Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על ה DVD של LANZAR?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכשיר DVD לרכב שיהיה עם טיונר רדיו ושיוכל לעבוד בלי הגברה נוספת. DIVX לא חובה אבל רצוי שיקרא דיסקים צרובים. מסך אני אקנה אחרכך. עדיף שהמכשיר לא יעבור את ה 1500 ש"ח.

מה דעתכם על הלאנזר הזה:

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=SVD89U&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=54&aff=Zap&lang=he

פורסם

עזובב אותך עדיף שתקנה מכשיר די וי די עצמאי

שקורא divx ויש לו גם משדר fm וכל מיני פונקציות

חפש טוב מכשיר כזה לא יעבור את ה 600 ש"ח

הרדיו דיסק הזה של לאנזר הוא ברמה בינונית והמחיר בהתאם

אם אתה מחפש משו שמשולב עם רדיו דיסק והכל ביחידה אחת

אז לך על זה

אם לא

קנה די וי די מקצועי בדרך כלל במכשירים הזולים שמשלבים בין רדיו דיסק לדי וי די יש בולמי זעזועים אלקטרונים

שהם לא כל כך עוזרים

קח את זה בחשבון

פורסם

חשבתי על המכשיר הזול שדיברת עליו (שקורא DIVX), אני חושב שהוא ניקרא DMAX. הבעיה שהוא לא יכול לעבוד עצמאית בלי מגבר ואין לו טיונר רדיו.

אני לא רוצה מכשיר עצמאי כי אין לי בשבילו מקום, לא רוצה להתקין בתא כפפות. אפשר רק במקום הטייפ המקורי.

לא מזמן קניתי את הרכב (יונדאי לנטרה) ויש בו רדיו-טייפ מקורי של יונדאי. חשבתי על רעיון משדר ה FM אבל אני חושב שהוא הורס את איכות הסאונד :roll:

מה זאת אומרת שהלאנזר ברמה בינונית? מבחינת מה: הסאונד או האמינות?

פורסם

תחפש דברים של פייל

בערך באותה רמה כמו לאנזר של היום ויותר זול

http://www.hanizoz.co.il/store/dynamicIndex.asp

לי היה אחד(השחור עם היציאת usb ו3 הפינים), לא הייתי ממש מרוצה כי הוא לא התאים לי כל כך לדרישות

אבל הוא זול, קורא dvix ןגם cd רגיל - כמובן אבל שאין לו תצוגה ואתה תצטרך להפעיל אותו ביחד עם מסך.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...