Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לסוג דלק 95 או 96 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יש לי אוטו מסוג סובארו שנת 86 לאונה היא היתה אמורה להיות 1600 אבל בשנת 93 לפי מה שהבנתי עשו לה מנוע חדש שמו מנוע מיובא ביבוא אישי אם אני לא טועה קוראים לסוג הזה מנוע בוקסר תוצרת ארה"ב מנוע הידראולי לחלוטין בהספק של 1800 סמ"ק ההבדל הוא שהמנועים הרגילים של הסובארו באותם שנים הגיעו מיפן והם מנועים מכנים ,והמנועים האלה שיוצרו בארה"ב הם מנועים הידראולים ולכן פועלים חזק יותר וטוב יותר.( סתם בשביל הדוגמה אני מכניס הילוך שלישי ב85 ק"מש והאוטו לא מתאמץ אפילו ).הוא מאיץ בצורה מטורפת אני ממש מרוצה מהאוטו הוא חבל על הזמן הבעיה הקטנה שלי היא . אף אחד לא אמר לי איזה סוג דלק לשים כשקניתי את האוטו היה בוא מיכל מלא של 96 השאלה היא אולי גם זה שמכר לי את הרכב לא ידע שאפשר לעבוד עם הרכב בדלק 95 ? כל השאלה שלי היא בסך הכל אם זה אפשר לשים 95 ולנסות את הביצועים או שאם אני אשים זה יכול לפגוע במשו באוטו ?

תודה בכל מקרה על העזרה

אלמוג :-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם

תמשיך עם דלק 96 כרגיל... ולא להחליף את סוג הדלק מבלי להתייעץ עם מישהו שמבין בזה כי אתה עלול ליגרום לבעיות עם המנוע פשוט מאיפה שקנית את המנוע תלך ותישאל אותו איזה מנוע זה ואיזה דלק הוא צריך (לי ניראה ש96 זה דלק מתאים)

אם תשנה את הדלק הרכב יעשה לך המון בעיות שלא חשבת עליהם שזה ביגלל דלק..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...