Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד למכסה מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג יריעת בידוד למכסה מנוע?

הקודמת הרוסה לגמרי ואני מעוניין להחליף אותה.

מיועד לקדילאק דוויל 1970.

תודה.

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם
למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג יריעת בידוד למכסה מנוע?

הקודמת הרוסה לגמרי ואני מעוניין להחליף אותה.

מיועד לקדילאק דוויל 1970.

תודה.

ארמופלקס בגיליונות בעובי שונה בהתאם לדרישה ניתן להדביק לגזור ללא בעיה עמיד בחום קור ומבודד רעשים ניתן להשיג בחנויות מקצועיות לחומרי בנין
פורסם

בשבוע הבא יגיע לארץ מוצר נוסף לבידוד בדומה לדיינמט אם לא יותר טוב אשמח לעזור לך אפי דבר איתי

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

ב- אי ביי יש שני סוגים משני ספקים אחד עולה 30 $ והשני 130 $.

אני הזמנתי כאן בארץ "כריות" שמשתמשים בהם לבידוד בדוודי קיטור. ניתן לתפור לפי מידה. היום אין לי כתובת כי האיש סגר.

שלמה דן גדרון

פורסם

אני ממליץ על אוטוקור באזה"ת פ"ת. אני עבדתי איתם במסגרת הצבאית ויש להם כמה מוצרים ממש טובים (אני מדבר על חומרים עם משקל אפסי שהצלחנו להחזיק אותם ביד מצד אחד כאשר מצד שני עובד רתכת/ברנר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכל המגיבים,

קניתי HOOD LINER של דיינמט מאוטופרט בפתח תקוה.

מחר אתקין אותו.

2007 Ford Explorer

פורסם

זה מגיע ביריעה אחת אוניברסאלית שמספיקה ,לפחות אצלי בסובארו,בדיוק לכל מכסה המנוע.

עולה 500 ש"ח.

אם רוצים לבודד כמו שצריך,צריך לקנות כמה יריעות של דנמייט אקסטרים,לשים אותם ועליהם לשים את ההוד ליינר.

אם שמים רק את ההוד ליינר,מבחינת השקטת רעשים,אומנם יש הבדל,אך לא הבדל גדול,אם מוסיפים דנמייט,זה כבר סיפור אחר.

מוצר מעולה.

פורסם

נכון מאד, רק שלקדילאק צריך שתי יריעות כדי לכסות את מכסה המנוע.

2007 Ford Explorer

פורסם

בקשר לשאלתך, למה החומר מועיל חוץ מהרעש:

1) החומר מבודד את המכסה מנוע מהחום של המנוע.

2) קל מאוד לנקות אותו אם שמן עף עליו או כל חומר אחר (מתייבש עליו)

בקשר להמלצותיו של GL-10, אני הדבקתי את ה-HOODLINER בלבד, ואם תצמיד את הראש למכסה מנוע שלי, לא תשמע שום רעש.

מעבר לזה, אני ממליץ לך לפרק את המכסה מנוע, להניח אותו על ספוג או משטח רך כלשהו ורק אז להדביק את ה-HOODLINER. ככה ההדבקה ההרבה יותר פשוטה ונכונה.

חוזר לדו"ג... :wave2:

• תוכן חדש...