Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחיבור AUX IN ב- DEH-P480MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה לחבר את ה-IPOD שלי לכניסת AUX ב- HU. הכניסה היא כניסת 3.5mm סטריאו סטנדרטית מעל כניסת ה-Wired Remote.

אפשרתי את הכניסה בתפריט האתחול והצלחתי לשנות אפילו את שמה ל-IPOD אך לא שומעים דבר.

קראתי באחד הת'רדים הקודמים שמישהו אמר שכשהמכשיר מגיע לארץ ומבצעים לו את השינוי בטיונר של הרדיו,

מבצעים חסימה של הכניסה הזו כך שניתן להתחבר אך ורק דרך כניסת הצ'יינג'ר (IP-BUS).

האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו גם פתרון (סתם לא בא לי ל השקיע במתאם הנ"ל)

תודה מראש,

אורן

פורסם

במכשיר הנ"ל ,

עדיף להתחבר אך ורק דרך כניסת מחליף-דיסקים (IP-BUS) דרך מתאם.

תיקון המכשיר הקיים כרגע ברכבך , יעלה יותר מן המתאם הנ"ל.

במכשירים כמו ה6850 (מותאם לארץ) היציאה הקדמית לאייפוד פעילה ותקינה.

בברכה.

-

פורסם

1.כן

2. התקלה נגרמת כתוצאה משינוי הטיונר והתאמתו לארץ.

המכשיר DEH-P480MP מגיע מפיוניר כשהוא כולל את הAUXהקדמי תקין.

כולל אפשרות הפעלה , כמובן.

שינוי הטיונר הנעשה בארץ , גורם לתקלה בפונקציית הAUX הקדמי.

3.תיקון התקלה עולה יותר מן המתאם-זו הסיבה שעדיף AUX דרך המתאם

המתחבר דרך IP-BUS.

בברכה.

-

פורסם

שוב אני,

מתנצל שאני מקשה, אבל לא נשמע לי הגיוני הסיפור עם השינוי שעושים לטיונר וכניסת AUX.

תופעה מוזרה נוספת: בהוראות הפעלה רשום שבתפריט SOURCE אמורים להיות AUX1 ו-AUX2. בפועל רשום לי רק AUX.

ידוע לי שהמכשיר מיובא ביבוא מקביל, האם יש עם מי לדבר בנושא?

פורסם

שאלה. למה השינוי טיונר. משנה את הכניסה?

או מי שמתקן את הטיונר. פוגע בכניסה בכוונה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
שוב אני,

מתנצל שאני מקשה, אבל לא נשמע לי הגיוני הסיפור עם השינוי שעושים לטיונר וכניסת AUX.

תופעה מוזרה נוספת: בהוראות הפעלה רשום שבתפריט SOURCE אמורים להיות AUX1 ו-AUX2. בפועל רשום לי רק AUX.

ידוע לי שהמכשיר מיובא ביבוא מקביל, האם יש עם מי לדבר בנושא?

כפי שכבר כתב חיים מסאונדר שינוי התדרים פוגע בכניסת ה - AUX IN האורגינלית. המעגל המשולב (I.C./ג'וק) שאחראי על קפיצות התדרים של הטיונר אחראי גם על כניסת ה - AUX IN האינטגרלית של המכשיר. במעגל המשולב החליפי שמתאים לקפיצות התדרים האירופאיות, לא קיימת הפונקציה של AUX1/AUX2. במכשיר האירופאי שמקביל ל - 480 לא קיימת כניסת AUX IN אינטגרלית, לכן הפונקציה הזאת לא קיימת במעגל המשולב החליפי. כדי להפעיל את כניסת ה - AUX האינטגרלית של המכשיר הנ"ל, צריך להחזיר את המעגל המשולב המקורי, ולוותר על הטיונר האירופאי. במקרה הזה, הכי פשוט הוא לקנות מתאם שהופך את כניסת הצנג'ר לכניסת AUX IN.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

התאור שנתן שלו תואם את הבעיה.

בתפריט אכן לא מופיע AUX1 ו-AUX2 אלא רק AUX.

לגבי מתאם- למי שיש קצת ידע וחוש טכני ממליץ לבנות לבד. ההשקעה אפסית והחסכון הוא לפחות 150 ש"ח (המתאם הזול ביותר שמצאתי)

מצ"ב קישור עם הוראות איך לבצע

http://stereophonik.com/gutterslide/IP-BUS_Hack/

אורן

• תוכן חדש...