Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחי רוצה לקנות את המערכת הזאת , אם תוכלו לתת תגובות על המכשיר.

הקניה תיהיה מיד שניה מבחור שהוא לא מכיר ,

השאלה העיקרית האם לקנות את המכשיר מיד שניה , כי עד כמה שאני יודע יש לו בעיות חשמליות בפנל, למרות שאני מכיר כמה מכשירים כאלה שעובדים בלי בעיות (גם כמה בעלי חנויות אמרו לא להתעסק אם המכשיר הזה בגלל התקלות) אז כמו שאמרתי כבר כדאי לקנות אותו?

שאר חלקי המערכת אם זה משנה:

רדיו דיסק פיוניר 7400

מגברים, קנווד לרמקולים ואודיסון לסאבים.

רמקולים מורל הייבירד מקדימה ואינפיטי קאפה מאחורה וסאב פלאנט אודיו.

תודה מראש על העזרה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אם ברגע הקניה אי מחבר אותו מוריד ומעלה אותו והוא פועל בצורה תקינה, יש מצב שהוא יעשה לי בעיות למשל יום למחרת?

פורסם

היה לי את ההד-יוניט הזה שנה והוא פעל מצויין.

גם אני שמעתי שמועות על הפאנל הבעייתי - שלי תיפקד מצויין בלי שום בעיות.

הבעיה היחידה שהייתה היא שהמגעים של הפאנל היו מלוכלכים ותאורת הכפתורים היתה נעלמת לפעמים. אלכוהול 99% פתר את הבעייה לצמיתות.

איכות הסאונד שלו הייתה מספקת ביותר כמו גם הפיצ'רים של הטיים אליימנט וה 3 way network ששימושי לבי אמפינג.

קרא דיסקים צרובים בלי שום בעייה ומהר.

סה"כ מכשיר מצויין שבגלל תופעת העדר לא ממש נחשב. אני בהחלט שם אותו באותה רמה עם הקלריונים והאלפיינים ה"איכותיים" ונטולי הדולפינים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אני אוהב את המכשיר שלא תטעה, אבל יש עליו הרבה מיתוסים "שהוא לא מחזיק חצי שנה", "כל חודשיים יש לנו אחד פה בתיקון" (וזה מבעל חנות שמכר 8-12 כאלה)...

פורסם

אני מכיר את המכשיר כמו שאמרתי אני מכיר כמה מכשירים כאלה שפועלים טוב,

מבחינת אפשרויות ואופציות זה המכשיר המתאים לו.

גם אני חושב שזה מכשיר מצויין אך גם כמו ששמתם לב בעיקר משמועות שיש לו הרבה תקלות בפנל.

• תוכן חדש...