Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מהסילבסטר המאוד מעניין שלי (עשיתי בייביסיטר לאחיינית שלי כדי שאח שלי יוכל לצאת עם אשתו), והגעתי לנשר. היה שם אוטו שנסע ממש לאט וסטה מהנתיב שלו הרבה. חשבתי שבגלל הסילבסטר הוא שיכור, ועקפתי אותו בזהירות (זה כביש מרכזי בנשר, בעליה). בזמן העקיפה הסתכלתי עליו, ונוכחתי לדעת שהבחור שבמושב הנהג יש בן גבר בן 40 בערך, עם הבן שלו, שבן 13 בערך על הבירכיים, ונוהג באוטו (ומן הסתם, שניהם בלי חגורה).

עצרתי והסתובבתי, ונסעתי אחריהם עד שהגעתי איתם ביחד לרמזור. אז פתחתי את החלון וצעקתי עליו שהוא מטורף, ומסכן את הילד שלו, במיוחד באחד הלילות הקטלניים ביותר של השנה, עם כבישים רטובים וחצי מהנהגים שיכורים. הוא הסתכל עלי ומלמל משהו ברוסית כאילו שאני פוגע לו בפרטיות.

מי לא היה בסדר כאן? לא הייתי אגרסיבי או חסר כבוד, אבל כן תקיף. הייתי צריך להתקשר למשטרה ולתת להם את המספר, אבל אין לי הוכחות בשביל שייתייחסו לזה ברצינות.

פורסם

זה ברור לך מי לא היה בסדר.

בכל אופן, אולי כדאי שתימנע ממצבים בהם אתה מעיר לאנשים זרים, כפי שאתה יודע פעם הבאה זה יכול להגמר אחרת ואין צורך לקחת את זה על עצמך. (אולם מצד שני פקחת לו את העיניים).

אכן יכולת לרשום את מספר הרכב ולמסור אותו למשטרה אך לא בטלפון, היה עליך לגשת לתחנת המשטרה ולמסור את פרטי הארוע.

פורסם
גבר בן 40 בערך, עם הבן שלו, שבן 13 בערך על הבירכיים, ונוהג באוטו (ומן הסתם, שניהם בלי חגורה)..

יש פה משהו יותר מדאיג..:shock:

GOT סחוג?

פורסם

רגע אתה מתכוון לחגורת הבטיחות או לחגורה אחרת?:lol:

ברצינות,איפה המישטרה שצריכים אותה אתמול ....אתמול בחיפה היו שוטרים אפילו על עצים ניידות ,סמויות יס"מ ימ"מ בלאגנים אבל עדיין איזה משוגע נסע מהר ברחוב העצמאות ונהרג:? ..

פורסם

system_x

במקרה אתה מומחה לעדות וקורא מחשבות?

יוסי, כמו שנאמר לך, הפעם ישב גבר שלא התרגש מההטפות והצעקות שלך.

בפעם הבאה יישב שם ערס או עבריין שירצה "לדבר" איתך בצד.

פורסם

תראה מצד אחד אתה צודק בזה שהערת לו ומי יודע אולי מנעת תאונה

מצד שני, באותה מידה הוא יכל להיות שיכור ולהגיב בצורה מאוד קיצונית.

במקרים כאלו כמו שנאמר עדיף לרשום מספר להעביר למשטרה

ולהתרחק..

פורסם

אל תנסה לתקן את העולם, דאג לעצמך ותקן שם , כשזה בשליטתך. הבחור ישלם בעצמו על טעויותיו שלו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אנשים אחרים ישלמו בחיים שלהם על הטעויות ש"נהג" הזה עושה.

נותן לילד בן 13 לנסוע, מסכן את כל התנועה, הולכי רגל.

טעות אחת של הילד , יכולה לשנות להרבה אנשים את החיים.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יש לך דיבורית? סבבה. חייג 100 ודווח ליומנאי שאתה נוסע כרגע מאחורי רכב מסוג X מס' רישוי Y בכביש Z לכיוון W וברכב נוהג ילד שיושב על ברכיו של מבוגר ושניהם לא חגורים, ושהרכב מזגזג בצורה מסוכנת על הכביש.

תציין שאתה מוכן להשאר על הקו כמה דקות ולעקוב אחריו עד חבירה לניידת.

אם יש ניידת בסביבה הם ישמחו לטפל בכזה דבר. זה מסוג התפיסות שכותבים עליהן בעיתון.:?

פורסם

מתוך היכרותי האישית עם יושבי היומן בתחנת המשטרה, כלום לא יקרה, יגידו לו שהוא מוזמן להגיע לתחנה ולמלא דו"ח פנימי עם פרטי המקרה.

אני בספק אם תהיה חבירה עם ניידת משטרה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לגשת לתחנה ולדווח?

חבל על הזמן היקר שלך, ועל הדלק שתבזבז בנסיעה לשם, בכל מקרה לא יעשה דבר, התיק יסגר "מחוסר עיניין לציבור".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הנוער של היום מאוד אלים ומאוד מסוכן להעיר לנער שיכור בן 13 על הנהיגה שלו.

לא הייתי ממליץ להתקשר למשטרהכי פשוט חבל על השיחה. אין סיכוי שאיזה שוטר יצא מהמסיבה, יעלה לניידת ויסע עד אליך בגלל ילד שיכור שנוהג במהירות חוקית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איך שהילדים של היום מתנהגים בבתי ספר , אל תתפלא אפ פעם מישהו כזה יצא לך עים סכין על שהערת לו . או שתברח ותתקשר למשטרה או שתבזבז זמן ותלך להתלונן , אבל תזהר מלצעוק כך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
system_x

במקרה אתה מומחה לעדות וקורא מחשבות?

יוסי, כמו שנאמר לך, הפעם ישב גבר שלא התרגש מההטפות והצעקות שלך.

בפעם הבאה יישב שם ערס או עבריין שירצה "לדבר" איתך בצד.

לא במקרה...

בכל מקרה אני לא מבין איך הנושא הגיע מאבא (שהוא האשם) שנתן לילד בן 13 +- לנהוג לכך שהנוער של היום אלים? מה עשיתם ממנו רוצח? נו באמת... בני 13 זה עוד תקופת הפוקימון.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
יש לך דיבורית? סבבה. חייג 100 ודווח ליומנאי שאתה נוסע כרגע מאחורי רכב מסוג X מס' רישוי Y בכביש Z לכיוון W וברכב נוהג ילד שיושב על ברכיו של מבוגר ושניהם לא חגורים, ושהרכב מזגזג בצורה מסוכנת על הכביש.

תציין שאתה מוכן להשאר על הקו כמה דקות ולעקוב אחריו עד חבירה לניידת.

אם יש ניידת בסביבה הם ישמחו לטפל בכזה דבר. זה מסוג התפיסות שכותבים עליהן בעיתון.:?

במקרה הטוב: היומנאי יגיד לו שזה לא באחריותו אלא משטרת התונועה ובלה בלה בלה (לא ממציא)

במקרה הרע: היומנאי יגיד "גש לתחנה להתלונן" (גם לא ממציא)

במקרה העוד יותר גרוע: יגידו לו שצריך שהוא יעיד במשפט, לא יודע מה איתך, אני לא מכניס ראש בריא למיטה חולה... לך תדע מי זה

משטרע כבר אמרנו?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...