Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לקנית רכב בין 20K ל35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כבר תקופה ארוכה שאני מחפש רכב מסוג סיאט איביזה שנת 01' 1600 ידנית

לא מצאתי כבר חצי שנה בערך...

וגם אומרים לי ואמרו לי שלא להתקרב אליו. זה נכון?

ואלו דגים וסוגי רכבים אני יכול להביא *** להביא = לרכוש *** במחיר הזה שהאוטו יהיה אמין,שלא יהיה שתיין גדול.

שנתון גבוה כמה שאפשר. ושיהיה יפה חיצונית (ממש אהבתי את האיביזה בצבע הצהוב).

ושגם יהיה אפשרות לשיפורים פה ושם..

תודה וכל המבינים........

VeNoM

פורסם

לחבר שלי יש אחת כמו שאתה מתאר (1600 ידנית) רק שנת 2000,

לא יודע בקשר ל 2001 וגם לא נראה לי שיכול להיווצר כזה מצב, אבל ה 2000 אצלו כבר חצי שנה ולא היו לו שום בעיות, אוטו אמין.

צריכת הדלק שלו ממוצעת ועומדת ביחד עם שותפיה לקטגוריה,

אוטו נחמד בקיצור, לא נראה לי שה 2001 צריכה להיות שונה במידה ניכרת...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם אפשר להוסיף שאלה,

גם אני מחפש סיאט אביזה רק בשנתון יותר נמוך (94-96) .

אני יודע כל מה שצריך על הרכב, אבל כמו שאמר פה פותח האשכול, אנשים אומרים לא להתקרב, האם זה נכון ? כי אני שומע את זה מכל מיני אנשים, חלקם גם בעלי מקצוע.

פורסם

לרביד,

לי יש איביזה 1600 ידנית שנת 94,

הרכב ממש משרת אותי - יש לי אותו כמעט שנה וחוץ מיישור קו שעשיתי כשקניתי את הרכב (החלפת מצבר, מיסבי גלגלים משהו כזה ועוד כמה דברים - בסך הכל 1000 ש"ח) לא נכנסתי מאז למוסך למעט "בעיות" נורמליות (החלפת צמיגים, מילוי גז במזגן דבר שלא עשיתי כשקניתי את הרכב).

בקשר לצריכת דלק -

נהדרת. אני עושה בסביבות 800-850 קילומטר למיכל שרובם עירוניים , ופעם או פעמיים בשבוע נסיעה בין עירונית של כשעה.

מבחינת נוחות -

גם נהדר, יש לרכב התנהגות כביש מעולה כשמשווים אותו לרכבים משנתונים דומים, יש לו הגה כוח, כסאות נוחים - לגמרי מרוצה בקטע הזה.

בקיצור, לדעתי אם אמרו לך לא להתקרב או ששמעת את זה מפי מישהו שלא מבין באמת, וסתם מעביר הלאה משהו ששמע ממישהו אחר מבלי להבין מה הוא אומר בכלל, או ששמעת את זה מאנשים שנפלו על איביזה רעה,

מכל רכב יש את האקזמפלרים הספציפיים שלא כדאי להתקרב אליהם - הכל תלוי בכמה שמור הרכב שאתה מוצא.

שלי דיי שמורה, כשקניתי את הרכב היו לו 140 אלף קילומטר - יד שלישית...

בקיצור, אם אתה מוצא אחת ששמרו עליה - לדעתי אין סיבה שלא תלך על זה, אני לפחות - ממש מרוצה מהאוטו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לסיאט לפני VW אין למה להתקרב (אני חושב 94). אבל רוב האנשים גם יגידו לך לא להתקרב לסקודה, והיום סקודה (שגם בבעלות VW) אוקטביה היא מקום 5 בסקר הבעלות של TOP GEAR.

• תוכן חדש...