Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינך רוצה מיד שניה.

אני אשמח להמליץ לך על Infinity REF-7541A ( אני אישית רוכש אותו ביוטי פרי בעוד שבוע וחצי בדיוק ).

מביקורת בפורום ובפורומים בחו"ל ואתרי ביקורת שונים קראתי ביקורות בעיקר חיוביות על המגבר הנ"ל.

המגבר עולה בחנויות כ2000 שקל בעוד שבדיוטי פרי ניתן להשיגו ב200 דולר ( פחות מ850 שקלים ).

בברכה.

מושיק.

פורסם
אם אינך רוצה מיד שניה.

אני אשמח להמליץ לך על Infinity REF-7541A ( אני אישית רוכש אותו ביוטי פרי בעוד שבוע וחצי בדיוק ).

מביקורת בפורום ובפורומים בחו"ל ואתרי ביקורת שונים קראתי ביקורות בעיקר חיוביות על המגבר הנ"ל.

המגבר עולה בחנויות כ2000 שקל בעוד שבדיוטי פרי ניתן להשיגו ב200 דולר ( פחות מ850 שקלים ).

בברכה.

מושיק.

לפותח הת'רד-תדבר עם הבן אדם ותקבע איתו שיביא גם לך אחד כזה. הזדמנות מצויינת לרכוש מגבר טוב.

ואם כבר אמרתם HELIX ב-1500 ש"ח אז אני מציע ואומר מה רע ברוקפורד P450.4 (מהדגמים השחורים החדשים) או ב-P4004? לדעתי (מניסיון עם ה-P450.4) מגבר מצויין ונותן תמורה טובה ( שלא תהרגו אותי על ההצעה הזאת).

אבל כמובן שההצעה העיקרית היא בשורה למעלה -תקנה בדיוטי פרי את האינפיניטי או את ה-JBL. תמהר-הוא כבר לא יישאר (הכוונה לבן אדם :lol: ).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לכל ההצעות.

קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל במהלך ינואר...זה כבר במהלך החודש :)

אבקש ממנו שיביא לי את האינפיניטי.

תודה שוב לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...