Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצוע חדש בחניה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי לירוי ,,,

תתחדש תהנה תתפנק...

"Re: צעצוע חדש בחניה שלי"

ורק שלא תשכח לצעצוע הזה צריך לעשות

טסט ביטוח ולנהוג עם רשיון נהיגה חחח.

שוב תתחדש דרור.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

תתחדש!

נראית נחמד מאד.:-D

בקרוב גם אצלי צעצוע חדש בחנייה:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מברוכ!

גיר הלחצנים נראה זהה לזה שמותקן באוטובוסים. כמו שכבר נכתב, מדובר בגיר אוטומטי רגיל לחלוטין, רק שבמקום הבורר המסורתי בצורת הידית, הבורר שלך הוא בצורת כפתור.

תהנה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הגיר הוא גיר רגיל לחלוטין רק עם פיקוד חשמלי שמפעיל את הסלקטור.

שלום.

על תעמוד בשמש כי זה גורם לתאים בראש לרתוח!!!

אחרת לא היתה כותב כול כך הרבה שטויות בזמן כזה קצר.

"הגיר הוא גיר רגיל לחלוטין רק עם פיקוד חשמלי שמפעיל את הסלקטור"

איזה גיר רגיל ואיזה בטיח אים לא איכפת לך הגיר הוא אוטומטי מלא כמו שהאמרקאים יודעים לעשות.

בימקום ידית הילוכים יש לו לחצנים המושכים 5 חוטי פלדה [כמו כבל גז לדוגמא] והם בוררים את מצב ההילוכים כגון 1 , 2 , D ' N ' R לפרקינג יש ידית שמוזזים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תתחדש! נראה לא רע בכלל!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האוטו הזה, או כזה (למען האמת, אני כבר לא בטוח) עמד הרבה זמן ברח' יצחק שדה בי-ם, עד שנעלם, ממש במקום בו עמד, בשנות השבעים ניזרק רימון יד לעבר בכיר בכנופיית הקטמונים, פיספס אותו והרג את אישתו...והשאר כתוב בספרי ההסטוריה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני מחפש תמונות של האוטו הזה בגוגל ולא מוצא . אז מי שיכול לעלות תמונות . אני פשוט רוצה לראות מה חסר לי באוטו ניקלים ,בקליות, ופנים האוטו

• תוכן חדש...