Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר להגיד שהרכב הנ"ל מזגזג (בנוסף לאבא שבנו יושב על ברכיו בלי חגורה) וכרגע הרכב הנ"ל דרס מישהו והמשיך בנסיעה. ההתנהלות של המשטרה תהיה מאוד מהירה, מבטיח.

Veni Vidi Vici

פורסם

ממש לא כדאי לדווח שהרכב דרס מישהו וברח. פגע וברח זו כבר עבירה פלילית והחקירה תהיה בהתאם, ואתם לא רוצים תלונת שווא על עבירה פלילית על הראש שלכם.

ולכל אלו שאומרים שהמשטרה תתעלם - אל תהיו כל כך בטוחים.

אם אתם מתקשרים ומדווחים על ערס שחותך בכביש, ינפנפו אתכם. אבל אם מדובר על ילד בן 13 שנוהג וחותך בכביש, אני מעריך שהתגובה תהיה אחרת כי כפי שכתבתי, מדובר בתפיסה שמופיעה בעיתון ואין דבר ששוטרים אוהבים יותר מלהופיע עם תפיסה טובה בעיתון.

טוב, יש רק דבר אחד שהם אוהבים יותר מזה - שווארמה.

פורסם
תמיד אפשר להגיד שהרכב הנ"ל מזגזג (בנוסף לאבא שבנו יושב על ברכיו בלי חגורה) וכרגע הרכב הנ"ל דרס מישהו והמשיך בנסיעה. ההתנהלות של המשטרה תהיה מאוד מהירה, מבטיח.

לא כל בדיחה צריך לקחת ברצינות. חבל להסתבך.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
במקרה הטוב: היומנאי יגיד לו שזה לא באחריותו אלא משטרת התונועה ובלה בלה בלה (לא ממציא)

במקרה הרע: היומנאי יגיד "גש לתחנה להתלונן" (גם לא ממציא)

במקרה העוד יותר גרוע: יגידו לו שצריך שהוא יעיד במשפט, לא יודע מה איתך, אני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה... לך תדע מי זה

משטרע כבר אמרנו?

ובמקרה עוד יותר רע - יעצרו אותו על הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו (קריאת עיתון או בליסת שווארמה).

פורסם

שבוע שעבר חבר שלי עשה תאונה, כאשר ילד בן 15 גנב את הפונטו של גיסו , ונכנס באוטו של החבר שלי מאחורה בזמן שהם עומדים בצד.

מה אתה אומר על זה???

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

גם אני נתקלתי במקרה כזה פעמיים 3 !

אבל הפעם הילד נהג לבד!(כנראה גנב את הרכב)

היה גם פעם אחת שהוא ישב עם אבא שלו שצעק עליו שהוא מחזיק לא טוב את ההגה:|

זה לא מפתיע הדברים האלה,עצה שלי תתרחקו מזה אחר כך יותר מידי באלגן על הראש ולעולם לא תוכל לדעת על איזה עבריין או חמום מוח תיפול,קחו את זה בחשבון!

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

בדר"כ המשטרה לא ממהרת להגיע...לא הייתי בונה על זה.

המשיכה לנהיגה ברכב היא טבעית ומובנת.

מנקודת המבט שלי ההתענינות של הנער בנהיגה היא דבר חיובי.

למען הסר ספק ושלא יקומו עליי כאן "צדיקים" שונים ברור שאין זה חוקי לתת למי שאינו בעל רישיון לנהוג.

כשאני הייתי ילד בשנות ה70 אבא שלי הניח אותי פעם על ברכיו שאנסה לסובב את ההגה.

זה היה בשנות ה70. אינני סבור שזה מתאים היום, המודעות היום ברמה וספירה אחרים.

לדידי, הדבר מחזק יותר את הצורך לקדם את הספורט המוטורי וליתן אפשרות לנוער להתנסות בנהיגה על רכבים מתאימים.

זה הכל.

כמובן שזו רק דעתי הצנועה ואתם יכולים להסכים לה או שלא.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

זה עוד כלום.

נסו לנצח את המקרה הזה:

גבר נוסע על טרקטורון בכביש, עובר ברמזורים אדומים.

מקדימה יושב ילד קטן כבן 5, מאחורה הבן השני כבן 12 שמחזיק את ה"אבא".

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני אישית בגיל 11 כבר נהגתי אם אם אבא שלי כשהוא בכיסא הנוסע ...

ולגבי נהיגה על הברכיים ,מאז גיל 7 אולי :lol:

!לפי דעתי רק טוב יצא מזה

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תוכן חדש...