Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם כוייל שנשרף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 206.

באמצע נסיעה בעיר, לפני כמה ימים, פתאום הרכב התחיל לקרטע.

המחשבה שעלתה בראשי זה בעיה עם אחד הצילינדרים.

הגעתי למוסך וזה גם מה שהמוסכניק אמר.

עכשיו, המוסכניק אמר לי (אחרי בדיקה) שזה הכוייל ושזה יעלה 700 שח כולל עבודה והכל.

הוא החליף לי תכוייל וגם הכוייל השני נשרף לו.

הוא אמר שהוא יחזור אלי כשהוא ידע מה הבעיה.

א. האם המחיר של הכוייל הוא סביר??

ב. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה, אם הכוייל נשרף גם בפעם השניה?

פורסם

הערכתי האישית: לחשמלאי שלך אין מושג מה הבעיה והוא לא שרף את הקוייל השני.

ממליץ לך להיכנס למוסך מורשה פג'ו-סיטרואן לפני שאתה הולך לשפוך עוד אלפיה חוץ מהסליל הצתה שכבר אישרת להחליף (וייתכן שההחלפה לחינם).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סבבה, אני אחכה עד מחר ואם אני לא אקבל ממנו תשובה, אז אני אקח אותו למוסך מורשה.

לידע כללי, המחיר של הכוייל הגיוני?

לפי מה שידוע לי, מוסכים מורשים גם לא יותר מידי מקצועיים והמחירים בשמיים.

יש לך המלצה למוסך נורמלי? עדיפות שיהיה באזור נתניה. פשוט לא בא לי לנסוע רחוק כשהרכב על מצב רטט.

פורסם

אתה טועה. רוב המוסכים המורשים בארץ הם כן מקצועיים. אני אומר זאת על פי נסיוני האישי ושל כמה חברים טובים שלי.

גם מוסך מורשה פיז'ו החדרה גם מוסך מיצובישי בחדרה ובהחלט מוסך מאזדה בחדרה.

בכולם העבודה היתה מקצועית ולשביעות רצוני.

לגבי הבעיה שלך, גש למוסך שאתה מכיר שאמין ומקצועי. אם אתה מאיזור נתניה אני לא יכול להמליץ לך על מוסכים שם כי אני לא מכיר. אבל מוסך "השלושה" בחדרה מתמחה ב"פיז'ו סיטרואן" והוא לא יקר יחסית.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

במוסך מורשה אומנם תשלם קצת יותר - אבל קודם כל תקבל אחריות של שנה מלאה על חלק מקורי ובנוסף הדיאגנוזה תהיה יותר מהירה ויעילה - מבלי שתשפוך כסף *מיותר* על התיקון.

כלל אצבע במוסכים (במיוחד מורשים של יבואנים): לא תמיד כל המוסכים המורשים עומדים באותה רמה מקצועית שאליה שואף היבואן. לעיתים ההבדלים קטנים להחריד ושם המשחק הופך לשירות - ולעיתים ההבדלים גדולים ממה שניתן לחשוב.

אם לחשמלאי שלך היה מחשב - כבר מזמן הייתם בדרך לפתרון. היה עדיף לשלם עוד כמה שקלים על איבחון במחשב מאשר להתנייד במוניות ולשלם 700 שח על סליל הצתה שלא עזר במאומה, לא ?! הזול עולה ביוקר במקרים כאלה...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הדפס ותן למכונאי שלך את הדפים.

כדי לא לשבור לו את הגאבה המיקצועית,אמור לו שקיבלת את זה עם קניית האוטו,ושאל בתמימות ,מה זה והאם זה יכול לעזור לתיקון.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכולם.

אני לא בטוח שאני הולך לשלם על הכוייל שנשרף לו. אני מאוד מקווה שלא.

אני לא מבין, אם מוסך אומר שחלק מסויים עושה תבעיה ואחרי ההחלפה מתברר שהבעיה לא בחלק, למה אני אמור לשלם עליו? זאת בעיה שלו שהוא לא עשה דיאגנוסטיקה. ולא פתר לי תבעיה.

מבחינתי זה חלק תקין שהוא החליף לי, בעיה שלו.

ובסופו של דבר, לומדים מטעויות. יכאב קצת בכיס, אבל בסופו של דבר אני אלמד

פורסם
אם לחשמלאי שלך היה מחשב - כבר מזמן הייתם בדרך לפתרון. היה עדיף לשלם עוד כמה שקלים על איבחון במחשב מאשר להתנייד במוניות ולשלם 700 שח על סליל הצתה שלא עזר במאומה, לא ?! הזול עולה ביוקר במקרים כאלה...

איציק

נו איציק, אתה משאיר אותנו במתח...:x

אולי תגלה לנו איפה קבור הכלב?

פורסם

עצוב אם כוייל שני נשרף . גם לדעתי נראה שהתקלה כלל לא זוהתה.

בכלל, בתקלות כאלה יש לגשת למומחה , אם זה במוסך מורשה כפי שאיציק רשם, או לפחות למומחה מוכח אחר.

צודק איציק שרושם שחייבים לחבר סקנר כשלב ראשון, אם כי , אני בטוח שמישהו כבר נתקל בתקלה הזו ויזהה אותה לכאורה מבלי לחבר דבר, אלא אם התקלה שלך לא הופיעה עד היום בפיג'ו (אים) אחרים.

גש למומחה או למוסך מורשה, מה שטוב ונוח לך.

דרך אגב, איציק נ. למיטב ידיעתי עובד במוסך מורשה פיג'ו, בדוק אפשרות הגעה אליו. יותר ממומלץ!!!!! 8)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
נו איציק, אתה משאיר אותנו במתח...:x

אולי תגלה לנו איפה קבור הכלב?

קצת מתח לא הרג אף אחד :) אני רוצה לראות תוך כמה זמן יעלה החשמלאי על התקלה ;-)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם
קצת מתח לא הרג אף אחד :) אני רוצה לראות תוך כמה זמן יעלה החשמלאי על התקלה ;-)

איציק

זה מזרק איציק.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הבעיה היא מזרק או חיישן (ECT).

כרגיל אני תמיד הצודק. :-P

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כמובן שכמו כל מוסכניק רציני, הוא קודם ניסה להחליף ורק אחר כך אמר שהוא ילך לעשות לרכב בדיקה.

רגע, ואם נגיד ההזרקה או החיישן לא בסדר, יש מצב שהכוייל לא יעבוד בגלל זה? כאילו, שיתנתק הזרם לצילינדר הזה, או משהו כזה?

ואיציק, באיזה מוסך אתה עובד?

• תוכן חדש...