Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לעבירת תנועה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים עצר אותי שוטר ונתן לי דו"ח תנועה.

הגעתי לצומת מרומזר בו שני נתיבים,כאשר הנתיב הימני מיועד לפניה ימינה בלבד והנתיב השמאלי מיועד לפניה שמאלה ולהמשיך ישר. אני עמדתי בנתיב הימני ולא שמתי לב לסימון על הכביש המורה שמותר להמשיך ימינה בלבד-והמשכתי ישר.

כשהסביר לי השוטר מדוע עצר אותי אמרתי לו שלא שמתי לב ושאני מודה בעבירה.

ביקשתי מהשוטר שיבטל לי את הדו"ח ויתן לי אזהרה במקום-אך הוא לא הסכים-500 ש"ח קנס+6 נקודות.

אציין שזו עבירת התנועה הראשונה שלי מאז ומעולם ואני עם ותק של 13 שנות נהיגה (מעולם לא קיבלתי דו"ח) .

שאלתי היא :

האם ניתן לבקש לבטל את הדו"ח ולהמירו באזהרה ? האם ניתן לבטל גם את הקנס ואת הנקודות ?

בתודה מראש

דניאל

פורסם

דיברו על הנושא בפורום, שאם אתה נהג ותיק, בלי דו"חות ב4 השנים האחרונות (ואתה אומר שאתה בלי) - תוכל לשלוח מכתב למתנ"א ולבקש המרה של הדו"ח באזהרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דיברו על הנושא בפורום, שאם אתה נהג ותיק, בלי דו"חות ב4 השנים האחרונות (ואתה אומר שאתה בלי) - תוכל לשלוח מכתב למתנ"א ולבקש המרה של הדו"ח באזהרה.

הכול תלוי במזל !

אני עשיתי את אותה העבירה וקיבלתי 500 ש"ח ולמרות ששוטר אמר שלא ייתן לי נקודות במכתב רשמו שזה 6 נקודות.

שלחתי מכתב התנצלות למחלקת תנועה ( אני נוהג כבר 10 שנים ללא שום דו"ח תנועה או בכלל ) וקבלתי תשובה שלילית !

אני לא חושב שביטול דו"חות תלוי בוותק של הנהג אלה יותר במזל שלו .

דניאל - ההמלצה שלי בכל זאת תכתוב את המכתב :

א. זה לא עולה לך כסף

ב. גם ככה אין לך מה להפסיד

• תוכן חדש...