Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרה ושמה רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רנו מגאן לאישה, מודל 2000 אוטומט (אלוהים ישמור), קניתי את הרכב אך ורק בגלל שעבר החלפת גיר בקרסו לפני חצי שנה.

מאז אני לא מפסיק לבקר במוסך עקב נזילות שמן גיר, נזילות שמן מנוע מהגיר והתקלה האחרונה שבגינה הרכב כבר שבוע וחצי במוסך-מנורת גיר דולקת אין החלפת הילוכים מעבר לשני שלישי והגיר דופק בכניסה לDRIVE, אחרי מאבקים רבים הוחלף הגיר בקרסו, אתמול נסעתי עם הרכב הביתה מאושר ומחוייך אבל.......

בירידת הילוך משני לראשון מורגשת החלקה והרכב מקרטע, חזרתי עם הרכב למוסך בבוקר, לאחר בדיקה עם המוסך המרכזי ונסיעות רבות, ה"מומחים" של המרכזי טוענים שככה זה גיר חדש וצריך לתת לו קצת להשתפשף.

האם נכון?

מי צריך רכב, יש אוטובוס

פורסם

אני מבין מדבריך שהגיר שהוחלף עדיין באחריות.אני ממליץ לך בנוסע לפנייתך למוסך בו בוצע התיקון לשלוח מכתב למח' שרות לקוחות של היבואן עם העתק למנהל המוסך על מנת שיהיה לך מנוף מול המורשה במקרה שהם ינסו להתנער מאחריות.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תודה, אני מנסח מכתב ברגעים אלו ואני אשלח אותו מחר בבוקר.

נקווה שלא יהיו תקלות יותר.

מי צריך רכב, יש אוטובוס

פורסם
ככה זה ברכבי רנו החדשים, לידיעתם ושיקולכם.

הרכב אינו חדש, אלא משנת 2000.., אז קודם כל הבנת הנקרא.

ולי יש מאגאן 2006, 40 אלף קילומטר ב 10 חודשים ואין שום בעיה.

אז אל תכליל בבקשה.

פורסם
ה"מומחים" של המרכזי טוענים שככה זה גיר חדש וצריך לתת לו קצת להשתפשף.

האם נכון?

זו תשובה טיפוסית של מכונאי חפיפניק, שאין לו שמץ של מושג מה הבעיה, וקרוב לוודאי גם נטול אינטליגנציה מספקת בכדי להכיר בכך.

אני חושב שעליך למהר ולדרוש מהם בכתב את ההסבר הזה, ולהכות על הברזל בעודו חם, כלומר - אחת משתיים: או החלפה מיידית של הגיר, או הצהרה רשמית שגירים חדשים "צריכים להשתפשף". בהנחה ויסרבו - מכתב מעורך דין שמסביר להם איזה מטעמים אתה מתכוון לעשות מהטענה המגוכחת הזו בבית משפט, בתקשורת ובפניה ישירה ליצרן בצרפת.

• תוכן חדש...