Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המערכת שבחתימה כבר כבר חצי שנה בערך ולא עשתה לי בעיות עד עכשיו, אני גם אגיד שקניתי אותה יד שנייה ממישהו שהשתמש בה כמה כחצי שנה גם כן.

הבעיה של קריאת דיסקים התחילה לאחרונה, המכשיר אחרי שעה של ניגון דיסק כלשהו (ולא משנה איזה כי הייתי מחליף דיסק וזה היה עושה אותו הדבר) מתחיל פתאום לקפוץ, להתקע לכמה שניות ומגיע למצב שבו אי אפשר לשמוע מוזיקה בלי קפיצה כל 2-3 שניות. הקטע שאם המכשיר "נרגע" לכמה שעות (נגיד ללילה) אז הוא מתחיל לנגן בלי שום בעיות ואז שוב אחרי כשעה שעתיים של פעילות מתחיל לקפוץ!

אני גם אוסיף שזה לא תמיד קורה בנסיעה, גם כשהאוטו עומד ושומעים מוזיקה אחרי זמן מסויים הוא יתחיל לקפוץ.

האחריות כבר נגמרה בגלל זה אני מברר קודם מה אפשר לעשות/לבדוק לבד לפני שבודק כמה יעלה תיקון במעבדה (יש מעבדות חוץ מהמעבדה של אפריל טקליין?).

ד"א אפשר לדבר עם אפריל טקליין ישירות? אפשר טלפון שלהם אם אפשר?

בתודה מראש

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אלכס תנסה לעשות ניסוי קטן,תוציא את המכשיר מהמקום שהוא יושב בו עכשיו כך שישכב בחופשיות ותתחיל לשמוע דיסקים ואז תראה אם הוא עושה לך את הבעיות הללו.

כי יכול להיות מצב שהוא יושב במקום סגור שחונק אותו וכתוצאה מכך הוא מתחמם ואין קירור ואוורור חיוני לרכיבים אלקטרוניים רגישים.

תבדוק שהוונטה הקטנה מאחורה נכנסת לפעולה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נשמע כמו מאוורר אחורי הפסיק לעבוד והמכשיר לאחר שימוש מתחמם.

תבדוק את נושא האוורור מאחורה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא רציתי לפתוח תרד חדש אז אני מקפיץ אחד ישן.

בקיצור הבעיה נמשכת, כשהאוטו מושבת ויש שקט אני יכול לשמוע את המאוורר עובד ומזמזם גם כשהדיסק קופץ, כך שלא נראה לי שזה המאוורר, מה גם שלא נראה לי שזה בעייה של איוורור כי זה היה קורה יותר מוקדם.

יש עוד רעיונות למה זה קורה? לא היה לי זמן להתעסק עם זה כי אני סטודנט ועכשיו שנגמר הסמסטר אני אתפנה לזה ואם לא יהיו הצעות כנראה אביא את המכשיר לתיקון.

שאלה נוספת זה לאן להביא את המכשיר? יש מעבדה של אפריל טקליין באיזור חיפה? יש מעבדות באיזור חיפה שיודעות להתמודד עם מכשירים של אלפיין?

בברכה אלכס.

פורסם

אני אנסה את זה מחר אבל לא נראה לי זה הראש כי המכשיר עובד וקורא בסדר גמור ואז פתאום מתחיל לקפוץ, אני מעביר לרדיו לכמה דקות (שד"א עובד בלי בעיות בזמן שהדיסק קופץ כל שנייה) ומחזיר חזרה לדיסק הוא עוד פעם קורא חלק לכמה דקות וחוזר חלילה.

במידה והייתה בעיה באוורור, המכשיר מתחמם ומה לא האם נמכשיר לא אמור להכבות? כאילו נושא האוורור משפיע רק על קריאת דיסקים?

בברכה אלכס.

פורסם

תתחיל בזה שתיצור איתם קשר :)

www.alpine.co.il

תמצא שם כתובת וטלפון.

ואם קנית את זה מחנות בחיפה שעובדת איתם אז תדבר עם החנות כי בערך פעם בשבוע בא הנציג של אלפיין. מקסימום שיקח איתו את הHU.

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...