Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפודיי עור ברנו 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין להשיג,לפי דעתי המושבים שלנו דומים אולי הריפוד שונה,מושבים של רנו 5 רגילה נוחים מאוד תאמין לי,מקסימום אפשר לשים איזה ריקארו אצלי,אבל כל דבר יהיה יותר טוב מכסיאות של האצ'בק.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

****נמחק****

יש לנו אחת כמו שלך שחורה (נראה לי אתם גם מכירים) עם ריקארו. נראה דווקה סבבה רק מע' חגורות.... נאלץ לוותר על מושבים אחוריים בכדי להתקין מוט לחגורות למושבים הקדמיים.:lol:

DROZD

פורסם

יצא ממש יפה. בחרת חום מאוד יפה לדעתי. יש לך טעם טוב! :)

קצת מוזר לי הקונסולה הכחולה למטה, זה נראה קצת לא מתאים לשאר הסלון החדש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
יצא ממש יפה. בחרת חום מאוד יפה לדעתי. יש לך טעם טוב! :)

קצת מוזר לי הקונסולה הכחולה למטה, זה נראה קצת לא מתאים לשאר הסלון החדש.

הכל בתהליכי שיפור!

לפי התוכנית הקונסולה הולכת להיות מרופדת בעור שחור או חום עם תפר כפול בנוסף הפודים גם הם הולכים להיות חלק מהאינטרייר החדש שלי הרופדים בעור.

תודה על הערה נכונה!

DROZD

פורסם

עבודה ממש יפה! תתחדש!

אבל להמליץ על מושבים של אקספרס? מושבים של אקספרס זה דרעק. זה הדבר הכי גרוע ברכב הזה ולא נראה לי שיש היום אקספרס אחת על הכביש שהמושב שלא לא שקוע לגמרי ומתפרק למחצה. פשוט מחלה של הדגם.

פורסם

אז זהו שגם המושבים שלי היו שקועים והרפד החליף ספוג עלמנת להקשיח את המושב ולתת לו צורה.

בגדול כל מושב אפשר לשפר הכי חשוב ששלד ממתכת יהיה שלם וקפיצים במקום כל השאר זה ספוג וריפוד.

DROZD

פורסם

סחתיין, העבודה יפה והמחיר זול מאוד.

אני קיבלתי הצעה ב 3500 לריפוד מחדש של כל המושבים הבלויים והקרועים באלפא שלי כולל שיקום 2 מושבים קדמיים ששקועים לחלוטין (אני יושב על כרית בגב...) בבד המקורי.

אני עוד מתלבט לגבי המחיר, ומנסה ללקט עוד הצעות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למען האמת, צריך לראות מה בדיוק אתה מצפה מהרפד ואיזה עבודה אתה רוצה, לדעתי מחיר כזה זה לא ממש יקר אבל אם תוכל להוריד עוד = הרווחתה.

בקרוב תעלה לפורום עוד עבודה של אחד מהחברים (סלבה) הוא הלך בעקבותיי ורוצה להזמין גם אבל משהו מטורף ויותר יקר משלי, יפורסם גם כן ותוכלו להתרשם מהעבודות של אותו הרפד.:-D

DROZD

פורסם

מיכה יצא יפה! בקרוב אצלי :wink:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נראה מעולה.

הבנתי שיש רפד עור במרכז, שעושה את ריפודי העור ליבואנים המקומיים.

במושב גנות, נדמה לי...

5700 סל"ד מקסימום

• תוכן חדש...