניות הרבה יותר טובות בכל מובן מהצרפתיות הספורטיביות ללא פשרה על אמינות ואיכות .

הבעיה היא העלות : אלו מכוניות שמיועדות לאנשים בגיל יותר מבוגר , 25 ומעלה בד"כ ( ואני לא מתכוון לילדי שמנת שמקבלים את הרכב מההורים אלא אנשים שקונים בכספם ) .

בד"כ שאני רואה STI או EVO הנהג הוא בן 30+ , ובצדק ... אפשר להבין שלסטודנט בן 24 אין כסף לקנות EVO ואין כסף לתפעל אותו .

לגבי המכוניות הקטנות שכן אפשר להרשות לעצמנו ( שעובדים 12 שעות ביום ) :

יש יאריס T ( רכב מדהים ) , עוד מעט יגיע ב - FIAT PANDA 100HP - קראתי עליו ביקורת מאד חמות ב - AUTOCAR ו CAR , והוא אמור לעלות פחות מ - 100K עם בקרת יציבות .

יש את הפולו/גולף GTI , סיאטים וכו' ..

ותשימו לב שלעומת ה - 106 ראלי וכו' ... אלו הם מכוניות אמינות , מאובזרות ובטוחות .

ולהלן פתרון הביניים :

מי שרוצה רכב קיצוני ויש את הכסף לקנות רכב משפחתי חדש עושה דבר מאד פשוט :

קונה 106 , 306 ספורטיבית בכמה עשרות אלפי שקלים , ומשקיע עוד כמה עשרות אלפי שקלים בטיפול מלא ( החלפת כל חלק ישן במכלולים ) ושדרוג משמעותי ( טורבו / סופרצ'רגר / מתלים / בולמים , בלמים וכו' ..

ככה אתה מקבל ב - 50-60K מכונית ספורט טהורה עם אילו שיפורים שתרצו ...

פורסם

אולי הייתי צריך לפצל את השירשור הזה, אבל מישהו (שיודע על מה הוא מדבר) יכול בבקשה להסביר לבור שכמותי למה אתם סוגדים בהערצה עיוורת לכל מה שבעל הנעה אחורית ?!

או בגדול, למה הנעה אחורית טובה יותר ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אולי הייתי צריך לפצל את השירשור הזה, אבל מישהו (שיודע על מה הוא מדבר) יכול בבקשה להסביר לבור שכמותי למה אתם סוגדים בהערצה עיוורת לכל מה שבעל הנעה אחורית ?!

מי סוגד ומי אמר את זה?

גם לאוטובוס אגד ומשאית אשפה עירונית יש הנעה אחורית,אז זה עושה אותם למהנות לנהיגה?

ברור שהדוגמאות שנתתי הנן קיצוניות ולא מייצגות דבר,אך לא כל מכונית הנעה אחורית חייבת להיות מהנה לנהיגה.

דוגמאות?-אופל רקורד,וולבו 240,דייהטסו שרמאנט,פורד קורטינה ואסקורט ורובן של מכוניות הסאלון היפניות של שלסוף שנות ה

80'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. למה סוגדים? כי ככה אנשים, בדיוק מאותה סיבה שהם סוגדים לראלי - כי ככה אמרו להם.

אנשים הם לא עם חכם במיוחד, כאשר הם מגיעים בקבוצות גדולות.

90% מהאנשים, אם נשים להם בראלי מכלולים של XS (מוטות, מנוע, בולמים) - לא ישימו לב ויהללו את האוטו (ומגיע לו, ה-XS מעולה גם כן).

90% מהאנשים חשבו בזמנו שאימפרזה זה הדבר החזק ביותר בעולם, היום מבינים שבלי לשים בה 50K, גם איביזה עם צ'יפ עושה לה צרות.

אנשים... זאת לא מציאה כזאת גדולה. אחרת אלוהים היה שומר אותנו בגן עדן ולא זורק אותנו לכלבים.

2. בגדול, הנעה אחורית עדיפה, מאחר והפרדה בין גלגלים מניעים וגלגלים האחראים להיגוי, עדיפה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
1. למה סוגדים? כי ככה אנשים, בדיוק מאותה סיבה שהם סוגדים לראלי - כי ככה אמרו להם.

אנשים הם לא עם חכם במיוחד, כאשר הם מגיעים בקבוצות גדולות.-אולי מפני שה 106 היא אחת הקטנות המהנות ביותר שנוצרו?

90% מהאנשים, אם נשים להם בראלי מכלולים של XS (מוטות, מנוע, בולמים) - לא ישימו לב ויהללו את האוטו (ומגיע לו, ה-XS מעולה גם כן).-נכון, ה XS מהנה מאד לנהיגה,וזוהי דוגמא טובה לכך שגם גירסאות פשוטות של דגמים רבים יכולות להיות מהנות לנהיגה.

90% מהאנשים חשבו בזמנו שאימפרזה זה הדבר החזק ביותר בעולם, היום מבינים שבלי לשים בה 50K, גם איביזה עם צ'יפ עושה לה צרות.-אז מה זה אומר בדיוק?גם השברולט מאליבו מהירה,ואפילו בלי צ'יפ.ביצועים הם רק חלק ממיכלול הדברים שעושים מכונית למהנה או לא.ואכן עיקר ההנאה מהאיביזה טורבו היא מרמת הביצועים שלה,ובטח לא מהתנהגות הכביש הגה או מנוחות הנסיעה מפוררת החוליות.

אנשים... זאת לא מציאה כזאת גדולה. אחרת אלוהים היה שומר אותנו בגן עדן ולא זורק אותנו לכלבים.

2. בגדול, הנעה אחורית עדיפה, מאחר והפרדה בין גלגלים מניעים וגלגלים האחראים להיגוי, עדיפה.-שוב,כל מכונית לגופה.לוולבו 144 שלי יש הנעה אחורית והיגוי מופרד מהציר המניע,אז זה עושה אותה למהנה לנהיגה?[/quote]

12345

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני לא חושב שהדור הפסיד זה פשוט עניין של כסף ,

יש מיאטה , יש STI , יש EVO , יש CIVIC TYPE R , יש הרבה מכוניות הרבה יותר טובות בכל מובן מהצרפתיות הספורטיביות ללא פשרה על אמינות ואיכות .

הבעיה היא העלות : אלו מכוניות שמיועדות לאנשים בגיל יותר מבוגר , 25 ומעלה בד"כ ( ואני לא מתכוון לילדי שמנת שמקבלים את הרכב מההורים אלא אנשים שקונים בכספם ) .

ולהלן פתרון הביניים :

מי שרוצה רכב קיצוני ויש את הכסף לקנות רכב משפחתי חדש עושה דבר מאד פשוט :

קונה 106 , 306 ספורטיבית בכמה עשרות אלפי שקלים , ומשקיע עוד כמה עשרות אלפי שקלים בטיפול מלא ( החלפת כל חלק ישן במכלולים ) ושדרוג משמעותי ( טורבו / סופרצ'רגר / מתלים / בולמים , בלמים וכו' ..

ככה אתה מקבל ב - 50-60K מכונית ספורט טהורה עם אילו שיפורים שתרצו ...

1. בגיל 23 קניתי את הרכב שלי, עם עזרה של פחות מרבע מהסכום מההורים.

הכל מהכסף שלי שהרווחתי / השקעתי / שדדתי / רצחתי / גנבתי - במו ידיי.

2. "מכונית ספורט טהורה"? תעשה לי טובה...

306 היא מכונית ספורטיבית. טובה ככל שתהיה (והיא טובה, על זה איש לא יחלוק) - אתה לא מקבל ב60K מכונית ספורט טהורה.

אתה לא בור, אתה רק מיתמם.

גם אתה רוצה הנעה אחורית, אל תשקר.

ולגופה של שאלה?

אני לא מכיר מישהו שסוגד לכל הנעה אחורית, ואם כן אז זבש"ו.

למה הנעה אחורית כן טובה - מעבר להפרדת ההיגוי מההנעה?

כי כדי לקבל היגוי יתר, במקום לחשוב מתי אתה צריך לעזוב את הגז, אתה צריך לחשוב מתי אתה מגביר לחץ על הדוושה.

ופה קבור הכלב - כמו שאמרו חכמים ממני...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...