Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי יונדאי קופה צורה חדשה וברכב יש HU של סימנס VDO שקיבלתי במתנה.

עם הרכב באו 4 רמקולים מקוריים+2טוויטרים ורציתי לדעת באיזה חברה מדובר, כמה וואט RMS הם מספקים וכו'.

אם יש למישהו פרטים, אשמח לקבל, תודה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בדר"כ רמקולםי מקוריים, שבאים עם רכבים חדשים הם מתוצרת של יצרני OEM, או בעצם יצרני רמקולים - גם מכובדים וגם עלומי שם, אשר מייצרים רמקולים לרכבים חדשים על פי הזמנות מאד גדולות. הרמקולים בדר"כ מסופקים ללא סימני זיהוי וברוב במקרים אלו רמקולים פשוטים וזולים.

פורסם

עד לפני שנתיים בערך ברכבים יוקרתיים היו רמקולים לא רעים בכלל, הבעיה שיצא איזה תקן דבילי שהפחית משמעותית את משקל הרמקול (וכמובן ששום יצרן רכב לא יקנה רמקול נאודיום :D ) ובהתאם לכך הרמה של הרמקולים ירדה משמעותית.....

פורסם

אני לא מכיר את הדלתות של הרכב שלך אבל רוב הסיכויים שיש איפשהו ברגים מאחורי איזה פאנל פלסטיק. בכל אופן מלבד הברגים אולי יש לך קליפסים עגולים מסביב לדלת שיש להם באמצע פין שאותו צריך ללחוץ כלפי פנים ככה על כולם מסביב לדלת ואז מוציאים אותם.

אם אתה לא יודע עדיף שלא תנסה שלא תשבור משהו חלילה.

פורסם
אתה תמיד יכול לפתוח את הדלת להוציא אותם ולראות אם רשום עליהם משהו או אולי להתקשר בסוכנות ולשאול אם הם יודעים.

אין סוכנות בישראל שתדע לענות על השאלה הזאת.

מלבד זה , נתונים אמיתיים של הרמקולים המקוריים כמעט בלתי אפשרי לדעת שכן אפילו אם תמצא את שם היצרן (מוטבע לפעמים על הרמקול) ב 90% מהמקרים זהו דגם שיוצר ייעודית עבור המפעל ואין נתונים שלו באתר היצרן.

Leon Cupra 2009

פורסם

ב98' כששאלתי בסוכנות וולבו של מי הרמקולים ברכב, הם אמרו לי של נוקיה. הוצאתי אותם ואכן הם היו של נוקיה ככה שיש סוכנויות שיודעות. לגבי נתונים זה כבר משהו אחר, מלבד WATT והתנגדות לא תוכל לדעת דבר.

פורסם

הפתעת אותי, סוכנות שיודעת של מי הרמקולים ברכב זה משהו חדש לחלוטין.

במגוון בירורים שאני ניסיתי לעשות בצעירותי קיבלתי תמיד את אותה תשובה לשאלה - "מקוריים" ולפעמים גם בציון שם הדגם "אחלה רמקול".

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...