Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברו לי חלון בקאפרי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב, כשחזרתי הביתה- גיליתי חלון שבור בדלת השמאלית! איזה בן ז#$% סתם שבר- לא לקחו כלום, גם לא כ"כ היה מה לקחת... נאלצתי להדביק ניילונים, ולשים כיסוי חדש (שלא כ"כ רציתי לשים עד עכשיו, כי זה מושך מדי את העיניים- כיסוי חדש, כאמור. עכשיו, בנוסף לצרותיי האחרות- אני גם צריך חלון לדלת הנהג של קאפרי! לו רק הייתי יודע, מי הבן .. הזה- טוב, אנחנו נגד אלימות, בעיקרון, אז.... :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היום בערב, כשחזרתי הביתה- גיליתי חלון שבור בדלת השמאלית! איזה בן ז#$% סתם שבר- לא לקחו כלום, גם לא כ"כ היה מה לקחת... נאלצתי להדביק ניילונים, ולשים כיסוי חדש (שלא כ"כ רציתי לשים עד עכשיו, כי זה מושך מדי את העיניים- כיסוי חדש, כאמור. עכשיו, בנוסף לצרותיי האחרות- אני גם צריך חלון לדלת הנהג של קאפרי! לו רק הייתי יודע, מי הבן .. הזה- טוב, אנחנו נגד אלימות, בעיקרון, אז.... :?

איזה מעצבן!! :evil::mad2: אין לתאר כמה אני שונא זילזול ברכושו של אדם אחר .

פורסם

וואי איציק אתם מתרבים פה בקצב....:wink:

גנאדי , שילך לכל הרוחות קרציית הביצות המפגר, העיקר שזה רק חלון, עד יום שישי בטח יהייה לך פתרון

רק בשורות טובות

אירית

פורסם

הכי מרגיז- כל העולם בערך בשכונה שלי יודע, שאני שומר על האוטו הזה, הוא לא נטוש או משהו- ומעשה נעשה בכוונה, אין לי ספק בכלל- למישהו כנראה נמאס, ש"כבודו" צריך ללכת 5 מטר נוספים מהאוטו שלו עד הבית- ולא יותר, אגב, כי יש חניה בשפע בשכונה! לו רק הייתי יודע, מי עשה... אגב, קיבלתי בידיוק היום עוד הפעם צביי פינוי של העיריה לוואנדורה ולקאפרי. למישהו הם בהחלט מפריעים!:roll::?:evil:

ובדיוק אתמול עמדתי, ושעה ניפחתי לוואנדורה את שני הגלגלים, שירד להם אוויר, עם משאבת רגל!

אירית, זה אפילו לא עניין של ה"פתרון"- הכי עצוב ומרגיז זה עצם העניין, שמישהו מסוגל בכלל לעשות דבר כזה, סתם, ללא כל סיבה מוצדקת למישהו אחר! למה, לעזאזל?! -אני לא מסוגל להבין את זה... וכנראה לעולם לא אבין. :evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שני הקומפרסורים כבר התפגרו- זה לא קל- לנפח גלגל כזה, ועוד כמה פעמים! אז, הכי פשוט והכי אמין- שיטה "הישנה והטובה"! שאלו באמת יהיו הצרות שלי- קצת כושר לא יזיק אף פעם... עזוב, זה שטויות- איפה אני משיג חלון עכשיו, לעזאזל?!:shock:

פורסם

הקומפרסורים הקטנים והזולים מתפגרים אם מפעילים אותם יותר מכמה דקות ברצף.

ובקשר לחלון - גם לי הייתה בעיה דומה להשיג חלון. במשך תקופה די ארוכה לא הצלחתי להשיג חלון צד נהג.

מה שעשיתי בינתיים זה חלון מפרספקס. לקחתי קרטון והכנתי ממנו שבלונה שנכנסה למסילות, ולפי הקרטון חתכתי פרספקס והתקנתי במקום החלון המקורי. כל זה היה פתרון זמני אז לא טרחתי להתאים אותו למנגנון החלון אלא פשוט פתחתי את דיפון הדלת וקיבעתי את חלון הפרספקס למצב סגור בעזרת שתי חתיכות עץ.

חאפר חאפר, אבל זה עזר לי להעביר כמה שבועות של גשמים רציניים בלי להסתובב עם ניילון במקום חלון.

פורסם

השיטה של חלון נשבר ומייד לאחר מכן מופיע הודעת פינוי מהעייריה מאד ידועה ומוכרת בת"א. אני מכיר מישהו שראה באופן אישי כיצד הפקח שובר חלון. ומישהו אחר ראה כיצד פקח מוריד מספרי רישוי מרכב אחר.

רק לידיעה - העירייה מצלמת את הרכבים בטרם גריטה ולכן חלון שבור יכול ללמד על גרוטאה לא שמישה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני משתתף בצערך ומבין לליבך, גם אני עברתי מקרה דומה, סביר להניח שאפילו יותר גרוע בהרבה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המצב מוכר לי מקרוב... קניתי את הרכב בלי חלון אחורי צד ימין + שברו לי שמשה אחורית שכל העסק עלה לי כ 450-500 ש''ח להשיג ולהחליף.

המון המון עצבים בייחוד שמדובר ברכב נדיר :(

משתתף בצערך ובהצלחה במציאת החלון.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

משתתף בצערך...אנשים פשוט #$%& אין לי מילים.

גם לנו במשפחה קרה מקרה דומה.

לאח שלי שברו מראה לגמרי(עסק יקר, עניין של אלפים)

לאבא שלי שברו את 2 המראות ובונוס(כנראה שזכינו במשהו:roll: ) שמו לו 4 מסמרים עבים ביותר מתחת לגלגלים בצורה כזו שהוא יצא ברוורס הצמיגים התפנצ'רו, בסוף התפינצ'רו 2 הגלגלים הקידמיים.

פשוט מעצבן:evil: , מקווה שתיסתדר.

פורסם
השיטה של חלון נשבר ומייד לאחר מכן מופיע הודעת פינוי מהעייריה מאד ידועה ומוכרת בת"א. אני מכיר מישהו שראה באופן אישי כיצד הפקח שובר חלון. ומישהו אחר ראה כיצד פקח מוריד מספרי רישוי מרכב אחר.

רק לידיעה - העירייה מצלמת את הרכבים בטרם גריטה ולכן חלון שבור יכול ללמד על גרוטאה לא שמישה.

ההודעות היו לפני, זה בטוח. כלומר, הן כבר כמה ימים חיכו לי בדואר, רק אתמול באתי לקחת אותן, וחלון שברו אתמול בערב, או במשך היום, שלא הייתי- בבוקר עוד היה שלם. למרות, שיכול להיות, שמישהו כבר החליט "לזרז" את התהליך, אחרי שההודעות נישלחו... אבל יותר הגעיוני לי, שזה מישהו מהשכנים- הרי, גם הפקחים לא באים סתם, מישהו חייב להזמון אותם! ואגב, הפעם הם אפילו לא טרחו לרשום בהודעות פינוי את הבית המדוייק, שלידו עומדים הרכבים- רשמו בית אחר לשניהם, כאשר כ"א עומד ליד הבית עם מספר שונה! טוב, הקאפרי כבר הזזתי כמה מטרים, צריך להזיז וואנדורה- הבעיה, שוב, שהיא גם לא עמדה ליד הבית, שרשום בצב!

פורסם

גנה, משתתף בצערך, אין ספק בכלל שיש פה חרא של אנשים בארץ, וזה לא חדש.

הצרות עין של החארות שצריך לגור איתם בשכנות היא מדהימה!

כל יום יש לחארות האלה תירוץ חדש למה הרכבים שלך "מפריעים" להם...

מבחינתי שימותו הבני זונות האלה אחד אחד, ואם צריך לעזור להם בזה, שיהיה...

גם לי יש בעיות דומות עם שכנים, שהרכבים שלי "מפריעים" להם, כי הם לא מוצאים חניה קרוב לבית, אז הם צריכים ללכת עוד 2 מטר...

וזה לא שיש מצוקת חניה בשכונה שלי...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...