Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המגבר הזה? Dragon KAC 859.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הדראגון , יש לי מגבר של קנווד שנראה כמעט אותו דבר ורשום אותו דגם, יכול להיות שזה זיוף של הקנווד.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
לגבי הדראגון , יש לי מגבר של קנווד שנראה כמעט אותו דבר ורשום אותו דגם, יכול להיות שזה זיוף של הקנווד.
אם כול הסינים שיש היום בשוק יש מצב שזה אותו מגבר .דובר על זה לא מיזמן בתרד של תמיר.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אם זה הV12 המקורי של אלפיין אז זה אכן מגבר טוב(לא חסר כאלו זיופים).

לגבי הקנווד שלי לא נראה לי שזה אותו מגבר , אני מדבר על מגבר של לפני כמה שנים ואת הדרגון התחילו למכור רק עכשיו(הכוונה לתקופה לא ארוכה).

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אם זה הV12 המקורי של אלפיין אז זה אכן מגבר טוב(לא חסר כאלו זיופים).

לגבי הקנווד שלי לא נראה לי שזה אותו מגבר , אני מדבר על מגבר של לפני כמה שנים ואת הדרגון התחילו למכור רק עכשיו(הכוונה לתקופה לא ארוכה).

המגבר 5 ערוצים הגיוני שהוא מוציא 400 RMS לסאב,ו120 RMS לכל ערוץ?

:drinking: דיהוו לנוס טורבו.....

פורסם

בספק. מאוד מאוד בספק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...