Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חייב לעשות בלידינג בקרוב לבימר

כרגע יש לי dot4 פשוט של motul וחשבתי לנסות את הsuper blue של ate

למישהו יש ניסיון איתו ? יש משהו יותר מומלץ באותו תווך מחירים ?

תודה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

נוזל הבלמים שקיים במערכת הבלמים הוא איכותי והחלפתו בסוג אחר לא תשפר מאומה !

החלף נוזל קירור כול שנתיים ובזה עשית את המירב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מוטי, האיכות של הנוזל מסתכמת רק באורך החיים שלו עד כמה שאני מבין מהסיבה שהנוזל האיכותי סופח פחות לחות במהלך השנים.

במידה וכן ניתן להחליפו כול שנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

מנקודת המבט של משתמש שנוסע ברכב שלו בשימוש כביש רגיל לדעתי יש יתרון לנוזל שאורך החיים שלו כפול מנוזלים אחרים שנקודת הרתיחה שלהם מקבילה לו.

יש נוזלים מצויינים עם נקודת רתיחה גבוהה כמו מוטול 600 (לא משנה העובדה שאני בספק שמישהו בכלל יגיע לשם בנהיגה נורמלית) שאפילו עולים על ה-500~ מעלות שהנוזל של ATE עמיד בהן (שגם אליהן אף אחד לא יגיע בשימוש נורמלי), רק שהנוזל של מוטול בעל אורך חיים של שנה בלבד ואחריה הוא מחוייב בהחלפה בעוד שאורך החיים של הנוזל של ATE הוא שנתיים.

פוקה בור הכלב 8).

מוטי

• תוכן חדש...