Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולדלייבל עוזר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Nakamichi, אמת ויציב,בנוסף היה יום שישי שהוא יום קצר,אם הייתי לא

מסכים לפחית, לא בטוח שהייתי גומר את הטסט באותו היום.

בעל הרכב יצא מרוצה וגם אני,לפעמים אין ברירה.

בברכה דוד.

אז מה למדנו? שרכישת "פחית שוחד" מקצרת הליכים בטסט, בעיקר ביום שישי?

מההודעה המקורית שלך משתמע (אם כי לא נכתב) שהחומר מומלץ בתור יעיל להפחתת פליטות, בעיקר כאשר הדבר מפורסם בפורום טכני תחת כותרת של שאלה האם חומר X עוזר להפחתת פליטות ברכב.

לפי ההודעה האחרונה מתברר שגם לקנות מהטסטר חבילת מסטיק בזוקה ב-210 ש"ח היה עוזר להפחתת גזי הפליטה ברכב באותה המידה.

אני לא בטוח שזה המקום המתאים ל"המלצה" הזו, אם כבר זה צריך להיות בפורום "פרקטיקה וחכמת חיים בתחום הרכב".

My responses are limited. You must ask the right questions

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Nakamichi, אמת ויציב,בנוסף היה יום שישי שהוא יום קצר,אם הייתי לא

מסכים לפחית, לא בטוח שהייתי גומר את הטסט באותו היום.

בעל הרכב יצא מרוצה וגם אני,לפעמים אין ברירה.

דבר אחד בטוח - אני למכון טסטים הזה לא הייתי חוזר.

אפשר לתת אלף ואחד דרכים לעקוף את החוצפה, אבל אף אחד לא תעזור לך בשלב הזה של החיים. סע לשלום, השוחד בפנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבריי המלינים והמלעיזים שלום.

1. 20VT,לא המלצתי שום המלצה,רק סיפרתי מה קרה לי ביום שישי האחרון

בהיכנסי לטסט.כתבת,"אז מה למדנו? שרכישת "פחית שוחד" מקצרת הליכים בטסט, בעיקר ביום שישי?". אני מצטער לכתוב לך,שאם למדת את זה רק עכשיו,נראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד.יש לך טעות,מההודעה המקורית שלי,לא משתמע שאני ממליץ על החומר הנ"ל,המכון או השיטה.זוהי לי הפעם הראשונה שנתקלתי בחומר.נראה שלא הבנת,מתוך 210 ש"ח ששילמתי,רק 100

על החומר,השאר על בדיקה בטסט ובדיקה חוזרת.

כתבת,"אני לא בטוח שזה המקום המתאים ל"המלצה" הזו".אני בטוח שזה

כן המקום,משום שלא המלצתי דבר.

חיפשתי את הפורום "פרקטיקה וחכמת חיים בתחום הרכב".ולא מצאתי אותו:-P

2. פיק, זכור לא אני יזמתי,נגררתי אחורי מה שאמר הבוחן,שים לב למשפט שכתבתי"לפעמים אין ברירה" זה מביע את סלידתי מעניין.

כתבת,"דבר אחד בטוח - אני למכון טסטים הזה לא הייתי חוזר. "

אם היית מעביר כמות טסטים כמוני,לדעתי כן היית חוזר .העיקר שבעל הרכב יודע ,שיש לא C.O במקום 0.5 ,0.65 אם הוא מרוצה,מה לנו כי נלין.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

פעם אחת בחיים שלי כעסתי על דרישת השוחד הסטנדרטית והחלטתי שאת השטויות שביקשו ממני לקנות במכון אני אקנה, דווקא, במקום אחר. נקצר את הסיפור, אבל הם נתנו לי שיעור חזק מאוד בהלכות צדק, וחוכמה. אז עדיף להיות חכם, בדיוק כמו דוד. בטיחות בכל מקרה לא מרוויחים מהביקור השנתי המדכא הזה, וגם לא שום דבר טוב אחר, אז לפחות לצמצם נזקים, כלכליים ונפשיים.

דבר אחד בטוח - אני למכון טסטים הזה לא הייתי חוזר.

אם היה לך יותר נסיון בטסטים ישראליים, היית מבין שאתה טועה ב180 מעלות. לפחות במכון הזה אתה יודע מראש את מחיר השוחד ואת הזמן שתבזבז על הטסט.

פורסם

במקרה אני עובד באייס, ולפני שבוע שמו דוכן של גולדלייבל.

גם אותי עניין מאוד האם יש איזשהי תועלת לחומר.

וד"א, לחלקם יש טעות(לפחות לפי דוברי הסוכן), ויש למלא את החומר על חצי מיכל דלק, ואחרי זה לתדלק למיכל מלא.

פורסם
פיק,מה קשה לך להאמין עלי, לקחתי אוטו של לקוח לשעבר קיבלתי ממנו יפוי כוח,ת.ז. ונסעתי לטסט.

התיאור שלי,זה בדיוק מה שהיה.האם לפי דעתך הייתי צריך להגיד לבוחן

שהחומר לא הספיק להתערבב עם הדלק בטנק לאחר שאמר לי "עבר" , במקום לשלם וללכת ?.

בני, אכן מוזר לכן גם לא כתבתי את שם המכון.אני לא אוכל לבד לשנות את העולם.

"הימים עוברים,שנה עוברת, אבל המנגינה...

לא,אבל השחיתות לעולם נשארת. :-P

חג שמח דוד.

קיבלתי עיצה מכמה מכונאי רכב כדי לעבור בדיקת זיהום.

פשוט לקנות במכון טסטים את הפחית שהם מוכרים כתוסף ואוטומטית מעבירים אותך.

זה מה שקרה אצלך, זה קרה ברחובות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר כתב:זה מה שקרה אצלך, זה קרה ברחובות?

כן זה מה שקרה,אם אתה באמת מעוניין לדעת היכן שאל אותי בה"פ.

בברכה דוד.

פורסם
תומר כתב:זה מה שקרה אצלך, זה קרה ברחובות?

כן זה מה שקרה,אם אתה באמת מעוניין לדעת היכן שאל אותי בה"פ.

בברכה דוד.

איפה זה כבר יכול להיות ? עד כמה שזכור לי ברחובות יש רק מכון רישוי אחד :p (מכון הדרום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, לא תצליח למשוך אותי בלשון,אתה חלש בניחושים,

זה הרמז האחרון, יותר לא אתן. :-P

בברכה דוד.

פורסם

LM היא מותג גרמני ותיק וידוע בתחום ייצור שמנים לרכב ולתעשייה, תוספים וחומרי ניקוי.

BG היא מותג אמריקאי צנוע ובלתי מוכר בארה"ב. בישראל המותג הפך לאימפריה בזכות שיווק אגרסיבי במוסכים.

המוצר המוכר בשם K44 הוא תוסף שמיועד במקור להיות מוזרק לסעפת היניקה במוסך באמצעות כלי ייעודי למטרה זו. שינוי במרכיבי המוצר, (פחות אגרסיבי), אפשר מילוי במיכל הדלק.

LM לא משווקת את המוצר גולד לייבל בשום מקום בעולם! זהו מותג ייחודי לשוק הישראלי שנולד במוחו הקודח של המשווק המקומי. הוא היה זקוק לקונטרה ל K44 ומגיפת ההכשלות בטסטים נפלה לו כפרי בשל לידיו. אם תיכנסו לאתר הבינלאומי של LM תוכלו לראות שהגולד לייבל מיועד לשוק הישראלי בלבד. באירופה לא מפיצים שום דבר דומה לו. לעומת זאת, בארה"ב משווקת LM מוצר דומה למטרה דומה. גם שם, בעיקר בקליפורניה, מכשילים בטסט על בדיקות זיהום אוויר.

הנה תאור הגולד לייבל באתר LM -

GOLD LABEL 10000 - Universal Fuel System Concentrate is designed to clean up your car´s fuel system. It will eliminate hard starting, rough idling, stalling, hesitation, poor acceleration, highfuels consumption and excessive exhaust emissions. You will notice an improvement in performance soon after adding it to the fuel (gas or diesel) and the effect could last up to 10,000 km. When the performance eventually deteriorates, simply add anather can.

Operational area: Works on gasoline and diesel engines. Safe for oxygen sensor, catalyst, EGR valve and other emissions control parts. Only available in Israel

הנה תאור המוצר המקביל בשור האמריקאי-

PRO-LINE FUEL SYSTEM CLEANER

- cleans fuel residues from and treats the injector system and components of the fuel system after repairs on the fuel system

- removes carbon and other deposits from fuel distributors and injector valves - effective on all injector systems

- precise injector dosage and atomisation

- secures the optimum drivability and low fuel consumption

- guarantees low levels of pollutants in the exhaust

- increases operational reliability and economy

Reduces CO and HC emissions and optimises the values before the exhaust-emission check. Successfully tested in accordance with international standard CEC testbench trials. Eliminates: coldstart problems, uneven idling, poor throttle response, performance losses, lean surging and high pollutant values.

Operational area: Suitable for all carburettor and fuelinjection systems. To be added directly into the fuel tank. When the product is added, the tank must be at least 3/4 full.

אז זהו. היבואן המקומי רקח לנו משהו במיוחד עבורנו וזה מדאיג אותי. באירופה, הגישה היא ניקוי שוטף כל 2000 ק"מ באמצעות החומר הרגיל לניקוי אינג'קטורים. מניסיון של כ- 30 שנים עם החומר, (לקרבורטורים תחילה ואח"כ אינג'קטורים), מעולם לא הייתה לי בעיית לכלוך במערכת הדלק ומכונית שלי בת 11 שנוסעת רק בעיר בהתנעות מרובות קרות עברה טסט ללא כל בעיות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
איציק, לא תצליח למשוך אותי בלשון,אתה חלש בניחושים,

זה הרמז האחרון, יותר לא אתן. :-P

בברכה דוד.

ברחובות שני מכוני רישוי:

1. מכון הדרום.

2. קארטק ישראל.

עכשיו קשה מאד לנחש ;-)

פורסם

אני משער שזה "קארטק" או "מכון הדרום". לא נראה לי שכל יתר המכונים (יש בערך עוד 80 ברחובות :p :P :p) יעשו כזה דבר :p :P :p :P :p :P

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה לא מוותר אה ?

אתה מזכיר לי את הנדבן מחו"ל,שנאם בר"ג ואמר שהוא תורם לעיר חצי מליון דולר לטובת מתנ"ס לחיילי צה"ל.אבל שכח שאת הנאום הזה אמור היה לתת

בבאר שבע מקום ביקורו הבא.:-P

בברכה דוד.

• תוכן חדש...