Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר CRUNCH מאוד איכותי ? ואני לא מבין כלום.

נכון,אני מתחרה,וגם יבואן סוג ז'.

מה שמוצהר בבדיקת מעבדה זה מה שיש בפועל ? טוב. לך תקנה FIRST AUSTRIA, זה 200 וואט RMS לכל צד לא ?!?!?

אני אמנם אלך לישון,אבל לא בגלל שאני לא מבין אלא בגלל שאנשים כמוך מבאסים אותי. אני כבר קורא פה בפורום 3 חודשים ולקרוא לי לא מבין שאתה כותב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת מחרפן אותי.

הסתכלת על הודעות שאני פתחתי ? על תגובות שלי ?

לך תישן אתה.אימבסיל.

להתייחס לטפל ?? אידיוט "ת" זה האות שכתובה פה לא "ט". ת-פ-ל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קולד סורוו...

אני מסכים עם התיקונים שעשית על השגיאות כתיב, אבל יש צורה לעשות כל דבר.

ובחזרה לעניין.

אני בטוח שלא שמעת את הground pounder נכון?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
קולד סורוו...

אני מסכים עם התיקונים שעשית על השגיאות כתיב, אבל יש צורה לעשות כל דבר.

ובחזרה לעניין.

אני בטוח שלא שמעת את הground pounder נכון?

אמיר

מה זה פה כל פלצן שהתחבר לפורום והרגע נולד מתחיל להגיד לי מה אני יודע ומה אני לא יודע.

ואם אבא שלי מנהל חנות אלקטרוניקה וכל החיים שלי אני יושב לו בחנות ושומע רמקולים מסוגים שונים ומגוונים ?

למי שלא יודע פרטים על אנשים אחרים שלא יבלבל את המוח.

אז נכון ,את המגבר הזה לא שמעתי,אבל את דעתי על קראנצ' כבר אמרתי.

אתה יודע מה ? אני אגיד אפילו יותר מזה.אני מוכן לחתום שהמשתמש benzion2005 איכשהו קשור למשתמש orenadia.

אז חלאס להיות תמים,תפתח את העיינים,ותראה עם מי יש לך עסק.

בברכת יום טוב,מושיק.

פורסם
מה זה פה כל פלצן שהתחבר לפורום והרגע נולד מתחיל להגיד לי מה אני יודע ומה אני לא יודע.

ואם אבא שלי מנהל חנות אלקטרוניקה וכל החיים שלי אני יושב לו בחנות ושומע רמקולים מסוגים שונים ומגוונים ?

למי שלא יודע פרטים על אנשים אחרים שלא יבלבל את המוח.

אז נכון ,את המגבר הזה לא שמעתי,אבל את דעתי על קראנצ' כבר אמרתי.

אתה יודע מה ? אני אגיד אפילו יותר מזה.אני מוכן לחתום שהמשתמש benzion2005 איכשהו קשור למשתמש orenadia.

אז חלאס להיות תמים,תפתח את העיינים,ותראה עם מי יש לך עסק.

בברכת יום טוב,מושיק.

נהיה פה ת'רד מעניין וחם. שקראתי את ההודעות גם העין שלי קלטה שמשהו כאן אינו כשר. ההדגשה באדום לדעתי נכונה.

חוץ מזה, קולד סורואו אתה לא צריך להתייחס לאנשים שמגבים אחד את השני פה כי אין טעם. אם שמת לב בפורום בכל ההודעות שהיו פה (לפחות ממה שאני קראתי וקראתי הרבה) אף פעם מישהו לא גיבה מישהו אחר בצורה שכזאת, אלא ציטט אותו והצדיק אותו, ולא בצורה כזאת קיצונית.

ואם כבר לדבר לנושא- לי אישית אין ניסיון עם מגברי קראנץ אבל כששאלתי חברי פורום ותיקים ובעלי ניסיון רב (ולא בפורום אלא פנים אל פנים) האם כדאי להביא מונו של קראנץ, אחרי שיחה ארוכה מאוד הבנתי שעדיף וכדאי מאוד לוותר על הרעיון.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מזמין את מי שרוצה לשמוע את העוצמה של המגבר שלי, בהצהרות שלו, הוא עומד. המגברים הישנים של קרנץ הם לא המגברים של היום. אמיר

פורסם

מר סאב היקר (MR SUB) , אם אפשר לדעת בכמה קנית את הקראנצ' הזה?

אתם מדברים הרבה על יחס עלות ותמורה וצריך לבדוק את זה..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

היה לי נסיון עם 3 מגברים שונים (מבחינת סדרות של קראנטש)

ההשואה היא ביחס למגבר אחר שהיה לי לאנזר VIBE 420. שחור. (המגבר מוצהר 100, הוא נבדק במעבדה. והוא היה מוציא בסביבות. 75W RMS. אני לא זוכר את הנתון המדוייק)

היה מגבר מסדרת בלק מאקס. 4175. (הוא אמור לתת 175W RMS)

עם אין תקלה במגבר שבדקתי. הוא נותן בערך 80W-90W

מגבר מסדרת דרייב. מוצהר 50. הוא היה קרוב לנתון.

מגבר נוסף מסדרה ישנה! גם הוא היה יחסית חזק לנתון שלו.

הבדיקה היא בחיבור לקומפוננט. והשוואה ביחס למגבר שלי. ואחרי זה חיבור בגישור.

לסאב 4 אום. 300W RMS.

עם אני צריך לבחור. אני (לא מכיר את הסדרה של MR.SUB. ואני לא מגיב ביחס אליה)

אני לא היתי מתקרב לסדרות החדשות בלי בדיקה והשוואה למגבר שאני רוצה לקנות.

הסדרות הישנות טובות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מצטער... לא בדיוק הבנתי... איזה מגברים עומדים בהצהרות? הלאנזר או הקרץ'? אמיר

פורסם

איך אתם יודעים שהמגברים עומדים בהצהרות שלהם?

בגלל ששומעים איתם חזק?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לי שאלה עכשיו שלא קשורה... האם ניתן להעריך בערך עוצמה של מגבר לפי הפיוזים שלו? אמיר

פורסם

זאת תגובה של בנאדם שהיה ספקן בקשר למגבר,

חשוב לציין שמצאתי אותה באתר מכירותonlinecarstereo.com

אז אני לא יודע כמה היא אמינה. תתרשמו אתם.

I have always had big time name brands in my car . I took a chance on this

amp because I liked the digital vu meter , let me tell you I got a suprise when I cranked this amp up ! it sounded just as good or better than any amp I have ever had , plenty of non distorted power very useful crossover and bass boost and excellent sound quality . I can not believe you can get this amp for so little money . Whatever Maxxsonics and Crunch are doing they are doing it perfect . If you are thinking of getting this amp do it , it is excellent quality for an excellent price . After hearing it and seeing the cool digital vu meters I could see paying up to 400.00 dollars for this amp . Thats the beauty of it Great quality and low price . Now that Maxxsonics has Crunch I think they will do some great things in the future of car audio .

אמיר

פורסם

אני לא הייתי מהמר על כך שהם עומדים 100% בהצהרות.

אך מכיוון שהם מגיעים מבית טוב יחסית של הייפוניקס ו MBQ, הייתי נותן להם הזדמנות.

וכמו שזה נראה, אלו שנתנו הזדמנות די מרוצים.

בסך הכל, מאמין שבשביל המחירים שסביבם הם נעים - הם נותנים תמורה נאה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע למה אתם אומרים מגבר בינוני זה לפי דעתי אחלה של מגבר יש לי את הדגם PZi 100.4 בנתיים מחובר לו רק סאב שבעתיד יהיה גם קומפוננט בעזרת השם.

וגם לדוד שלי יש את אותו המגבר שמחובר לו את אותו הסאב קומפננט ורמקולים 6*9 שנמצאים מאחורה..לא יודע איך הוא חיבר את כולם אבל המגבר מחזיק אותם בצורה לא נורמלית כאילו כלום והוא בכלל אבל בכלל לא מתחמם לפי דעתי מי שלא רוצה להשקיע הרבה יכול לקנות מהמגברים של קראנץ'...וזה שאתם אומרים שהם לא מוצהרים נכון אז בסדר כמה כבר הם לא נכונים נגיד שלי אמור להוציא 100 RMS לכל ערוץ אז הוא מוציא 70 וזה גם אחלה בשביל מחיר כזה ובשביל מגבר טוב כזה (לפי דעתי הוא טוב) אני לא יודע למה אתם שוללים כל דבר תסתכלו גם על הצד החיובי:wink:

• תוכן חדש...