Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית של ג'יפ מעניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שנתקלתי בו בשכונה שלי.

מישהו מכיר את הטויוטה הזו?

פעם ראשונה שאני רואה את הדגם הזה. היא גם נראית חדשה לגמרי ובלי לוחיות רישוי לכן אני מניח שזה ייבוא טרי מחו"ל.

לפי המראה החיצוני הוא עושה רושם של בעל יכולות שטח. אולי בגלל הדימיון הלא מבוטל להאמר H3... :puzzled:

Photo0203.jpg

Photo0204.jpg

• אחראי פורום
פורסם

טויוטה FJcruiser.

רטרו די מבהיל ל-fj של פעם, אבל צריך להודות שהוא מרשים.

250px-TBJ40.JPG

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש רכב זהה במוסך זני רחובות.כנראה של אחד הבעלים.

מישהו יודע מה בערך מחירו? ואיך הוא בשטח?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מבהיל? לטעמי הוא נראה נהדר. והוא מצויין בשטח - מבחינה מכנית זה לנדקרוזר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אם אני לא טועה - 400K והוא שלך ( יבוא אישי לפי מה שהבנתי ) .

לא מרשים מי יודע מה , לפחות לדעתי . בהחלט נראה כמו גרסה צעצועית - פלסטיקית של ה - H3 .

פורסם

כאילו שה H3 לא נראה מספיק מצועצע.

דווקא רכב מוצלח, באמריקה נמכר די יפה וגם בארץ יש כמה וכמה כאלה מסתובבים על הכבישים.

המחיר-קצת יותר מלנד קרוזר, בסביבות ה 300-400K.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
בסביבות ה 300-400K.

ממש אומדן נחמד תקעת לנו פה?!

בהפרש של 100K אתה יכול לקנות מכונית מסוג מיני חדשה ועם תוספת קטנה גם איזו קומפקט.

הטויוטה נראית טוב ומתנהגת נהדר בשטח(עבירות מעולה), כמובן שהכביש זה לא השטח שלה(כך זה אמור להיות, בלי כל יצורי הכלאיים שיש כיום).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אני הייתי בטוח שהיא נראית מחרידה, עד שראיתי אחת אתמול בשחור/אפור, והיא באמת תאווה לעיניים כשהיא לא בצבעים זרחניים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

רחוק מ"תצפית", הFJ נמצא כבר בכל חור באזור המרכז.. רק לפתוח את העיניים.

ולדעתי ג'יפ מרשים ביותר, התשובה של טויוטה ל האמר הוולגרי.

עמרי.

• אחראי פורום
פורסם
מבהיל? לטעמי הוא נראה נהדר. והוא מצויין בשטח - מבחינה מכנית זה לנדקרוזר.

טל

זכותך.

לי לא כיף להסתכל עליו. שילוב לא מובן של קווים, תפיחות ופרופורציות מוזרות.

קורה A נראית כמו בזנ"ט דקיק, לעומתה קורה C (שגם החלון הקטנטן לא עוזר)

עבה כמו היסודות של התאומים ז"ל.

והפנסים האחוריים?

מוגזם ומאולץ, כאילו טויוטה היו ממש חייבים להחיות דגם נושן שלהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כמובן שהכביש זה לא השטח שלה(כך זה אמור להיות, בלי כל יצורי הכלאיים שיש כיום).

טוב מאוד, הג'יפים אמורים להתנהג חרא בכביש, כדי שכל היאפים שקונים אותם יחשבו פעמיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
טוב מאוד, הג'יפים אמורים להתנהג חרא בכביש, כדי שכל היאפים שקונים אותם יחשבו פעמיים.

אמת . כבישטח זה אוטו רע בשניהם ולוקח הרבה מחיר על הניסיונות הפטטיים של המתכננים ליצור ביצה מרובעת . למי שצריך רכב שטח אמיתי לעבודה יש רק שוברי העצמות המתהפכים ( וכלום לא קורה ) , נוסח לנדקרוזר קצר 4100 לא טורבו , ניבה , דפנדר , סוזוקי סמוראי , פיאט קמפניולה , מרצדס G וכו. לכולם התנהגות כביש רעה .

פורסם

כן הרכב נראה די טוב, על מי אני עובד?- הרכב נראה מרשים מאוד, הישראלים יאהבו אותו! גם רכב שטח שאין לשכן, גם רטרו אופנתי (זה לא קצת סותר?), גם יכולת שטח טובה בקיצור ממש משתלם לשלם עליו...185K!

רגע, לא טעיתי! זה המחיר שהייתי מוכן לשלם בעבורו. כמובן שהישראלים יהיו קצת פראירים וישלמו עליו 100% יותר, אבל מסתבר שאפילו טויטה לא מאמינה שזה ערכו האמיתי. איך אני יודע? תבדקו בארצות הברית ותראו שמחיר הרכב הזה כמעט זהה למחיר הסובארו פורסטר הבסיסית ביותר. עזבו סובארו, (שם היא יקרה יותר מהמתחרות) תיקחו את הראב 4 כדוגמא, שם ההפרש בין שני כלי הרכב עומד על כ-5%.

לי אין ספק שאם יבואנית טויטה הייתה מביאה את הFJ לארץ היו שלל פראירים שהיו מוכנים לשלם על האמר החדש כ-300-350K. עוד דוגמא שפראירים לא מתים, בעצם נראה לי שהם גם לא כל-כך מתחלפים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כמה בכיינים, מה הבעיה עם ג'יפים?

כבר שרשור שני שאני רואה רק בכי מפי בעלי רכבים קטנים.

מי מינה אתכם להחליט למישהו "צפונבון" ככל שיהיה מה טוב לו ומה לא?

• תוכן חדש...