Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC - פארפוס עוזב את אלפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חוסר הוודאות בקבוצת אלפא-רומיאו לקראת עונת 2007 ב-WTCC הנהג המוביל של הקבוצה , אוגוסטו פארפוס עזב לטובת BMW כאשר יקבל את ההגה ב-BMW שניצר שהיא למעשה קבוצת הדגל של החברה ויחליף שם את יורג מולר .

גם לפני עונת 2006 לא היה ברור באם קבוצת אלפא-רומיאו תשתתף באליפות הטורינג כאשר לבסוף קבוצת N-TECHNOLOGY היא זו שהריצה את המכוניות , כאילו באופן פרטי ועם תמיכה חלקית של החברה .

היו הרבה שמועות בנוגע למכונית שבה יעשה שימוש השנה - 156 ישנה , 147 ואולי ה-159 החדשה .

נכון לעכשיו קשה לדעת לאן תנשוב הרוח האיטלקית .

l__f6e6592-2

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

יורג אהובך...?

כן , אתה צודק , פארפוס מחליף את דרק מולר , טעות שלי .

אבל הנקודה הכואבת מבחינתי (ליד הכתף , בצד שמאל ...:lol: ) היא שכנראה ולאלפא לא תהיה קבוצה רשמית ב-WTCC .

אלפא-רומיאו מאז ומעולם מזוהה עם מרוצי מכוניות - פורמולה-1 או טורינג וגם כמובן מכוניות ספורט , מאז ההשתלטות של פיאט והחלוקה שכל יצרן אחראי על נישה אחרת בעולם המרוצים אלפא היו שם בסדרות הטורינג השונות .

למרות שבשנתיים האחרונות כל פעם העונה החלה בחוסר ודאות בסוף הכל הסתדר והם היו טובים , ניצחו ותמיד נשאר ונשמר הסיכוי לתואר , שנה שעברה ג'יואוינרדי והשנה פארפוס .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אלפא - אכן נקודה כואבת... ראה החתימה.

יורג אהובנו - כן, היכרות אישית.

אגב, אני מניח שאתה מכיר וזוכר את היחסים הרעועים (לשון המעטה) בין מולר (יורג) ופארפוס, בעיקר בשנה שעברה...

מעניין איך הם יסתדרו כחברי אותה קבוצה...:shock:

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...