Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודת פחחות בלגאסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אמא שלי לא מזמן לקחה את האוטו והפגישה את הכנף השמאלית עם עמוד...

כרגע הוינקר מרוסק ומלא במסקנטייפ, אותו אני אחליף בקרוב.

לפני כל זה אני צריך לקחת את האוטו לפחח שיישר לי את הכנף (היא חטפה שריטות עמוקות ביותר) ויצבע אותה מחדש, הצבע בחלק מהמקומות התפוצץ ולא רק ירד.

יש שריטה ממש עמוקה, מין גוש לבן כזה ממש בקצה עם הטמבון. אין לי הסבר איך עמוד גרם לזה...

הכל בתמונה המצורפת.

כמה העסק יעלה? והכנף יכולה לצאת מהעסק הזה ישרה לחלוטין בלי קמטוטים קטנים ומכוערים?

והמלצות לפחח טוב באיזור פ"ת-ת"א והאיזור?

auto 001 (Medium).jpg

פורסם

הגוש הלבן שנשאר ככל הנראה שימש את הפחח שעבד פעם על הכנף הזו.

לדעתי, וגם ימליצו פה אחרים על החלפת כנף מפירוק + צביעה - הכי זול.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מה זאת אומרת שימש את הפחח הקודם? צירפתי שוב את התמונה והפעם סימנתי את הגוש שדיברתי עליו...

וכמה יעלה לי העסק בהנחה שאני אמצא כנף ישרה מפירוק + צביעה שלה?

auto 002 (Medium).JPG

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להחלפת כנף מחדש. לא אמור לעלות מעל ל 600 שקל תיקון + צבע לדעתי וניסיוני בעניין. בקשר לגוש המוזר, אני מציע לקחת את הרכב לבדיקת דם אם כי אני מאמין לפי ראות עיניי כי מדובר בגידול שפיר שיירד בכימותפריה של הפחח.

בהצלחה.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

חחחח למען הסר ספק באמת שלא אכפת לי מהגוש הזה, סתם תהיתי איך עמוד ישר, פשוט ורגיל יכול לגרום לצורות מוזרות :)

יש המלצות לפחחים טובים ואמינים?

ואגב, צביעה מחדש תגרום לזה שהכנף תבלוט יותר משאר הרכב (שעבר צביעה מלאה לפני 3 שנים). פחח יכול להתאים את הצבע לצבע הנוכחי (והדהוי) של הרכב?

פורסם

פחח לא - צבעי כן.

צבעי טוב יוכל לעשות התאמת צבעים כמה שיותר קרובה למצב הקיים. סביר להניח שאם הוא יכין צבע לפי קוד הצבע המקורי אז יהיו הבדלים (הבדלים לגיטימיים בין צבע חדש לבין צבע שכבר ראה אי-אילו ימים שטופי שמש שגרמו לדהייתו). צבעי מקצועי יבצע התאמת גוון באמצעות סט דוגמאות שנמצא ברשותו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...