Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צליל מוזר בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

בזמן האחרון בבוקר כאשר הרכב קר יש צליל של כמו שריקה מאזור הרצועות

וכעבור 1 דקה הצליל נעלם

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות????

זה מסוכן ??

זה מהטימינג??

יש לי WRX2001

פורסם

לפי תאורך החריקה נובעת מרצועת אביזרים (אלטרנטור וכו') וזה כי היא או קצת משוחררת או יבשה. אם היא משוחררת יש רק למוצחה קצת אך אם היא יבשה יש להחליפה.

טפל בזאת מהר לפני שהמצב יחמיר או שהחגורה תקרע ואז עלול להגרם נזק נוסף.

בברכה - רפי לין

פורסם

שלום.

אף אחד לא יכול להגיד לך באופן וודאי מאיפה הבעייה פרט למכונאי שיראה את הרכב.

בפורום ניתן רק לתת עצות/כיוון/השערות לכל בעייה ופיתרונה - התשובה הוודאית נמצאת בידי מי שיראה את הרכב ויידע לאבחן את הבעייה.

לשלאלתך בדר"כ רעשים של שריקה/חריקה נשמעים מרצועת אביזירים בלוייה/משוחררת.

אני לא שמעתי על רצועת טיימינג שמשמיעה רעשים כאלו (אם אצלך יש רצועה ולא שרשרת) אבל ייתכן ואני טועה.:roll:

בכל מקרה - לאיבחון מדוייק גש למוסך.

בברכה יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בהנעה ראשונית בבקר, הדלק את האורות הראשיים עם אורו הערפל והפעל המזגן וכל זאת יעמיס חשמלית את האלטרנטור שיהווה התנגדות חזקה יותר למנוע ואם החגורה תשרוק חזק יותר ו/או זמן ממושך יותר אז יש לך ודאות שזאת חגורת האביזרים שחורקת.

כל זאת סתם כבדיקה ראשונית עבורך אבל בכל מקרה טפל בזאת פן יחמיר המצב (ואז המוסך רק ירויח יותר).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...