Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, חשד לדלק מהול!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כמו שהבטחתי - עדכון.

יום רביעי קבלתי שיחת טלפון ממינהל הדלק.

נאמר לי שהם יודעים שהתחנה המדוברת מוהלת דלק, אך כרגע הם לא יכולים לעשות כלום והעיניין נמצא בבדיקה מול יועץ משפטי - בגלל שהתחנה ממוקמת מחוץ לגבולות הקו הירוק, באיזור עם שליטה חצי-ישראלית או משהו כזה. לך תנהל מדינה עם גבולות כפולים..... בכל מקרה, אני כאזרח יכול לתבוע את התחנה עם אוכיח שהדלק מהול (ניתן לעשות בדיקה במכון הנפט בת"א). רק שהתחנה נמצאת במקום שלא בדיוק קיים מבחינה משפטית....

באותה הזדמנות התעניינתי גם למה הם הפסיקו לפרסם את התחנות המוהלות (להזכירכם, הפירסום האחרון היה בתחילת השנה או אפילו סוף 2005). נאמר לי, שהשנה היתה להם בעיה תקציבית שככל הנראה נפתרה, ובשנה הבאה יבצעו הרבה יותר בדיקות, ויש אפילו סיכוי שיפרסמו רשימת תחנות מוהלות רבעונית, ולא חצי-שנתית.

Spirit In The Dark

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך להעלות את הרשימות של התחנות המוהלות ולהפיץ אותן בין אנשים רבים ככל האפשר, כך יצומצם הנזק לרכבים, ומצד שני נזק כספי לאותן תחנות.

הרי אכיפה ועונש במדינתנו הם בגדר המלצה.

עדיין לא ברור לי מדוע לתדלק בתחנות לא מוכרות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נאמר בציניות.

מדוע לא לתכנן את הנסיעה ולתלדלק בתחנות מוכרות? למה לא לתדלק כבר מיכל מלא בתחנה מוכרת?

אנו נמצאים במדינה קטנה, להבדיל מארצות אחרות בהן אם תדלג על תחנת דלק אחת תאלץ להשאר עם הרכב בלב מדבר עד שיחלצו אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין כזה דבר "תחנה מוכרת" , הרי אף אחד לא יודע בידיוק אם התחנה שהוא מתדלק בה קבוע מוהלת או לא, לכן הפרסום בתקשורת לגבי אותן תחנות שמוהלות הוא הכרחי.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
לעמוד ליד המתדלק ולהריח את ריח הדלק שיוצא באותו רגע.

ואני אומר: :bugeyed: :bugeyed:

חוש הריח שלי לא מספיק טוב בשביל זה..

Passt scho...

פורסם

אלעד, כנראה שהרחת יותר מידי דלק לפני שכתבת את ההודעה.

אין סיכוי שתצליח להריח שינוי בדלק מהול אלא אם זה ברמה מאוד קיצונית (אולי).

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
צריך להעלות את הרשימות של התחנות המוהלות ולהפיץ אותן בין אנשים רבים ככל האפשר, כך יצומצם הנזק לרכבים, ומצד שני נזק כספי לאותן תחנות.

הרי אכיפה ועונש במדינתנו הם בגדר המלצה.

עדיין לא ברור לי מדוע לתדלק בתחנות לא מוכרות?

ל'

פעם היתי מתדלק בתחנה זו פעם בשבוע, ובשנה האחרונה לעיתים יותר רחוקות, כך שלא הייתי מגדיר אותה כתחנה לא מוכרת. מסתבר, שבעבר היה לי מזל ליפול על דלק לא מהול....

ולגבי רשימה של תחנות דלק מוהלות: http://www.mni.gov.il/mni/Energy/Fuel/FuelQuality (שני קישורים בתחתית העמוד).

Spirit In The Dark

פורסם
צריך להיזהר, ואם אפשר לעמוד ליד המתדלק ולהריח את ריח הדלק שיוצא באותו רגע.

תמיד עדיף לבדוק.

לבדוק מה?

לעמוד על יד המשאבה ולהריח דלק? וכך לדעת אם הוא נמהל או שלא?:roll:

ל'

פורסם

אני הפסקתי לתדלק בתחנה הקבועה שלי מחשש שהיא מוהלת,

בדרך כלל לא הייתה שום בעייה עם הדלק שלהם - עד שבשבועות האחרונים פתאום האוטו נהיה חלש יותר ולא יכל לעמוד על טורים נמוכים בנסיעה (למשל אם הייתי במהירות 10 קמ"ש על הילוך שני האוטו היה מגמגם),

ובהילוך סרק הטורים לא היו יציבים,

את התדלוק האחרון שלי תדלקתי בתחנה אחרת, מיכל מלא - ונפתרה הבעייה.

את שם התחנה עדיין אני לא יפרסם כי עדיין זה לא בטוח, אבל אני מתכנן לבצע בדיקה מחר או ביום שני ובמידה ואני צודק אני יציין את שם ומיקום התחנה...

ממליץ לכולם לשים לב לדלק שהם מכניסים לאוטו - מאוד חשוב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...