Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד איזה רמקולים? 6X9? 6.5?

ואם 300 שקל זה התחום קנה פיוניר או קנווד.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

התקציב שלך מאוד דל, ובשל זאת הייתי מציע לחפש רמקולים מיד שנייה. חדשים בתקציב הזה ימשלו לזריקת כסף לפח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מחפש משהו שיקפיץ לי את האוטו אני מחפש רמקולים שאוכל לשמוע באיכות טובה עם צליל נקי בלי מגבר רק רמקולים שיעשו את העבודה לעוצמה של הפאנל

פורסם

אם תחפש יד שנייה תוכל למצוא מורל פולס יד שנייה סביבות 300-350 שקלים.

אם אתה מחפש משהו באמת פשוט..

הבלאופונקט עושים אחלה עבודה אבל כך גם (פחות או יותר) קנווד ועוד אלף סוגי רמקולים אחרים בטווח המחירים הזה.

פורסם

בערך.

אבל כמו שאמרו לפני.

אני היית מחפש קומפוננט משומש. יתן תוצאה טובה יותר. ובעיקר יתן לך אופציה לשדרוג בסיסי של מגבר. וכך תקבל מערכת איכותית הרבה יותר.

אני הייתי מחפש קומפוננט בין 400-450 שקל.

יש לך הרבה דברים טובים במחירים האלו. ובעתיד הם יתנו לך בסיס מצויין לשדרוג.

ואגב סט טוב ישמע הרבה יותר טוב גם ללא מגבר. מסט בינוני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תוסיף עוד 50 שקל ל 300 ותביא 6X9 של ג'יי בי אל

יעשה את העבודה כמו שצריך (עונה על הדרישות שרשמת)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

הבחור צריך רמקולם 6.5 ולא 6*9 .

יש רמקול חדש שראיתי בחנות של Mac Audio דגם MP162.

הם עלו 260 ונראו מאוד מבטיחים, 60 וואט RMS.

שווה לך לגשת למקום שבוא יהיה אפשר לשמוע אותם.

:-) just smile
  • תוכן חדש...