Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים היתי אצל ג'אן בת"א וביקשתי אטם מצערת, זה אטם עגול בין המצערת לסעפת יניקה.

נאמר לי שלא קיים במלאי ויזמינו לי.

לאחר כחודשיים לפחות, עוד לא הגיע האטם ולא ידוע מתי יגיע אם בכלל.

הרכב הוא 106 GTI 1600 גיר רגיל מנוע TU5J4 NFX.

מישהו יודע איפה ניתן למצא בארץ כזה אטם חדש מקורי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא ממש, הגומיה יושבת בתוך מגרעת, להתחיל לחתוך קרטון במידה הזאת שישב שם בדיוק זה לא יהיה משהו של 10 דקות בבית, וקרטון זה לא נראה לי אוטם טוב לאויר, עובדה שפילטה אויר הוא מקרטון ואויר עובר דרכו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ישנם חומרים מתאימים להכנת אטמים למים או לדלק/שמנים. קרטון במקרה הטוב מתאים למים קרים.

בכל אופן תוכל להשיג חומרים כאלו שעמידים גם בדלקים ושמנים וזה מה שאתה צריך. העניין הוא שאם אין מדובר בגומיה שטוחה לא תוכל להכין אותה בעצמך.

המלצתי היא פנה למחסן המרכזי של לובונסקי וברר מחיר. לא נראה לי כזה סיפור.

פורסם

המלצתי היא פנה למחסן המרכזי של לובונסקי וברר מחיר. לא נראה לי כזה סיפור.

אכן, קורה לא אחת שהזמנות מז'אן "נעלמות" בדרך , ותוכל לחכות עד להפיכת הגרוטאה שלך לרכב אספנות ועדיין לא תקבל את החלק.

פנה לשרודר והחלקים יגיעו תוך ימים ספורים.

• תוכן חדש...