Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שרוצה לקנות את אחד מהקומפוננטים הנ''ל:

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4711

http://www.gv-system.com/product_info.php?products_id=208

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473216

מה מהשלישיה עדיף. ואם יש הצעות באותו טווח מחירים(עד 300),ואין אפשרות למתוח את התקציב.

תודה מראש.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם
אם חבר שלך רוצה לזרוק כסף, שיזרוק אותו לכיוון שלי.

אהבתי ביותר את התגובה :lol: :lol: אנשים נהיו מצחיקים היום :-) .

ועכשיו לעיניין-הבן אדם צודק, זה סתם לזרוק כסף (מי כמוני יודע-זרקתי סתם 350 שקל על קומפוננט של בלאופונקט). עדיף שתגיד לחבר שלך שיחסוך עוד 200 ויקנה מורל פולס. אין יותר טוב מזה במחיר הזה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מבקש מאלה שכותבים תגובות של "שיחסוך ושיקנה יותר טוב" שימנע.

אני שואל איזה מהקומפוננטים הכי טוב,זהו.

פורסם
אני מבקש מאלה שכותבים תגובות של "שיחסוך ושיקנה יותר טוב" שימנע.

אני שואל איזה מהקומפוננטים הכי טוב,זהו.

לא נראה לי שמישהוו יוכל לענות לך כי פשוט אני חושב שאין למישהו כאן בפורום ניסיון עם הקומפוננטים האלה. לי היה ניסיון עם קומפוננט של בלאופונקט דגם לא זוכר איזה דגם אבל הוא עלה לי 350, והוא 50RMS, שהוגבר ע"י הרדיו דיסק ואולי בגלל זה הוא היה חלש מידיי לטעמי (פשוט לא שמעתי אותו בכלל,שמעתי רק את האחוריים שהיו לי). הוא מחבר אותם למגבר?

מניסיון רק עם חברה אחת הייתי הולך על הבלאופונקט. רק בגלל ששמעתי קומפוננט אחד שלהם כבר ברמה הזאת, ודווקא הוא היה סביר,מבחינת האיכות (יחסית למחיר ולהגברה שנתתי לו :oops: ). מבחינת העוצמה כבר רשמתי לך שהוא היה חלש אבל הוא בקושי הוגבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי כבר 6 שנים קומפ של בלאנקפונט (תמונות מצורפות), נשמע טוב לדעתי, הסאונד נאמן למקור, טויטר מדויק ולא מלאכותי.

לאחרונה התכוונתי לשדרג ולאחר שיטוט בפורום וההמלצות החמות על מורל פולס, נגשתי למתקין וביקשתי לשמוע מורל פולס לפני שאני קונה. המתקין השמיע לי פולס וטמפו (כל סט ברכב אחר) מוגברים במגבר טוב משלי והתקנה טובה, לא אהבתי, סאונד מרוח ולא אוטנטי, טויטר לא מדויק ומעוות בעוצמות בינוניות ומעלה.

איכות השמיעה היא עבור המאזין אך לאחר ששמעתי את המורל. חזרתי לאוטו שלי ולבלאונקפונט שלי ולא רוצה יותר לישמוע על מורל.

לדעתי הסלידה הגורפת מפירמות מסויימות בפורום הזה לא משרתת את המטרה ועל המגיבים להיות יותר אוביקטיבים.

itemp.jpg

2722.jpg

פורסם
הקומפוננט השלישי של המטריקס נראה הכי טוב לדעתי.

ואתה אומר את זה מתוך ניסיון עם הקומפוננט? או רק בגלל שהוא נראה טוב? מבחינת לוק הוא אכן נראה הכי טוב אבל את מי זה מעניין?!

מה נסגר איתך בן אדם?? תקרא קצת בפורום ותחכים,אחרי זה תיתן תגובות.

למרות שכמובן דעתך זו דעתך, רק חבל שהיא מנוגדת לדעתם של כולם (ברוב התגובות שלך הכוונה ולא רק פה).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נולי... טוב אין לי מה להגיד.

ובקשר לקומפוננט, אני הייתי הולך על הבלאופונקט, היו לי 6X9 שלהם נשמעו מעולה, אין לי ניסיון עם הסט הזה, אבל אם אלו האפשרויות לא הייתי חושב אפילו והולך ישר עליו.

אבל!, במקומו לא הייתי מחפש משהו חדש, אני הייתי הולך על מורל פולס מיד שנייה(זה גם מה שאני עשיתי).

הוא לא יצטער.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

חדשות בקשר לקומפוננט של בלופונט

התקשרנו להזמין ואמרו לנו שהקומפוננט בכלל לא בא עם קרוס הוא מגיע עם קבל על הטוויטר,

מה אתם אומרים על זה?

תודה מראש

• תוכן חדש...