Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מתכנן לקנות את האלפין 9855

קומפוננט: מורל הייברט או דוטק הסידרה החדשה לפני הקניה אני מתכוון לשמוע אותם.

אם יש עוד קומפוננטים ברמה הזאת השמח לחוות דעת.(במחיר הזה)

סאב http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1062&CatCode=316

עכשיו אני צריך מגבר שיצליח להרים את הכל כמו שצריך.

התקציב למגבר הוא 3000. 4 ערוצים,לא יד שניה

מתכנן גם איטום, שאלה אני רוצה לשים ב2 דלתות ובגאז לרכב 306, כמה איטום אני צריך שיספיק לי להכל.

בניה כניראה גם יעשה בקדמיים בגלל ש6וחצי כניראה לא יכנס צריך אבל לבדוק את זה.

תודה מקס :smile:

פורסם
בוקר טוב.

אני מתכנן לקנות את האלפין 9855

קומפוננט: מורל הייברט או דוטק הסידרה החדשה לפני הקניה אני מתכוון לשמוע אותם.

אם יש עוד קומפוננטים ברמה הזאת השמח לחוות דעת.(במחיר הזה)

סאב http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1062&CatCode=316

עכשיו אני צריך מגבר שיצליח להרים את הכל כמו שצריך.

התקציב למגבר הוא 3000. 4 ערוצים,לא יד שניה

מתכנן גם איטום, שאלה אני רוצה לשים ב2 דלתות ובגאז לרכב 306, כמה איטום אני צריך שיספיק לי להכל.

בניה כניראה גם יעשה בקדמיים בגלל ש6וחצי כניראה לא יכנס צריך אבל לבדוק את זה.

תודה מקס :smile:

אם כבר אמרת הייבריד-אז לך על ההייבריד. נכון, הדוטק החדשים הם כביכול השיפור של הדוטק הקודמים אבל הם עדיין לא ברמה של ההייבריד. ההייבריד נשמע הרבה יותר טוב ויותר חזק.

בעיניין המגבר: למה שלא תקנה ב-3000 2 מגברים? אחד 4 ערוצים , כמובן שלא ברמה שהבאת אבל עדיין ברמה טובה בחצי מחיר (1500 ככה) ועוד מונו לסאב ב-1500. לדעתי ככה עדיף.

לגבי איטום והסאב - זה כבר לא עינייני, את הסאב אני לא מכיר ואיטום אין לי ממש ידע בזה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...