Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצח של תאיר ראדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בן אדם שחולה על פוליטיקה, אבל אני מאוד אוהב לקרא את העיתון, מאוד אוהב להתעניין פחות או יותר מה קורה במדינה שלנו ואוהב לפתוח את הבוקר שלי ב-YNET ובקארספורום.

בד"כ אני קורא את העיתון או YNET על כוס קפה ומתחיל את היום שלי כמו כל יום רגיל.

אבל הפעם אני פשוט משתגע אני לא יכול להמשיך להתעלם מזה.

הכל מתחיל בכתבה על תאיר ראדה, נערה שנרצחה בבית הספר בקצרין באמצעות סכין יפנית לכאורה.

הממצאים: אין

כל הרצח: אין

חשודים: אין - יש "רוצח"

אני כמו משפחתה של הנערה זכרונה לברכה מאחל שימצא הרוצח וישפט במלא החומרה, אני משתתף בצערה של המשפחה והנושא מאוד נוגע לליבי.

אבל מה מה שמשגע אותי זה שאשכרה תפרו על בן אדם תיק בלי שום סיבה.

הסיפור למעשה מתחיל במעשיית "בני סלע" הידוע לכולנו כהאנס הסידרתי שהצליח לחמוק מידי המשטרה (מסתבר שזה לא כזה קשה, שוברים אצבע ו-וואלה ! אתה בורח).

בני סלע פרם את החור החוט הקטן של חוסר אמון הציבור במשטרה לחור גדול. ברגע שבני הצליח לחמוק מהמשטרה המדינה התעוררה והבינה בצורה קולקטיבית שהמשטרה שלנו במידה מסויימת דפוקה ולא מבצעת את התפקיד שלה כמו שצריך. רגע אחד לקחתם אנס סדרתי לבית המשפט, מעל ל-2 שוטרים שמרו עליו, שוטרים שעברו אימונים אינטנסיביים על מנת להיות שוטרים ופתאום האנס חוזר לרחובות.

עכשיו איך זה מתחבר למה שמשגע אותי ? דרך חוסר האמון של הציבור במשטרה.

אני נותן נקודת הנחה בסיסית כי הכל במדינה שלנו זה פוליטיקה, אני לא אעסוק את זה שזה מעורבב עם כסף ונודף סירחון כעת אלא אתמקד בנושא.

בכל מקרה המשטרה שלנו, שכרגיל אין לה מושג מה הולך איתה הייתה צריכה לחקור רצח של נערה שנרצחה בבית סיפרה. נושא שמאוד נוגע להורים בציבור מבחינת הזדהות.

למשטרה אין שמץ של מושג מי רצח, כל מה שהם מצאו זה עובד זמני רוסי שעוסק בריצוף בית הספר בשם זדורוב שעשה עליה לארץ ובקרוב יהיה אזרח מדינת ישראל.

הסיפור של המשטרה הוא שהנערה ביקשה מזדרוב סיגריה והוא כנראה לא היה מוכן לתת לה אחת, התפתח ויכוח והוא רצח אותה. המשטרה טוענת כי הילדים בבית הספר מגבים את הסיפור הזה.

למה אני חושב שהסיפור הזה נוטף סירחון עד כדי מצב שאני מגיע לפה וכותב מאה עמודים על זה?

הילדים האלה היו נוכחים בויכוח ? הם עדי ראייה ? לא. אחרת בזה היה מסתיים הסיפור.

אז מאיפה הילדים יודעים מה קרה ? הגופה הלכה לספר להם מה קרה ? נעבור הלאה.

אם הרוצח הוא זדורוב, איפה כלי הרצח ? לא מצאתם אותו, הפכתם כל מרצפה בבית הספר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3344529,00.html - לפי YNET ולא מצאתם כלום.

אוקיי, אין כלי רצח, בסדר.

אבל מה שהורג אותי, ואני פשוט משתגע מזה זה - רגע, על מה לעזעזל אתם לוקחים בדיקות DNA ?

אין לכם אפילו כלי רצח שאפשר לבדוק עליו את ה-DNA ולהתאים אותו לרוצח.

עכשיו מה שמצחיק זה ששולחים את ה-DNA לארה"ב כי למדינת ישראל פאר הטכנולוגיה שמספקת לארה"ב טכנולוגיה בטילים ושבבי מחשבים, אין דרך להשוות DNA. אז זהו שלא.

יש למדינת ישראל טכנולוגיה, רק היא לא הוכיחה את טענת המשטרה, אז "בואו נשלח את זה לארה"ב אולי במקרה משהו במשלוח ישתבש והרוצח אכן בידינו".

המשטרה שלנו היום מנסה לתפור תיק ברור למישהו שהוא כמו חתול מפוחד ברחוב מלא ילדים.

הבן אדם בן 29 ורק נולד לו ילד, איך לעזעזל בן אדם כזה יש ביכולתו לרצוח ???? אשתו אומרת שזה אפילו לא בטיפה מתאים לאופי שלו. המשטרה הוציאה מהבן אדם הודעה שהוא מודה ברצח, יומיים אחרי זה שהוא כבר יוצא מהחדר שאיימו עליו בטח שיפוצצו לו את הצורה במכות עד שהוא יודה הוא כבר משנה את גירסאתו 180 מעלות.

אתם יודעים מה נקודת השיא של הבדיחה הזאת שנקראת חקירה ? בסוף יסתבר שכל הויכוח על הסיגריה שהמשטרה מבססת את התיק שלה עליו יתפוס, הבן אדם יכנס לכלא ובסוף יתברר שהוא אפילו לא מעשן.

וכל זה....

כדי להחזיר את האמון לציבור.

אני לא סומך על המשטרה היום יותר ממה שלא סמכתי עליהם כשבני סלע ברח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני ממש לא יודע אם זדורוב הוא הרוצח או שבכלל לא היה באיזור (תחושת הבטן שלי אומרת שלא, אבל יש מצב שאני טועה לחלוטין. אין לי שום ביסוס לתחושה) - אבל לבוא ולהחליט אם איש X עשה מעשה Y עפ"י כתבה בעיתונות כתובה או אלק' - היא שטות גמורה.

עיתונאי מיומן שרוצה להעביר מסר, יידע להציג ולבנות כתבה כך שתציג סיפור שלם בפני הקורא ההדיוט ותשכנע אותו שמדובר בכתבי הקודש עצמם.

אין, לא לך ולא לכתב - מושג מהם הממצאים שיש או אין למשטרה.

אני מקווה מאוד שלא מדובר כאן על מקרים כמו של עמוס ברנס, לדוגמא - שטוען עד היום שהוא חף מפשע ולא רצח את החיילת רחל הלר ז"ל.

מציע לחכות עד שיפורסמו עוד פרטים ו/או יוגש כתב אישום נגדו/ ישוחרר לחופשי מחוסר הוכחות.

פורסם

כל הפסטיבל התקשורתי שעשו סביב התפיסה שלו היה נראה טוב מכדי להיות אמיתי.

טוענים שמצאו DNA שלו בזירת הרצח. כאילו דההההה! הבנאדם עבד שם בריצוף! לא קורה שנופלת שערה על הרצפה בזמן העבודה? קורה. אז מה, נפלה לו שערה באותו תא שירותים ולאחר מכן תאיר ז"ל נכנסה לאותו תא כדי לעשות את מה שהיא התכוונה לעשות, נרצחה ועכשיו יש כביכול הוכחה ששניהם היו באותו תא. BIG DEAL. זה כמו לומר שהייתי בככר מלכי ישראל בליל הארבעה בנובמבר אז אולי אני רצחתי את רבין כי מצאו שם את עקבות ה-DNA שלי :?

אני אומנם לא חוקר משטרה ומודה שאינני מעורה בכל פרטי החקירה לאשורם, אבל אני טרם השתכנעתי שהרוצח אכן יושב מאחורי סורג ובריח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני ממש לא יודע אם זדורוב הוא הרוצח או שבכלל לא היה באיזור (תחושת הבטן שלי אומרת שלא, אבל יש מצב שאני טועה לחלוטין. אין לי שום ביסוס לתחושה) - אבל לבוא ולהחליט אם איש X עשה מעשה Y עפ"י כתבה בעיתונות כתובה או אלק' - היא שטות גמורה.

עיתונאי מיומן שרוצה להעביר מסר, יידע להציג ולבנות כתבה כך שתציג סיפור שלם בפני הקורא ההדיוט ותשכנע אותו שמדובר בכתבי הקודש עצמם.

אין, לא לך ולא לכתב - מושג מהם הממצאים שיש או אין למשטרה.

אני מקווה מאוד שלא מדובר כאן על מקרים כמו של עמוס ברנס, לדוגמא - שטוען עד היום שהוא חף מפשע ולא רצח את החיילת רחל הלר ז"ל.

מציע לחכות עד שיפורסמו עוד פרטים ו/או יוגש כתב אישום נגדו/ ישוחרר לחופשי מחוסר הוכחות.

שמר מה שאתה לא מבין זה שהבן אדם אשכרה אשם מבחינת המשטרה, התיק הזה סגור, הם רק מחפשים כעת כמה ראיות כדי לסגור את הפינה. וזה מה שמעצבן אותי. הם אפילו לא מסתכלים ימינה או שמאלה לחקור עוד אפשרויות (אם כן הם בטח היו אומרים משהו).

זה פשוט כואב לחשוב שזאת המדינה שבה אנחנו חיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

שמר, אתה צודק, אבל גם למשטרה אין ממש ראיות שמפלילות את החשוד שלה ברמה כזו שהיא יכולה לשחחר הצהרה על תפיסת הרוצח בשידור חי בטלויזיה ע"י מפקד המרחב.

אני מהמר על כך שהחשוד ישוחרר ממעצר.

דרך אגב, אין למשטרה DNA של החשוד שנלקח מאותו תא השירותים, אלא מתא שירותים אחר.

ישנה עדה שראתה את החשוד מסתובב זמן מה לאחר הרצח עם אותם בגדי עבודה שכביכול נזרקו לאחר מכן, לאן נעלם הדם שהיה אמור להיות עליהם?

לסיכום, זה בסדר לדעתי שלמשטרה יש חשודים וזה גם בסדר לחקור אותם, אבל מפה ועד להכרזה שהחשוד שנמצא במעצר הוא ללא ספק הרוצח כאשר ידוע למשטרה ולכל המעורבים (כולל המשפחה) שקיימים הרבה חלקים שחסרים בתצריף וחסרות הרבה ראיות להרשעה, הדרך עוד ארוכה וזה לא היה צריך להיעשות.

בנוגע להודאה של החשוד, נראה כמה מאיתנו יעמדו בכמה ימים בבית המעצר בעכו תחת לחץ בלתי פוסק של השוטרים שבהחלט גם יודעים למשוך ולהוביל את החשוד ואת כל החקירה לכיוון שהם רוצים.

בריאות לכולם!

פורסם

שוב, שים לב לגבי מה שכתבתי בעניין תחושת הבטן.

אבל בכל זאת - לאף אחד מאיתנו אין מספיק מידע בכדי לקבוע עמדה נחרצת כמו שהציג פותח השרשור.

פורסם

קשה לי להסביר את זה,אבל אני באותה דיעה עם שמר.

למה?

יש לי תחושה שהבחור שמואשם ברצח -זודורוב,הוכרח להפליל את עצמו.

שוב כאמור,תחושת בטן.

פורסם

הבעייה עם תחושות בטן, היא שהן גורמות לך לחשוב בצורה מסויימת שהיא לפעמים לא הכי נכונה.

תחושת הבטן שלי אומרת שזדורוב לא עשה כלום.

תחושת הבטן שלי אומרת שקל להאשים אדם שהוא לא מהמערכת- לא מורה, לא תלמיד.

תחושת הבטן שלי אומרת שגם לצוות החקירה היתה את אותה תחושת בטן.

רק שלי המפכ"ל וכל המדינה לא יושבים על הראש, לפצח כבר את המקרה.

וכמו ששמר ציין את עמוס ברנס, גם אני אציין את סלימן אל-עביד, שחוץ מהיותו כפיל אולסי

פרי, הוא גם, לצערו, בדואי. וצר לי שאני רומז פה כל מיני דברים גזעניים, אבל גם הוא לא

מהמערכת ולפיכך, הוא שעיר לעזאזל קלאסי. מישהו שכולם יאהבו לשנוא.

תחושת הבטן האחרונה שלי, אומרת שרצח שמהדהד בתקשורת, חייבים לפתור מהר.

כי עכשיו באמת הציבור מסתכל עליהם, השוטרים, בציפיה לעשות משהו. ולפתור מהר זה לפעמים

בא על חשבון לפתור נכון ויסודי ועוד כל מיני מילים שאני לא חושב שניתן כיום לומר על משטרת ישראל.

יש איזה ח"כ שאוהב לחסום כבישים מהירים, סטס מיז'ניקוב או משהו כזה.

הוא שאל את המפכ"ל קראדי, באחד בביקוריו במשכן, האם למשטרת ישראל יש אמצעים

מתוחכמים כמו שהוא ראה בטלויזיה ב-CSI.

קראדי ענה שבקרוב יהיו.

גאד, כמה שצחקתי.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

שמר כתב:

לכן (בין השאר) יש מגזר שלם שמחרים את התקשורת. (הציבור החרדי).

• תוכן חדש...