Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן מצב מצערת יקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיישן מצב/זווית מצערת במנוע עם הזרקת דלק חד נקודתית בעל 2 מזרקים בלבד כמה אמור לעלות בחנות חלפים ללא עבודה?

העבודה היא ממש פשוטה בסה"כ פירוק 2 ברגיי טורקס והרכבת החיישן החדש וחיבור הקונקטור החשמלי אליו, השאלה היא האם יש איזה צורך בכיוונו מול המצערת או פשוט להרכיב אותו במקומו כמו הישן וזהו?

כדאי לנסות למצוא את החיישן הזה בפירוקיות? לקנות מפירוקייה חיישנים למיניהם זה לא כמו חתול בשק או שניתן להחזיר/להחליף במידה והתגלה כתקול?

פורסם

האם כדאי לקנות חיישן מצערת משומש מהיכן שהמלצת לי או שעדיף ללכת רק על חדש?

כמה בערך צריך לעלות משומש וכמה חדש?

יש דרך לבדוק אותו שהוא אכן פועל/תקין בעת הקנייה ללא הרכב במקום?

זה נחשב אחד החיישנים היותר יקרים או להפך?

הבנתי שהחיישן הזה הוא דווקא הכי פחות מתקלקל במשך הזמן האם זה נכון?

פורסם
במנוע עם הזרקת דלק חד נקודתית בעל 2 מזרקים בלבד

איזה מערכת הזרקה בדיוק?

חד נקודתית , 2 מזרקים?

איזה אוטו, איזה שנה, איזה נפח מנוע, קוד דגם כרשום ברשיונות הרכב?... בבקשה..

מה הבעיה בעטיה החלטת שיש להחליף חיישן TPS ?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חנן הכוונה היא לחיישן tps של מערכת הזרקה חד נקודתית tbi כפי שנראה בתמונה שבקישור שצירפתי, האם החיישן הספציפי הזה זקוק/ניתן לכיוון או לא?

הנה הקישור בבקשה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Throttle-Position-Sensor-LT1-LT4-TPS-Camaro-Corvette_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33553QQihZ005QQitemZ150071616825QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting

כמה בערך עולה החיישן הזה חדש ,ידוע לך?

פורסם

חנן ידוע לך במקרה על מישהו מהחברה עם הגיפים שאוליי יש לו חיישן מצערת כזה מיותר ומעוניין למכור לי אותו?

אגב יש ברשותי חיישן מצערת מהסוג שמתאים למנוע 5.7 tpi ,אם מישהו מעוניין בהחלפה אני אשמח

פורסם

עדיין לא ענית על השאלה של דני:

איזה אוטו, איזה שנה, איזה נפח מנוע, קוד דגם כרשום ברשיונות הרכב?... בבקשה..

אני מכיר לפחות חבר אחד שקנה מע' הזרקה קומפלט עם מחשב , TBI, צמה, משאבה וחיישנים של ספארי 89 ב1000 ש"ח. הוא מחכה שאני אתפנה להרכיב לו את זה על הCJ מוזן המאייד שיש לו. באיביי אתה קונה סט חיישנים חדשים קומפלט למעט חיישן למבדה, לTBI של GM, במשהו כמו 40 דולר, אם זכרוני אינו מטעני. (ואם הוא מטעה אז לא בהמון) .

אני מבין שהתחברת עם רב מודד אל הTPS וזיהית שהוא לא מתפקד כמו שצריך? או שאתה רוצה להחליף על סמך תחושות בטן?

פורסם

אני מתכוון לרכב של חבר ,הרכב הוא שברולט קמארו שנת 90 עם מערכת הזרקת דלק tbi ,נפח מנוע 5.0 ליטר, דגם מנוע כפי שמופיע ברשיונות x1enx של gm ,החיישן כמעט בוודאות תקול כי הקפיץ שבפנים ממש חופשי כזה

באמריקה ישראל בבית דגן נראה לך שניתן להשיג חיישנים למערכת הזרקה tbi ?

היכן החבר שלך רכש את כל הסט tbi ב1000 ש"ח?

פורסם

נסה באמריקה ישראל. אני לא יודע מה יש להם וכמה הם גובים. חבר שלי קנה את המערכת, עם המנוע, ב1000 ש"ח, מחבר אחר שפירק ספארי. אני קניתי מערכת דומה, בלי המנוע, ב1300 ש"ח ממגרש גרוטאות כלשהו בי-ם. לא נראה לי שתתקשה למצוא TPS כזה כמעט בכל מגרש גרוטאות, ונראה לי שזו תהיה שחיטה אם תשלם על חיישן כזה יותר ממאה ש"ח.

לעניות דעתי, עד שלא תתחברו אל המחשב עם לפטופ ותראו את הנתונים שיש למחשב להראות, אתם מתקשקשים לחינם ועובדים בצורה לא רצינית.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...