Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב התחבר לסקאנר לפני חצי שנה בערך הכל היה תקין.

בגיר לא נגעתי מעולם , הרכב שנתיים אצלי לא החלפתי בו כלום.

לאחר בדיקה שעשיתי בבוקר השמן גיר בצבע אדום, הוא אמור להיות אדום?

איזה שמן אתם ממליצים? ATF?

ולגבי הפילטר גיר לא נראה לי שמחליפים אותו בהונדה הזאת,

ואם כן זה סיפור מהפטרה צריך לפרק חצי גיר. מישהו יכול לשפוך אור ולכוון אותי לבעיה?

כמדומני שהיה עוד שירשור כזה עם חוסר סחיבה בסיוויק ואני לא מוצא אותו , מה היתה הבעייה אצל אותו בחור?

תודה לכולם.

פורסם

אדום נשמע בסדר.

אך ורק הונדה ATF, הונדה מרשה שימוש בדקסרון 3 רק אבל במקרי חירום.

לגבי הפילטר, צריך לפתוח את הגיר בשביל להחליף אותו. אבל עד שתצטרף להחליף אותו, הגיר כבר יעבור שיפוץ.

פורסם

בחיים עוד לא היה שרשור עם כול כך הרבה תגובות אוויליות במכה.

תחליף רכב, גיר, שמן, תוסף, באגז' והשד יודע מה עוד היו מציעים לך אם לא נעצור את זה עכשיו.

לחוסר סחיבה יכולות להיות המון סיבות, החל מדלק לא תקין וכלה במצב מנוע לא תקין או ת"ה.

כל מה שאתה צריך זה פשוט בעל מיקצוע שיבצע נסיעת מבחן ברכב, יבדוק עם סורק תקלות ומאבחן מנוע ויגיע למסקנות. לא עבודה קשה במיוחד לבעל מיקצוע.

עכשיו שנגמרו הקשקושים, תודיע לנו אם אתה מעוניין בהמלצות למקצוענים - וניתן לך.

פורסם

תודה דניאל, לא התייחסתי לתגובות על החלפת הגיר מנוע וכו'...

אבל ממה שהבנתי (אם זה נכון) שהבעיה היא בגיר, לא החלפתי מעולם שמן גיר ולא בדקתי מצב גיר.

אשמח לקבל תגובות מאנשים בעלי ידע.

נ.ב

עוד דבר שלא ציינתי זה שלוקח לאוטו לצבור תאוצה בעיקר בעלייה, צריך לתת קיק ולהעלות סל"ד עד 6 כדי שהמנוע יעבוד כמו שצריך.

תודה לעוזרים.

פורסם

קח תשובה מבעל ידע, בלי לסוע על הרכב קשה עד בלתי אפשרי לדעת, ניחוש שלי : לא נראה לי שהבעייה אצלך בתיבת ההילוכים.

מכאן לא תבוא הישועה לבעייה כזו, חפש מוסך שמבין עיניין.

פורסם

תראה אני אולי לא מכונאי אבל הבעיות שהיו לי עם גיר אוטומטי רבות

אין מה להגיד למדתי כבר הרבה...

תראה תעבוד בצורה הגיונית על תשכח שלבעל מקצוע תמיד יש אינטס מסוים

בלי לפגוע כן אבל הוא צריך פרנסה כמו כולנו

אני למשל עם אותה הבעיה ואני מדגיש ממש אותם הסימנים בדיוק

הלכתי על הדברים הפשוטים ידעתי שאני נוסע כל הזמן עם מנורה של דלק דלוקה..

החלפתי מסנן דלק

עשיתי ניקוי אינגקטורים

ולא עזר עכשיו השאלה שלי ...

שאמרת שאתה נותן קיק התכוונתה שרכב מוריד הילוך או שפשוט אתה צריך ללחוץ עד הסוף על מנת שרכב יזוז?

תדבר איתי בפרטי...

פורסם

תראה תעבוד בצורה הגיונית על תשכח שלבעל מקצוע תמיד יש אינטס מסוים

בלי לפגוע כן אבל הוא צריך פרנסה כמו כולנו

תדבר איתי בפרטי...

בינתיים וכפי שרשם דניאל, מעבר להרבה שטויות, הרבה הגיון,- אין כאן (בתרד' הזה).

ועוד דבר:

מדבריך עולה שאנו כאן בבעיה חמורה, לא רק בתחום הרכב. שהרי, כל מי שעובד , בעצם עובד כי הוא צריך פרנסה.

מדבריך, כל מי שצריך פרנסה, יש לו אינטרס מסויים.

מה אני מסיק מדבריך, שיש להתרחק מכל מי שצריך פרנסה...

אז במקרה שלך, תמשיך לתקן את האוטו בדרכך. (לבד) :wink:

אז תגלה שהזול עלול לצאת יקר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובאותה שיטה כשיש כאב שיניים אז תתחיל לעקור לבד את השן שאתה מרגיש שהיא כואבת ואם הכאב לא עבר, אז תמשיך ותעקור את השן הבאה וכן הלאה עד שהכאב יעבור.

ככה לא מתקנים כראוי מכונית אלא אם כן רוצים סתם לזרוק כסף על חלקים ועבודה מיותרים והעיקר לא לשלם לבעל מקצוע. כל אחד שישעה את החשבון שלו איך הוא רוצה לתקן את מכוניות אבל ברור ששיטת "מצליח או לא מצליח" היא חובבנית מאוד ובהרבה מקרים גם יקרה (היא מורכבת מהרבה פעמים בזול).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לדני ורפי

ברור שצריך ללכת למוסך ולעשות תיקונים

אני דיברתי עלדברים שאפשר לעשות לבד

והמחיר שלהם לא יקר כמו פילטר דלק וכאלה דברים

ברור שאם צריך לעשות בדיקה לגיר אז מכון לגירים זאת הכתובת

פורסם

עומר, יש לי מישהו שאני סומך עליו, בעל מקצוע הוא לא הבעיה שלי.

הבעיה היא כאמור לעיל, עם מנורה דלוקה של דלק אני לא נוסע אני מתמיד לתדלק בזמן.

לגבי הקיק, הרכב מוריד הילוך וצובר תאוצה.

אני לא מתכוון לתקן לבד זה ברור :lol: רק ביקשתי הכוונה שכנראה לא אקבל מדפי הפורום.

תודה לכולם.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה הבעיה בקולט 99

למרות כשקניתי אותה עם גיר אחרי שיפוץ וכמובן עשיתי את כל הטיפולים כולל שמן גיר

כמו כן נעשתה גם בדיקת מחשב לצורך גילוי תקלות והתוצע היא 0 תקלות של רגשים לפי מחשב.....

אולי זה קשור לעדכון גירסה במחשב???

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

שלום , מניסיוני עם הונדה. אז ככה. לא מחליפים פילטר כי אי אפשר רק בפירוק לשיפוץ. שמן גיר תחליף כל 40K רק מקורי של הונדה קצת יקר אבל זה מה יש .

בקשר למנוע, אם סורק תקלות מראה שהכל תקין!. אז תבדוק ממיר וצנרת פליטה בלי עיקומים הרכב הזה רגיש לזרימה של אוויר חלקה . ויטק אמרנו?

דבר שלישי מניסיון מעשי רק תלוי מה חוסר הסחיבה שאתה מתכוון. כלומר צריך ממש לשבת באוטו כדי להחליט שזה זה.

אבל היתה לי הונדה שהכל היה תקין לחלוטין. בסופו של דבר פירקנו את כל מנגנון הויטק כולל המנופים של השסתומים הכל הכל. יש בוכנות קטנות בתוך הנדנדים, שהיו תפוסות מפיח קצת עבודת נמלים, אבל בסופו של דבר הרכב נסע כמו מטוס. כאילו הוא חדש.

רק קח לך לפני העבודה קרטון מסודר שלא תהפוך או תתבלבל בין החלקים אל תשנה כלום אפילו לא ימין שמאל.

• תוכן חדש...