Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

הHU שלי זה קלריון 646

יש לי שני סטים של דוטק אחד מקדימה 4 אינץ ומאחורה 6.5 אינץ.

אין סאב וגם לא מעוניין באחד :)

התקציב שלי לא גבוה בכלל והדגש הוא יותר על האיכות.

פורסם

בכל זאת, תפרט כמה אתה מקציב.

ואתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, תקציב נמוך ואיכות

לא חותם

פורסם

בשביל מגבר חדש ואיכותי התקציב הזה הוא די נמוך, אבל בשביל מגבר יד שניה זה תקציב שיספיק לך לאחלה מגבר, אני קניתי את הפייז שלי ב1200! בהצלחה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אם התקציב עומד על 1200 למה ללכת על ה"JBL המפורסם"? הייתי מחפש משהו יותר טוב מזה.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני לא מבין שני דברים : 1 למה" הJBL המפורסם " ? למה בשביל המותג הוא צריך לשלם חדש 1300-1400 אם ב500 הוא ימצא משהו שיעשה את העבודה באותו מחיר?

תבינו אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה . אתה לא יכול לומר מגבר איכותי 4 ערוצים בפחות מ2000 ש"ח . ואם זה לא מגבר איכותי , אז למה לשלם על מותג ? שהרי הוא כול פעם ישדרג אז למה להוציא כסף סתם ?

לפותח התרד , לך לתחנה מרכזית (תריץ חיפוש בפורום ותדע ממי לקנות) ותקנה שם פולס אהודיו BA4400 (אם אני לא טועה) בכ500 ש"ח והוא יעשה לך את העבודה בסדר גמור.

מה שאני לא מבין אצלך זה למה למען השם שני דוטקים ? אם המקום בקדמי כזה קטן אז עושים הרחבה או טבעת מעץ ושמים שם לפחות 5.25' . ולמה לשים דוטק מאחורה , מה זה נותן לך?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

באמת לדעתך הפולס אודיו יעשה את העבודה כמו שצריך?

מקדימה באמת אין מקום להרכיב לכן נקנה ה 4 אינץ...

ומאחורה הלכתי על הדוק משתי סיבות:

1. במחיר שהוא נקנה קשה למצוא משהו יותר טוב

2. אני פשוט משוגע על הצליל שלו... הטוויטרים הוחלפו .

פורסם

כמו שכבר אמרתי אין אפשרות להעביר את הרמקולים קדימה והאמת היא שאני גם לא מעוניין בזה... אני מרוצה מאיך שזה.

אני יכול לסחות עוד 200 שקל אם זה שווה את זה.

האמת שאני לא מכיר את המגבר הזה וגם לא יודע איפה קונים אחד כזה :?:

פורסם

זכור לי שבעבר די קטלו את המגבר הזה.

לפי דעתי לך לכיוון של פייז.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

קודם כל אל תיגע ב"פולס אודיו" . זבל של מגבר היה לי 2 מגברים כאלה, רק עם מדבקה שונה.

ואני ממליץ לך בחום אל תיגע בו.(ולא משנה אם בדקו וראו שהוא דומה לזה, דומה להוא, דומה לשם, פשוט כרתה).

במחיר הזה הייתי מציע לך לברר על פייז יד 2, או איזשהו מגבר יד שניה בעל חברה טובה..

בברכה.

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

• תוכן חדש...